עבור לתוכן

הבאתי מחשב ךטכנאי והוא תיקן. הוא רוצה יותר מדי כסף. בבקשה תעזרו

Featured Replies

פורסם

לפני חצי שנה קניתי מחשב מחנות לא ממש ידועה, הוא הביא לי את המחשב ולקח את זה שהיה לי לתיקון.

אז אני בכלל לא טרחתי לבקש ממנו את המחשב, באותו זמן לא ממש הבנתי בחומרה ואמרו לי שהמחשב שווה פחות מ-50 ש"ח אז בגלל זה לא ביקשתי אותו. ראיתי מודעה לפני חודש שמישהו רוצה לקנות מחשב ישן, בדיוק כמו זה שהיה לי ב-500 ש"ח.

התקשרתי אליו ואמרתי לו שיש לי אחד (זה שנמצא אצל הטכנאי) והסכמנו על מחיר של 500 ש"ח.

אז התקשרתי לטכנאי שאצלו המחשב, הוא אמר שיביא לי אותו מחר וטען שאני צריך לשלם לו 300 ש"ח על החלפות של חומרה שהוא עשה.

הוא טען שהספק כוח היה מקולקל ולכן הוא היה צריך להחליף אותו (בזה הוא צודק, הספק היה מקולקל).

הוא עוד טען שהזיכרון היה מקולקל (אני לא בטוח לגביי זה, לא זכור לי שהזיכרון היה מקולקל) ושאני צריך לשלם על הזיכרון גם.

אז בסך הכל אני צריך לשלם 300 ש"ח על זיכרון 128MB SDRAM וספק כוח ג'נרי 250W או 300W או אפילו פחות.

זה נראה לכם הגיוני?

אני יודע שספק ג'נרי עולה פחות מ-80 ש"ח וזיכרון כזה לא עולה כל כך הרבה, ונדמה לי הוא שם לי אפילו זיכרון משומש.

פורסם

לפי דעתי תגיד לו שיוציא את הזיכרון שהוא שם לך והספק כח ואתה תקנה חדשים ותרכיב לבד ככה הוא לא יעבוד עליך

פורסם
  • מחבר

תודה,כבר אמרתי לו

פורסם

ומה הוא אמר לך כשאמרת לו? , אין שום סיבה שהוא יגיד שלא.

פורסם
  • מחבר

ומה הוא אמר לך כשאמרת לו? , אין שום סיבה שהוא יגיד שלא.

בטח שהוא הסכים, מחשב שלי ואם אני לא רוצה שהו יכניס זיכרון בתוכו אז זאת זכותי

פורסם

היה לי מקרה דומה,נשרף לי הספק והבאתי לטכנאי אחד שיגיד לי מה הבעיה.

ובמקום להגיד לי הוא החליף את הספק שנשרף וגם את המאוורר של הכרטיס מסך שגם היה שרוף וזה עלה לי 200 שקל >:(

לפחות המחשב חזר לקדמותו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים