עבור לתוכן

טאבלט מבוסס חלונות

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי טאבלט ישן, שנרכש ב 2011. מדובר באסוס טראנספורמר הראשון, עם אנדרויד 4.0 כבר זמן מה שהוא מקרטע, ולא נעים לעבוד איתו. בנוסף, כבר מההתחלה כל נושא המקלדת היה מיותר כי עם אנדרויד (בייחוד גרסה ישנה) אי אפשר באמת לעבוד.

כעת ברצוני לקנות חדש, עם חלונות. אני מתלבט. הדגמים מבוססי core m יקרים מאוד. מכשירים מבוססי atom x7 אין בארץ. מה שיש במחיר סביר זה רק מכשירים בסיסיים כמו lenovo miix 3 . יש או זול, או יקר, אין ביניים, המבחר דל. בשבוע הבא אני באילת ויכול לקנות בלי מע"מ. האם לקנות miix 3 בזול, עד 1500, או לחכות ? הייתי רוצה עד אמצע יולי להחליף אותו.

השימושים העיקריים שלי הם קריאת ספרים, גלישה, ועבודה otg, לא אינטנסיבית, את העבודה הכבדה אני שומר למחשב הנייח. התקציב עד 2500, רצוי עד 2200.

אשמח לעצתכם. תודה

פורסם

אתה יודע ששהמכשיר עדיין מאוד פופולרי?

יש עדיין פיתוח של רומים ב-XDA למשל KATKISS שמבוסס על 5.1.

יש גם אפשרות להתקנה של לינוקס ARM במחיצה הראשית.

פורסם
  • מחבר

ראיתי פעם באיזה אתר שדיברו על אנדרויד 5, אבל האמת, אני לא מומחה גדול לאנדרויד, ואף פעם לא ביצעתי עדכון בצורה כזאת, אני מפחד להרוס את המכשיר (אם אני מחליף הוא יכול לעבור בירושה למישהו שצריך ממש שימוש בסיסי).

אני מתאר לעצמי שאנדרויד 5 היה משפר משמעותית.

התקנת לינוקס בכלל נשמע לי מטורף, אין לי מושג איך לעשות את זה. זה נשמע טוב כי ללינוקס יש תוכנות יותר נורמליות לעבודה. אבל המעבד חלש, והזיכרון קטן, זה שווה את הטרחה ?

לגבי ההוראות ששלחת, ראיתי את זה בעבר, אבל הבעיה שרשום: flash the rom, אבל לא כתוב איך עושים את זה. כנ"ל לגבי שאר השלבים. אני לא לגמרי חסר ידע, אני מתעסק עם קודים, מתכנת, ועובד עם מערכות הפעלה מאז ימי DOS ועד חלונות 8, אבל עם אנדרויד אין לי ניסיון מעבר למשתמש.

הסתכלתי עכשיו קצת באינטרנט, אני יודע לבצע את כל השלבים פרט ל -

• Flash SuperSU if you want root
  • Flash KatKiss gapps
  • Wipe cache/dalvik

מישהו יכול להסביר לי מה זה ? נראה לי די פשוט לנקות את המכשיר ולהתקין ROM חדש. אבל השלבים שאחרי זה לא מובנים לי כל כך.

ועדיין, גם אם אעדכן את המכשיר, אני זקוק לטאבלט חלונות בשביל תוכנות של חלונות שאני רוצה לעבוד איתן

נערך על-ידי Burkey

פורסם

טאבלט חלונות מנסיוני זה דבר לא שימושי.

חלונות לא מתאימה לצריכת תוכן בצורה הזו, ו בגודל הזה לא נוח ליצור תוכן.

פורסם

חכה לווינדוס 10 לפני שתשקול ברצינו טאבלט מבוסס חלונות.

חחכה שיבשיל ויעודכן ורק אז תקרא ביקורת ואם זה מדבר אליך תלך לחנות לבדוק בעצמך.

טאבלט אנדרואיד זה פשוט סמארטפון מגודל.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הסתכלתי עכשיו קצת באינטרנט, אני יודע לבצע את כל השלבים פרט ל -

• Flash SuperSU if you want root
  • Flash KatKiss gapps
  • Wipe cache/dalvik

מישהו יכול להסביר לי מה זה ? נראה לי די פשוט לנקות את המכשיר ולהתקין ROM חדש. אבל השלבים שאחרי זה לא מובנים לי כל כך.

הכוונה היא לעשות ROOT למכשיר.

בפורום הראשי של המכשיר שלך מצאתי את זה:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2658335

זה אפילו לא דורש מחשב בשביל רוט.

אחרי זה אתה צריך להפליש RECOVERY למכשיר.

הדרך הכי פשוטה היא להוריד מהחנות את האפליקצה של הRECOVERY שאתה רוצה (TWRP או CWM)

ולעקוב אחרי ההוראות משם.

את ההפלשה של הרום הוויפ אתה עושה דרך הריקוברי.

ועדיין, גם אם אעדכן את המכשיר, אני זקוק לטאבלט חלונות בשביל תוכנות של חלונות שאני רוצה לעבוד איתן

עם אילו תוכנות אתה רוצה לעבוד?

חלק גדול אמור לעבוד אם תתקין WINE אחרי שאתה מפליש LINUX למכשיר.

נערך על-ידי BarM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים