עבור לתוכן

ברית מילה מפחיתה הסיכוי לאיידס

Featured Replies

פורסם

WTF? :cwm13:

מה זה המחקר הזה?

ניסו להדביק 2000 גברים באיידס שחצי עברו ברית מילה וחלק לא, ואירגנו את כל הנתונים בדיאגרמות?

פורסם

לפחות יוצא משהו מכל האמונות הטיפשיות האלו.....

פורסם

בינתיים יש קרוב ל-3500 חולים ונשאים מובחנים בארץ, ועוד מספר לא ידוע של כאלו שאינם מודעים למחלתם.

...אני לא חושבת שברית המילה הצילה אותם...

פורסם

מה הבעיה פה

הרי הכיפה מפחיתה את הסיכויים שהמיץ שלה ייכנס לתוך החור של האיבר מין

מה הבעיה פה?!

הרי זה יוצר מין גבעה כזאת וככה זה מונע

אחלה דבר הברית הזו

אני אישית מאד מרוצה ממנה

פורסם

אם כל הכבוד לאסטטיקה שהמילה מוסיפה,

מה קשור???

לפי מחקרים של מדענים, אומרים שהעורלה (החלק שמורידים) נועדה כדי ליצור ואקום שנועד לשאוב את הזרע של... המתחרה על הביצית,

כמו אצל דיונונים למשל שמזרימים מים לתוך הנקבה כדי לשתוף מתוכה את הזרע של הזכר שהיה עימה קודם. אך בגלל שרובינו מקיימים

קשרים מונוגמיים (אחד על אחד, נישואי בעל ואישה יחידים), אין לנו צורך בעורלה שגם, מתחתיה היא צוברת לכלוך שגורם לדלקות מה

שמורגש במיוחד במדינות חמות כמו במזרח התיכון שלנו למשל, ממנו (או לפחות ממספוטמיה) מאמינים שהגיע המנהג.

למי שעוד לא הבין, האיידס מועבר בהחלפת נוזלי גוף הכוללים - דם, זרע, הפרשות נרתיק וחלב אם.

ההדבקה בעת יחסי מין לא נגרמת ע"י כניסת נוזלי הנרתיק לפתח הפין, אלא ע"י שבעת האקט מתבצע חיכוח שיוצר, בין אם במתכוון

ובין אם לו, פצעים קטנטנים ובלתי מורגשים באיברי המין שדרכם בהחלט יכולים להיכנס חיידקים ווירוסים ביניהם נגיף האיידס. גם דם

עובר בפתחים האלו, מפצע לפצע וכך בעצם נגרמת ההדבקה.

אז חברים יקרים, למה לקחת צ'אנס? גומי זה הכי אחי.

פורסם

בינתיים יש קרוב ל-3500 חולים ונשאים מובחנים בארץ, ועוד מספר לא ידוע של כאלו שאינם מודעים למחלתם.

...אני לא חושבת שברית המילה הצילה אותם...

המושג לקרוא הוא מושג נהדר... זה אומר שאת באמת צריכה לקרוא את הכתבה לפחות את הכותרת... זה מפחית את הסיכויים פי 6 לא מונע לגמרה הדבקות... כלומר שאולי שאם לא היה ברית מילה המספרים היו יותר גדולים...

ברור לי שזה לא מחקר ממש מבוסס אבל עדיין...

פורסם

המושג לקרוא הוא מושג נהדר... זה אומר שאת באמת צריכה לקרוא את הכתבה לפחות את הכותרת... זה מפחית את הסיכויים פי 6 לא מונע לגמרה הדבקות... כלומר שאולי שאם לא היה ברית מילה המספרים היו יותר גדולים...

ברור לי שזה לא מחקר ממש מבוסס אבל עדיין...

הרי אמרת זאת בעצמך, המחקר איננו מבוסס במיוחד ולי כבר ידועות העובדות, קרא את התגובה הקודמת שלי.

וחוצמזה, למה להסתכן, להתחיל לחשב סטטיסטיקות... "טוב נו, אני אעשה את זה בלי קונדום ואולי אם יש לה איידס אז יש הסתברות של

11.1111111112 אחוז שאני אדבק ולא מאה!". שים קונדום, זה עוד לא הרג אף אחד. וגם אם לא תידבק, יש לך כוח להוציא על מזונות

אם היא שכחה גלולה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים