עבור לתוכן

לא מצליח לחבר מסך דרך חיבור DispalyPort

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מנסה לחבר טלוויזיה כמסך שלישי דרך יציאת displayport עם ACTIVE ADAPTER לHDMI, לאחר החיבור אין שום תגובה מצד הטלוויזיה או המחשב.

כשאני מנסה לחבר מסך אחר באותה הדרך המסך מראה שיש סיגנל אבל עדיין אין תגובה מצד המחשב( המסך שחור).

רציתי לשאול אם יש איזו דרך לגלות את מקור הבעיה (אין לי עוד מחשבים עם יציאות DISPLAYPORT).

כרטיס המסך: amd radeon r9 280x sapphire vapor-x tri-x

הADAPTER חדש, נקנה היום

( למקרה שלינק יכול לעזור http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=3&glist=1&uin=22105&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0)

תודה מראש.

פורסם

זה לא יעבוד, אתה צריך ממיר אקטיבי מ-DP ל-HDMI, מכיוון שאינם מעבירים אות זהה (לעומת HDMI ו-DVI לדוגמא, שמעבירים אות זהה).

פורסם
  • מחבר

תוכל במקרה להביא לי לינק מIVORY או מKSP כי הייתי בטוח שמה שקניתי הוא ממיר אקטיבי?

פורסם

אין בעיה לחבר מיציאת DP ל-HDMI עם כבל פשוט שבצידו האחד חיבור DP ובצידו האחר HDMI. אצלי מחובר, בצורה כזאת, מחשב נייד לטלויזיה כבר כמה שנים.

הפוך' מיציאת HDMI לחיבור DP, אי אפשר עם כבל רגיל, לא יודע לגבי ממירים אקטיבים למינהם.

את הכבל שלי (DP>HDMI) קניתי ב-KSP. משום מה הוא לא נפוץ וברוב החניות לא ניתן למצוא אותו.

נערך על-ידי אורי מ.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאני שם את הטלוויזיה כמסך שלישית ובכרטיס מסך הספיציפי שלי זה דורש חיבור של DISPLAYPORT, מכיוון שאין לי חיבור של DISPLAYPORT בטלוויזיה צריך ADAPTER. לפי מה שהבנתי צריך ADAPTER אקטיבי כדי שהכרטיס יוציא אות DP, קניתי אדאפטר שחשבתי שהוא אקטיבי אבל המסך עדיין לא נקלט. אני מנסה להבין אם הבעיה בקבל, ביציאה של הכרטיס מסך, או שאני שכחתי לעשות משהו בנאלי כמו לפתור את היציאה(לא יודע אם קיים דבר כזה) או שפשוט קניתי קבל פסיבי.

תודה על הניסיון לעזור בכל זאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים