פורסם 2015 במאי 1610 שנים לא קורה תמיד אבל הרבה.הכל מגיב (הקשה-כפולה, קבלת הודעות, ה-LED עובד) אבל המסך נשאר שחור.לחיצות ארוכות או מהירות על כפתור ההפעלה ו/או בשילוב הווליום לא משנות כלום.לפעמים מסתדר מעצמו אחרי כמה זמן והוא נדלק מאפס כשאני מנסה (בפעם ה-109) להדליק אותו.לפעמים חיבור למטען "מעיר" אותו (וניתוק מכבה אותו).בחלק מהפעמים מקבלים הודעה "הישום 'ניהול חשבון' נכשל".רעיונות?תודה. נערך 2015 במאי 1710 שנים על-ידי tmpusr
פורסם 2015 במאי 1710 שנים מחבר טוב... עשיתי factory reset, לא עזר.אפשר להבחין בבירור שחיבור וניתוק של ה-USB גורם להתעוררות וכיבוי של המסך, אפילו כשהכבל לא מחובר לכלום.לצערי זה לא עקבי... היום כלל לא הצלחתי להפעיל אותו.מה נשאר לבדוק? אני די בספק אם זו בעיית תוכנה...יש המלצה על מעבדה טובה ורצינית באיזו ב"ש או א"ת הרצליה פיתוח?
פורסם 2015 במאי 1710 שנים תנסה לנתק את הסוללה, לא מסובך. את הפתיחה תעשה בעזרת כרטיס פלסטיק או מפרט גיטרה. יש מדריכים גם ביוטיוב.
פורסם 2015 במאי 1710 שנים אולי הסוללה גורמת לבעיות. מעבר לזה יכול להיות שהתאורה האחורית או תצוגת הLCD סיימה את תפקידה. הכי טוב להצליב עם מכשיר נוסף (בתנאי שתמצא קורבן להחלפת חלקים).
פורסם 2015 במאי 1710 שנים תזמין flex מחול (עניין של 10 דולר)נשמע כאילו הצמה הזו שמחברת את המסך עצמו לקונקטור שלו על הלוח עושה לך בעיות.היה י משהו דומה מאוד במכשיר של LG וזו הייתה הבעיה.זה רכיב שיכול להיות נקודת תורפה ודי זול וקל להחליף אותו.
פורסם 2015 במאי 1710 שנים מחבר אפתח אותו מחר... אפשר אולי לינק לחלק או לאיזה מדריך טוב אם אתה מכיר? נראה לא פשוט... נערך 2015 במאי 1710 שנים על-ידי tmpusr
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.