עבור לתוכן

קירור

Featured Replies

פורסם

שלום בניתי מחשב גיימינג מזמן (שנתיים פלוס מינוס) ובזמן האחרון הכרטיס מסך קורס אז בדקתי את זה (בעזרת HWMonitor) וראיתי שהוא מגיע במשחק LOL ׁׁ(למי שמכיר המשחק לא כול כך כבד מבחינה גרפית) והוא הגיע ל 84 מעלות הכרטיס המסך המדובר הוא GTX 670 רציתי לדעת האם זה נורמלי או שצריך לשפר קירור הטמפרטורה הזו היא אחרי ניקוי המחשב מאבק

פורסם

80-90 מעלות זה עדיין בטווח הסביר (אומנם הגבוה אבל עדיין סביר) הכרטיס לא אמור לקרוס במצב הזה.

בכל מקרה תעשה בדיקה נקה אבק ותבדוק שהRPM של המאוורר הוא על הMAX.

פורסם
  • מחבר

בדקתי המאוורים על מקס אתה חושב שכדאי לי לשפר את מערכת הקירור ?

פורסם

מה הסירקולציה במארז ? איזה גירסה של הכרטיס יש לך ? ניקת אבק ?

פורסם

צלם את פנים המחשב ותעלה. יכול לעזור.

פורסם
  • מחבר

סליחה על החוסר ידע איך אני יודע מה הסירקולציה ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

זה המחשב

מפרט

i7-3770 3.9Ghz

ssd 250 gb

7200 rpm hdd 2tb

16 gb corsair ram 1600 mhz

gtx 670 2 gb

לגבי המארז ומה שלא נראה בתמונה ישנם שתי מאוורים בתקרת המארז ששאובים אוויר מבחוץ ו עוד אחד בצד שמוציא אותו, אחד הצדדים של המארז הוא רשת מתכות כזו וכך גם הקדימה סליחה על החוסר ידע לגבי המאווררים את החלק הזה של המחשב חבר עזר לי תודה מראש לעוזרים

פורסם

אין שום תמונה, כמו כן מה שצייינת לגבי המאווררים המיקום וכיוון האוויר הוא לא נכון, אתה צריך לסדר את המאווררים מחדש.

בחלק הקידמי להתקין מאווררים שמכניסים אוויר, בגג המארז מוציאים אוויר, בחלקו האחורי גם.

תעלה תמונה יהיה יותר קל לעזור.

פורסם

הי

מבלי לסתור את האמור לעיל ומבלי לעבור על חוקי הפורום - האם המשחק הוא חוקי או פרוץ?

האם יש AV תקין על המחשב?

השאלה שלי באה מכיוון שכבר נתקלתי בנוזקות שמודבקות למשחקים - הם מנצלים את כרטיס המסך\מעבד לקריית ביטקוין עבור משתמשים אחרים

אם המשחק אינו "כבד" אין סיבה שהוא יאמץ את הכרטיס מסך - ולכן יש משהו אחר שמנצל אותו.

אני מציע שתבדוק את זה יותר לעומק לכל הפחות כדי להיות שקט

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

לא המשחק מקורי לגמרי

לגבי התמונה משום מה HW לא מעלה אותה ניסיתי כול דרך בינתיים מקדימה אין מאוור מקדימה אלא רק רשת שכזו

תודה רבה על העזרה אבל אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מערכת קירור מים גם מכיוון שהמחשב נמצא במדד (מגיע פחות אוויר קר) וגם המיקום שלו הפיזי לא מגיע אוויר קר ( נמצא מתחת לשולחן שמכסה אותו פחות או יותר )

לגבי ה AV קיים ואני דואג לבצע לפחות סריקה אחת בשבוע כך שזה לא בא כאופציה שיש ווירוס ה AV הוא AVG 2013

לגבי ה AV קיים ואני דואג לבצע לפחות סריקה אחת בשבוע כך שזה לא בא כאופציה שיש ווירוס ה AV הוא AVG 2013

נערך על-ידי FruitLoops

פורסם

ממד לרוב קריר יותר שכן הוא מבודד טוב יותר את הסביבה, ואין צורך במערכת קירור מים. אתה זקוק למאוורר קידמי למארז, וכמו שציינתי כבר תבדוק שוב את כיוון המאווררים של המארז, שכן לפי התיאור שלך הם לא דוחפים/מושכים אוויר לכיוון הנכון.

פורסם
  • מחבר

בדקתי במהלך היום לגבי האפשרות להוסיף מאוור קידמי למארז אין אפשרות כזו ואין מקום להכניס תושבת למאוור

פורסם

לא הגיוני, תעלה תמונות של המארז כמו כן תסדר את המאווררים כמו שציינו בתגובות הקודמות.

פורסם
  • מחבר

כמו שהזכרתי אנני מצליח לעלות תמונה ואני ינסה את העניין של לסדר את המאוורים המיקדמה מורכב מ6 רשתות קטנות בגודל של לכונן דיסיקים אחד מהם מוכנס בו כבר אחד כזה ואני אומר מניסיון שאי אפשר להכניס לשם תושבת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים