עבור לתוכן

עזרה בשדרוג ציוד הגיימינג שלי :]

Featured Replies

פורסם

אז ככה...

אני בתהליכי שדרוג ציוד הגיימינג שלי שהוזנח בשנה האחרונה בעקבות חוסר זמן

נכון לעכשיו זה הציוד שלי

עכבר- Zowie EC1 EVO

משטח - Qck+

מקלדת-Ducky Shine 3 MX RED Switches

אוזניות - במשך 4 שנים השתמשתי בATH-700 , לפני כמה ימים רכשתי את הSennheiser G4ME ONE White - חייב לציין שאני מאוד מרוצה מהאוזניות !!!

בכל מקרה -

אתמול בצעתי רכישה של משטח חדש Artisan Hien Soft L Red Whine דרך האתר הרשמי של Artisan

לפי סיקורים , המשטח פחות או יותר גדול כמו הQCK שלי , הרבה הרבה יותר איכותי והצבע האדום פשוט קנה אותי : D

עכשיו מה שאני מחפש כבר כמה ימים זה שדרוג המקלדת ( שנראה כסיכוי קלוש ותיכף אסביר למה ) ושדרוג העכבר !

נתחיל בעכברים:

משלל העכברים שזרוקים לי מתחת למיטה ( אני מדבר על כל חברה אפשרית )

אלו העכברים שהכי אהבתי את העיצוב שלהם ונשארתי איתם הכי הרבה

Deathadder 1.8 - אני קורא לו "עכבר השיא שלי" באמת זה בתקופות היפות שלי כילד פשוט הייתי חיה רעה מבחינת ביצועים...לא אשכח אותו לעולם ( חייב לציין שבמהלך השנים קניתי את הBlack Edition ופשוט לא יכלתי לסבול לא את החיישן ולא את האיכות חומרים של העכבר שגרמה לי פשוט לא להיות מסוגל להחזיק אותו , הוא כל הזמן מחליק )

Steelseries Kinzu - אחד העכברים הגרועים מבחינת חיישן אבל הוא היה כל כך נוח בשבילי בזמנו(הראשון שיצא ) שחרשתי עליו כשDA נהרס דיי הרבה ונהנתי בעיקר כי הוא ממש נוח.

IE 3.0 - אין הרבה מה להגיד , עכבר מעולה גם מבחינת עיצוב וגם מבחינת חיישן, רק חבל שהוא לא נועד להחזיק יותר מכמה חודשים - חצי שנה :D :D :D

Zowie EC1 EVO - במקרה הזה אני אציין קודם שיש לי גם את הEC2 BLUE אבל משום מה המשכתי והתמדתי עד היום עם הEC1 EVO , מעבר לעובדה שהחיישן לא היה להיט כמו שאר DA1.8/IE3.0 הוא עשה את העבודה מעולה !

אציין שאני בחור של 400DPI/500HZ ,

חושש מ1000HZ כי בדרך כלל זה לא יציב ומשתמש ב400DPI כי אני כבר שנים משחק כ LOW SENS ורגיל לזה.

אז נכון לעכשיו חפרתי קצת וראיתי שיצאו מלא דגמים חדשים של עכברים שאין לי מושג מה באמת יתאים לי

אלו העכברים שאני שוקל לקנות אבל אשמח לחוות דעת שלכם על החיישן שלהם , העיצוב\צורה כמובן בהקשר למה שהשתמשתי בעבר

Zowie EC1-A ' Zowie EC2-A ' Deathadder Chroma

הבעיה בZOWIES זה שמדובר בעכבר שלא נמכר בארץ , משמע מחיר מופקע דרך EBAY/AMAZON והמתנה של כמעט חודש עד שהמוצר יגיע

בנוסף יש דיבור חריף ברשת שהגלגלת של העכבר נתקעת בפנים וממש ממש אין לי כח להתחיל להתעסק בנושאי אחריות כשזה משהו שנקנה מחו''ל ומצריך שילוח חזרה למוכר.

Deathadder Chroma - קודם כל העיצוב\צורה האהוב של הDA לא יכול לאכזב אותי לעולם , בצידי העבר נראה כי יש כמו גומי לאחיזה נוחה יותר

בשעה טובה אפשר לשים LED בצבע לבן מה שיהפוך את המוצר בשבילי ל"בוגר" יותר

והחיישן S3988 שמשום מה דיי מפחיד אותי , כי הBE אכזב !

בנוסף המוצר נמכר בKSP/IVORY במחיר לא הכי זול אבל יש אחריות וסוף החודש אחי יורד לאילת ויוכל להביא לי אותו ללא מע''מ ולחסוך קצת .

מה שכן הייתי רוצה לדעת זה באמת החיישן מתפקד ב400DPI/500HZ מבחינת Jitter/Accelration/Prediction , אני מאמין שהוא יעבוד מדהים על הARTISAN.

אשמח לשמוע חוות דעתכם הכנה! ואפילו המלצות לעכברים אחרים אם ישנם כאלה ששווים התייחסות , רק לא מאמין שיש משהו שיכול להתאים יותר מה DA CHROMA!

בנוגע למקלדת -

נכון לעכשיו אחרי שחפרתי באינטרנט ואחרי תקופות ארוכות יחסית עם MX RED/BLUE , החלטתי שאם אני הולך על מקלדת חדשה אני הולך בכיוון של MX BROWN

או סוויצים חדשים לגמרי כמו למשל הAPEX M800 של SS , לא כזה התלהבתי מהK70/K95 ואני לא בחור של לדים מטורפים למרות שהAPEX ניראת מדהים

קודם כל אשמח קצת לחוות דעת על הSS APEX M800 מבחינת הסוויצים שלה , איכות החומרים , Layout ומה לעזאזל הכפתור רווח הזה ?

במידה ואראה שאין התקדמות עם המקלדות אולי אלך על משהו "יחסית" זול כמו ה Coolermaster שבתאכלס אוכל לבחור TK/Tankyless/Fullsize

את הסוויצים החומים ולדים לבנים - שוב למראה "בוגר" אבל אז אני מרגיש שלא עשיתי פה שינוי מהDUCKY שקיימת אצלי וסתם שרפתי כסף

בגלל זה ה APEX NM800 נורא מושכת אותי כי היא מביאה משהו "חדש"

מקווה שלא חפרתי יותר מידי חח , תודה מראש לכל מי שיעזור

עריכה: כל החפירה ובסוף אני הולך על הDeathadder Chroma חחח

בכל מקרה אסביר לכם מה דעתי ואולי תתקנו אותי אם אני טועה אבל אפרסם את זה פה בכל מקרה בשביל שאחרים יוכלו להיעזר

כשהייתי עם הBlack edition הרגשתי שמשהו מוזר לי בחיישן ושהוא פשוט לא טוב מספיק !

אחרי שראיתי את הטבלה הבאה אני מתחיל להבין למה הרגשתי ככה...

3694e0c9_button_latency_testing_overall_150324.png

נראה כי יש לו פשוט ms מאוד גבוה לעומת עכברים אחרים , כמו ה Zowie EC evo שכרגע אצלי בשימוש

הChroma כפי שאתם רואים עומד על 6.1 שזה מדהים לדעתי !

אם הArtisan לא יגיע עד שאחי ירד לאילת אני אבקש ממנו לקנות את העכבר

אם המשטח יגיע לפני אסע לקנות את העכבר ואעלה לכם תמונות\חוות דעת גם על העכבר וגם על המשטח!

עדיין חסר נושא המקלדת

תודה מקווה שעזרתי פה לכמה אנשים עם הטבלה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים