פורסם 2002 באפריל 123 שנים קיבלתי מהעבודה של אבא שלי כרטיס רשת לא חדש ולא ישן כל כך ואני לא יודע אם הוא יהיה טוב בשביליזה הדגם שלו (מה שהיה רשום בזיהוי חומרה של ווינדוס) :Intel® PRO/100+ Management Adapterמישהו יודע מה זה?האם זה טוב או רע?והאם אני יוכל להשתמש בזה מתי שאני יקבל את האינטרנט בכבלים? בבקשה תענו לי!!(מצטער על השאלות, פשוט אני לא מבין גדול בכרטיסי רשת ורשתות...)
פורסם 2002 באפריל 123 שנים לרשת העובדת על 100bit זה יהיה אדיר.כמו כל כרטיס רשת 10/100... בעל ניצול מעבד נמוך.לגבי הכבלים, מצטער.. לא יכול לעזור לך, לא התנסתי עוד ולא יודע מה הדרישות שלהם.
פורסם 2002 באפריל 123 שנים מחבר תודה, אבל הוא פועל כמו כל כרטיס רשת אחר שאני יקנה ב70 שקל?כאילו הוא מיוחד למשהו? או רגיל..?
פורסם 2002 באפריל 123 שנים כרטיס רשת מעולה ודיי חדש של אינטלתומך Ethernet 10/100ניתן לניהול מרחוק ועוד כל מיני פי'צרים נחמדים (יש לי אחד כזה)מתאים לחיבור אינטרנט כבלים רק תוודא שיש לך את חבילת הדריברים שלו....
פורסם 2002 באפריל 123 שנים מחבר אין לי את החבילת דרייברים, קיבלתי רק ת'כרטיס....אבל הווינדוס זיהה אותו לבד בלי שום בעיה.....
פורסם 2002 באפריל 123 שנים אם הווינדוס זיהה אותו, אז אין שום בעייה והכבלים יתחברו אליו....כל עוד הוא עובד
פורסם 2002 באפריל 123 שנים מחבר אין בעיה של דרייבריםגיל, אתה במקרה מכיר את הכרטיס? הוא ישמש אותי נאמנה בכבלים?ובכלל אינטל זו חברה עם שם טוב בתחום של כרטיסי רשת?
פורסם 2002 באפריל 223 שנים היה לי את הכרטיס הזה עד שניסיתי לעדכן לו את הביוס ומשום מה הוא קפא במהלך העדכון ופשוט "מת", אל תנסו זאת בבית.כמה טוב שיש Realtek למקרי חירום. ;Dאחלה כרטיס שבעולם בכל אופן, בעל נצילות מעבד נמוכה מאוד (חובה ברשתות שמתפקדות ב100 מגהביט) ולמודם של חברת הכבלים החיצוני לא אמורה להיות שום בעיה להסתדר איתו.
פורסם 2002 באפריל 223 שנים הכל סבבה אבל יש הערה קטנה !! : ) אינטרנט בכבלים לא רוצים כרטיס רשת המודמים שלהם הם מודמים עם כניסת USB כך שאחי אתה לא חייב כרטיס רשת בשביל להתקין את האינטרנט בכבלים ! שבוע טוב ! ;DBeNDeR
פורסם 2002 באפריל 223 שנים הכל סבבה אבל יש הערה קטנה !! : ) אינטרנט בכבלים לא רוצים כרטיס רשת המודמים שלהם הם מודמים עם כניסת USB כך שאחי אתה לא חייב כרטיס רשת בשביל להתקין את האינטרנט בכבלים ! שבוע טוב ! ;DBeNDeRהמודמים שלהם זה מודם שמתחבר גם ל - USB וגם לכרטיס רשת, מה זאת אומרת הם לא רוצים כרטיס רשת ?!?! הטכנאים שלהם עצמם ממליצים לך על כרטיס רשת כי זה יותר מהיר..ואתה באמת לא חייב שיהיה לך כרטיס רשת כי אם אין לך הם מביאים לך איתם שהם באים להתקין לך !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.