פורסם 2015 במאי 2410 שנים שלום בניתי מחשב גיימינג מזמן (שנתיים פלוס מינוס) ובזמן האחרון הכרטיס מסך קורס אז בדקתי את זה (בעזרת HWMonitor) וראיתי שהוא מגיע במשחק LOL ׁׁ(למי שמכיר המשחק לא כול כך כבד מבחינה גרפית) והוא הגיע ל 84 מעלות הכרטיס המסך המדובר הוא GTX 670 רציתי לדעת האם זה נורמלי או שצריך לשפר קירור הטמפרטורה הזו היא אחרי ניקוי המחשב מאבק
פורסם 2015 במאי 2410 שנים 80-90 מעלות זה עדיין בטווח הסביר (אומנם הגבוה אבל עדיין סביר) הכרטיס לא אמור לקרוס במצב הזה.בכל מקרה תעשה בדיקה נקה אבק ותבדוק שהRPM של המאוורר הוא על הMAX.
פורסם 2015 במאי 2410 שנים מחבר סליחה על החוסר ידע איך אני יודע מה הסירקולציה ?- - - תגובה אוחדה: - - -זה המחשב מפרט i7-3770 3.9Ghzssd 250 gb 7200 rpm hdd 2tb 16 gb corsair ram 1600 mhz gtx 670 2 gb לגבי המארז ומה שלא נראה בתמונה ישנם שתי מאוורים בתקרת המארז ששאובים אוויר מבחוץ ו עוד אחד בצד שמוציא אותו, אחד הצדדים של המארז הוא רשת מתכות כזו וכך גם הקדימה סליחה על החוסר ידע לגבי המאווררים את החלק הזה של המחשב חבר עזר לי תודה מראש לעוזרים
פורסם 2015 במאי 2510 שנים אין שום תמונה, כמו כן מה שצייינת לגבי המאווררים המיקום וכיוון האוויר הוא לא נכון, אתה צריך לסדר את המאווררים מחדש.בחלק הקידמי להתקין מאווררים שמכניסים אוויר, בגג המארז מוציאים אוויר, בחלקו האחורי גם.תעלה תמונה יהיה יותר קל לעזור.
פורסם 2015 במאי 2710 שנים הי מבלי לסתור את האמור לעיל ומבלי לעבור על חוקי הפורום - האם המשחק הוא חוקי או פרוץ?האם יש AV תקין על המחשב?השאלה שלי באה מכיוון שכבר נתקלתי בנוזקות שמודבקות למשחקים - הם מנצלים את כרטיס המסך\מעבד לקריית ביטקוין עבור משתמשים אחרים אם המשחק אינו "כבד" אין סיבה שהוא יאמץ את הכרטיס מסך - ולכן יש משהו אחר שמנצל אותו.אני מציע שתבדוק את זה יותר לעומק לכל הפחות כדי להיות שקטבהצלחה,גבריאל
פורסם 2015 במאי 2710 שנים מחבר לא המשחק מקורי לגמרילגבי התמונה משום מה HW לא מעלה אותה ניסיתי כול דרך בינתיים מקדימה אין מאוור מקדימה אלא רק רשת שכזותודה רבה על העזרה אבל אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מערכת קירור מים גם מכיוון שהמחשב נמצא במדד (מגיע פחות אוויר קר) וגם המיקום שלו הפיזי לא מגיע אוויר קר ( נמצא מתחת לשולחן שמכסה אותו פחות או יותר )- - - תגובה אוחדה: - - -לגבי ה AV קיים ואני דואג לבצע לפחות סריקה אחת בשבוע כך שזה לא בא כאופציה שיש ווירוס ה AV הוא AVG 2013- - - תגובה אוחדה: - - -לגבי ה AV קיים ואני דואג לבצע לפחות סריקה אחת בשבוע כך שזה לא בא כאופציה שיש ווירוס ה AV הוא AVG 2013 נערך 2015 במאי 2710 שנים על-ידי FruitLoops
פורסם 2015 במאי 2710 שנים ממד לרוב קריר יותר שכן הוא מבודד טוב יותר את הסביבה, ואין צורך במערכת קירור מים. אתה זקוק למאוורר קידמי למארז, וכמו שציינתי כבר תבדוק שוב את כיוון המאווררים של המארז, שכן לפי התיאור שלך הם לא דוחפים/מושכים אוויר לכיוון הנכון.
פורסם 2015 במאי 2810 שנים מחבר בדקתי במהלך היום לגבי האפשרות להוסיף מאוור קידמי למארז אין אפשרות כזו ואין מקום להכניס תושבת למאוור
פורסם 2015 במאי 2910 שנים לא הגיוני, תעלה תמונות של המארז כמו כן תסדר את המאווררים כמו שציינו בתגובות הקודמות.
פורסם 2015 במאי 3010 שנים מחבר כמו שהזכרתי אנני מצליח לעלות תמונה ואני ינסה את העניין של לסדר את המאוורים המיקדמה מורכב מ6 רשתות קטנות בגודל של לכונן דיסיקים אחד מהם מוכנס בו כבר אחד כזה ואני אומר מניסיון שאי אפשר להכניס לשם תושבת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.