פורסם 2015 במאי 2010 שנים אשמח לקרוא (או לשמוע) ממך חוות דעת מקיפה עליו... ראיתי אותו באמאזון וחיכיתי לשמוע ביקורות לפני רכישה אפשרית שלו.תודה מראש!!
פורסם 2015 במאי 2010 שנים מחבר לשמחתי הגיע עובד ועכשיו נמצא בטעינהשמתי אותו ליד העכבר הנוכחי שלי G700S. די דומה.## עדכון ##אני מרוצה הוא עכבר קליל (יחסית לקודם) והכול נופל ממש לידעדכון נוסףיש תחושה לא נעימה בחלק האחורי שלומאחור הוא לא עגול ויש לו שוליים. לי זה מפריענראה אם יעבוריש משהו נוסף.הלחצן האמצעי ליד הגלגלת ששולטת על הגלילה האנכית (חלק או מקוטע) מפעיל כנראה משהו חשמליאו מנגנון כלשהו וכבר הרגשתי אותו פעם כשהוא מופעל.בקיצור צריך להתרגל, זה עכבר שונה אבל פועל חלק להפליא. נערך 2015 במאי 2010 שנים על-ידי levin445
פורסם 2015 במאי 2110 שנים תודה רבה על העדכון.אגב, גם לי יש G700S ככה שההשוואה שלך בכלל יצאה מעולה :-)יצא לך לבדוק אותו על משטחים שונים? אם אני זוכר נכון, לוג'יטק טוענים שהוא פועל על מגוון משטחים.ניסית כבר לחבר אותו ליותר ממכשיר אחד ולבדוק את המעבר בין המכשירים?
פורסם 2015 במאי 2110 שנים מחבר הוא עובד גם על זכוכית שקופהלא בדקתי על חיבור למספר מכשירים. יש לו מפסק עם שלושה מצבים למטרה הזו.
פורסם 2015 במאי 2110 שנים מחבר משטח פשוטמבחינת ההחלקה ואיכות ההצבעה הוא הרבה יותר טוב מה-700S אבל לדעתי האחיזה שלו פחות טובה.אני מניח שזה עניין אישי.אם תשים לב יש לו מסגרת מסביב והיא מפריעה לי בשורש כף הידה-700S מתלבש לי יותר טוב על היד אבל כאמור זה עניין אישי.מבחינת זמן הסוללה עדיין לא יצא לי לבדוק אבל מהבוקר הוא עדיין מלא נערך 2015 במאי 2110 שנים על-ידי levin445
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.