פורסם 2015 במאי 3010 שנים שלוםיש לי LG G2 D800 של ATַַַַ&T והוא לא מתחבר ל WIFI לפעמים הוא מצליח להתחבר אבל הקליטה נמוכה מאוד שאני לא מצליחלגלוש.חיפשתי ברשת על הבעיה אך לא מצאתי פתרון.למישהו יש מושג האם הבעיה ידועה והאם ישפתרון?אודה לכל עצה.
פורסם 2015 במאי 3010 שנים מחבר אני מתכוון לרשת שבבית שליהמכשיר חדש אז לא יצא לי עדיין לבדוק רשתות אחרות
פורסם 2015 במאי 3010 שנים איזה ראוטר? כמה מכישרים מחוברים לראוטר? האם לראוטר יש גם 5גיגה הרץיכול להיות שאתה ממש רחוק מהראטור בשביל המכשיר.
פורסם 2015 במאי 3110 שנים מחבר זה ראוטר של הוט hotbox אנילא יודע אם יש לו 5GHZ וגם אם אני עומד ליד הראוטר עדיין לא קולט.יש לי מחשב נייח ונייד וזהו.
פורסם 2015 במאי 3110 שנים הHOTBOX ים ידועים ב"איכותם" הגבוהה בWIFI..איטי,טווח קטן ולא אמין.חבר לו ראוטר חיצוני ותגדיר אותו שיעבוד כBRIDGE - שיפור ניכר במהירות(אצלי בבדיקה עצמאית-פי 2 יותר מהירות כשהוא מוגדר כBRIDGE).ואז גם כל ענייני הקליטה יסתדרו.
פורסם 2015 במאי 3110 שנים מחבר ניסיתי להגדיר אותו כbridge וזה לא עוזר עדיין לא קולט,חוץ מזה במחשבים ובעוד סמרטפון אין בעיה של קליטה כולם מחוברים אלחוטית.
פורסם 2015 ביוני 110 שנים תהפוך את ההוט בוקס לbridge ואת הרואטר תשאיר במצב רגיל. אם עדיין לא עובד אז כנראה שרכיב הwifi בפלאפון תקבל. אבל שוב, כדי לוודא, תבדוק עם עוד לפחות ראוטר אחד
פורסם 2015 בספטמבר 2510 שנים לא שמתי לב לפני כן שכתבת שכבר בדקת התקני WIFI אחרים, אם זה רק במכשיר הספציפי הזה והוא עדיין באחריות תשלח אותו לתיקון במעבדת היבואן. נערך 2015 בספטמבר 2510 שנים על-ידי erezo טעת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.