עבור לתוכן

אפליקציה לHTML/TXT עם יכולת חיפוש

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש 2 אפליקיציות לטאבלט- אחת לקריאה מסמכי TXT עם יכולת" CTRL+F " לחיפוש, והשניה על אותו סגנון לHTML

בנוסף, על הדרך , מחפש לפלאפון אפליקציה נורמלית שיכולה לחסום שיחות מטרידות כגון קבר רחל וכו'.

אם אפשר להכניס מתוך מאגר כמה מאות טלפונים עוד יותר טוב (אם קיים מאגר כזה..למישהו יש מושג?)

ניסתי את CALLFILTER וזה פשוט לא עובד.

תודה

פורסם

Thruecaller בשביל חסימת שיחות אוטומטית

פורסם

אני משתמש ב-FbReader כאפליקציה לקריאת ספרים, אני מניח שהיא יודעת להתמודד עם html וכנראה גם עם טקסט.

פורסם
  • מחבר
Thruecaller בשביל חסימת שיחות אוטומטית

תודה ! נראת אפליקציה וןבה

שניצל

הורדתי אותה , אבל אני לא מצליח לראות בכלל את הקובץ HTML ..

בנוסף, בפתיחה של מסמך טקסט עברי מופיע רוסית/ג'יבריש

אני רואה שיש פלאגין לPDF, אבל לא מצאתי לHTML

FBReader has limited support for HTML, however it proved to be sufficient for the majority of books available out there

https://fbreader.org/content/book-formats-supported-and-not-supported

מה זה אומר תומך באופן חלקי?

תודה

פורסם

אין לי מושג, זה סתם היה ניחוש...

בכל מקרה, ל-ES File Explorer (אפליקצית סייר קבצים) יש txt file viewer ו-html file viewer. שווה לנסות גם אותה.

פורסם
  • מחבר

היי.

הצלחתי לפתוח txt בES File Explorer, אבל כל פתיחה מחדש מופיע ג'יבריש ואני צריך לשנות ידנית לHEBREW

בנוסף, איפה היכולת חיפוש? לא מצליח למצוא אחת כזאת.

בפתיחה של HTML הוא מציג מגילות באנגלית ותווים , שום קידוד לעברית לא עוזר + לא מופיע תמונות שנמצאות בתוך הקובץ (עיצוב וכו)

ניסיתי את GOOGLE DOCS בשביל לפתוח TXT אבל הוא לא מאפשר לי בכלל, הכוונה בbrowse שהוא לא מסמן את הקובץ כדי שאוכל ללחוץ OPEN.

בנוסף, ניסתי עוד 2 אפליקיציות שאולי לך או מישהו אחר בפורום יש מושג:

בJota+ text editor איך אפשר להזיז את את הכתב לצד ימין ולא שמאל כמו שעכשיו נמצא?

920 text editor מופיע כל הכתב בצד שמאל בעברית הפוכה - שלום-םלושם, ניסתי לשחק עם הקידוד ושום דבר לא עוזר.

פורסם

נסה עם WPS office.

עריכה: עכשיו אני קולט. מה חשבת? זה בדיוק מה שיש בקובץ HTML. אם אתה רוצה לראות את התוצאות של ביצוע ההוראות שהקובץ (מגילות באנגלית, כלשונך...) אתה צריך לפתוח אותו באמצעות הדפדפן. אם "פתיחה באמצעות" של קבצי HTML לא נתמכת על ידי כרום תתקין פיירפוקס, כמדומני שהוא תומך בזה.

פורסם
  • מחבר

WPS office פתחתי את המסמך טקסט בסדר, אבל שוב מופיע הכתב מצד שמאל לימין. אפשר לשנות את הצד ? (על עיקרון ctrl + shift כמו במחשב)

ניסתי בפיירפוקס לפתוח את הHTML, אבל כמו שאמרתי הוא לא מציג את התוכן ובמקומו מגילות היסטריות של תווים באנגלית צפופים והמון מספרים.

בכרום הוא לא נותן לי בכלל אפשרות לבחור את אותו קובץ HTML

תודה.

פורסם

יש שם אפשרות של ישור לימין.

בעיקרון מה שאתה רואה זה התוכן של הקובץ. זה קובץ HTML.

לא ברור למה זה לא נפתח כדף אינטרנט.

- - - תגובה אוחדה: - - -

תנסה לפתוח את הדף באינטרנט אקספלורר ולשמור כhtm.

זה עבד לי יופי עם HTML Viewer המובנה ב אנדרואיד.

פורסם
  • מחבר

איך אני מיישר לימין בWPS office ?

ניסתי בכמה דרכים לשמור את הקובץ מאינטרנט אקספלורר, שום דבר לא מציג אותו כמו שצריך - או שלא מציג בכלל(דף לבן) או הכתב של המגילות באנגלית .

(גם בWEBPAGE COMPLTE, וגם HTML ONLY כשהסיומת .htm)

לא הבנתי מה אתה מתכוון, אחרי ששמרתי אותו כHTM לפתוח אותו שוב באינטרנט אקספלורר ולשמור?

תודה

פורסם

אולי תעלה את הקובץ?

פורסם
  • מחבר

לעזעזאל, עליתי על הבעיה. אני לא מבין למה, אבל מאיזשהי סיבה כשאני מאכסן את הקובץ לא "בזיכרון הפנימי" (איפה שיושב המערכת אנדרואיד עצמה) , לא משנה כמה פעמים אני אנסה לפתוח אותו בכל תוכנה - הוא לא יפתח.

כרגע הצלחתי לפתוח את הHTML(כשהוא שמור כHTM) גם בFIREFOX וגם בHTML Viewer ! (אחרי ששמרתי איפה המערכת אנדרואיד עצמה)

איך אני בדיוק מיישר את הטקסט משמאל לימין בWPS office ?

ויש לך מושג למה זה קורה?

ניסתי לאכסן ווידיאו בG, ואין שום בעיה או תקיעות - מנגן רגיל.

לא הכנסתי כרטיס הרחבה לטאבלט, אבל כשאני מחבר אותו לUSB זה נראה ככה:

http://i61.tinypic.com/2vd34oo.jpg

הטאבלט מגיע עם 32GB של איכסון.

פורסם

אין לי מושג מדוע זה כך.

בWPS אופי ניתן להציג את הטקסט מימין לשמאל על ידי שינוי כיוון הפסקה מימין לשמאל במצב עריכה.

פורסם

אם יש לו לוליפופ אז צריך הרשאה מיוחדת לגישה לSD. אני משתמש בMOONREADER. החיפוש שם מעולה.

פורסם
  • מחבר

אין לי לוליפופ.

nachum37

לא הבנתי. לבחור את כל הטקסט ולמעלה בBAR ללחוץ על משהו בעריכה?

תיהיה יותר ספיציפי בבקשה.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים