פורסם 2015 במאי 2410 שנים שלום מדובר בסטודנטית לעיצוב אופנה, המחיר חשוב אבל לא להתפשר יותר מדי על איכויות רצוי 5K אבל אם אין ברירה אפשר לעלות.* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית תלת מימד* גודל המסך: נראה לי שאיזור 15" הכי יתאים* רזולוציית המסך: גבוהה מספיק בשביל לנצל את גודל המסך שנבחר* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?* משקל רצוי? רצוי לחסוך בגרמים במידת האפשר.* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי אבל לא על זה תיפול הבחירה. ההנחה שיש חשמל בסביבה.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth?* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כדאי SSD אבל קשה לי לראות איך זה נכנס בתקציב, לגבי נפח אני מניח ש 1TB יספיק.* כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: משמש ללימודי עיצוב. ילמדו לעבוד עם פוטושופ ואילוסטרטור נערך 2015 בספטמבר 2210 שנים על-ידי shlomom עדכון
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים מחבר היי,אז הסטודנטית כרגע בארה"ב ושם אני מקוה שיש הזדמנויות משופרות.יש המלצות למחשה בסביבות ה-800$ מחנות בארה"ב, אפשר משלוח לארה"ב.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.