פורסם 2004 במרץ 2721 שנים אם הוא גנב את זהסימן שזה היה נראה לעין מאוד.מעצבן אותי שאנשים מתלוננים שגנבו להם 2000 שקלאם היית חושב על זה כערמת שטרותלא היית מוציא את זה מהכיסזה שאתה מזלל בהתחלהואחרי זה בוכה זה בעיה שלךפעם הבא תדע לשמור על דברים.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים מה שבחברת פלאפון לא ניתן לעשות. אין כרטיס SIM, אומנם חיסרון לא קטן אבל יתרון בהחלט לא קטן גם כן. לכן אני מעדיף את חברת פלאפון, גם בגלל הרשת המתקדמת ביותר וגם בגלל עניין הגנבה.. נכון שבפאלפון הפעולה קצת יותר מסובכת מהחלפת סים, אבל אני בטוח שבעזרת כבל תקשורת אתה יכול בקלות להעביר קו ממכשיר אחד לשני.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים כן, וכבל נתונים אם זכור לי נכון עולה בסביבות ה200 ש"ח.. : (אולי זה השתנה).. בכל מקרה, אפשר גם על ידי קוד מסויים. למשל אני מכיר קוד לפלאפונים של סמסונג שמאפשר לי לשנות את המספר שלי. בכל מקרה, בפלאפון העניין מסובך יותר מאשר באורנג וסלקלום..
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים באמת מצער. זו באמת הפכה לתופעה ממש מטרידה. נגנבו לי בבית הספר בערך 3 זוגות של אוזניות ופעם אחת 50 שקל נלקחו לי מתוך הקלמר.אם זה גורם לך להרגיש יותר טוב אז לי בשבוע האחרון נשברה מקלדת לפאלם שעלתה 700 שקל וגם חברים שלי בטעות שברו לי את המסך LCD בפאלם (מסך חדש עולה 950 שקל והפאלם עלה 1300).
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים לא זה בכלל לא היה נראה לעין וגם היה רחוק זה לא אשמתי שיש בני זונות בעולם!!!!!!!!!1 urielka, אני מבין שזהו נושא רגיש מעט ומרגיז לא פחות - אבקש ממך לשמור על שפה נאותה להמשך דיון מתורבת בנוגע לסלולרי הגנוב שלך ומה ניתן לעשות בקשר אליו. מקווה שהכל יסתדר לצידו הטוב, Chevy.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים באמת זה חרא כשגונבים לך את הפלאפון ועוד כשהוא חדש... אבל מי מוציא 2000 אלף שקל ועוד על אחד כזה מכוער?http://www.sidetalkin.com/
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים מחבר לפי דעתי בלא בצחוק צריך לחקת את זה לכולבוטק זה גנב סדרתי הוא גנב לפחןת מ4 חנויות אולי הם יעזרו וד"א אני אולי קונה את האלפא סל מישהו יודע איך אפשר לחבר כרטיס mmc כמו בפלא פון האהוב שלי ז"ל(מקווה שלא) ?
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים NetSpider, Area 51, idofr, די עם הספאם.ההודעות הלא קשורות נמחקו.בפעם הבאה, הת'רד יינעל.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים באמת מצער. זו באמת הפכה לתופעה ממש מטרידה. נגנבו לי בבית הספר בערך 3 זוגות של אוזניות ופעם אחת 50 שקל נלקחו לי מתוך הקלמר.אם זה גורם לך להרגיש יותר טוב אז לי בשבוע האחרון נשברה מקלדת לפאלם שעלתה 700 שקל וגם חברים שלי בטעות שברו לי את המסך LCD בפאלם (מסך חדש עולה 950 שקל והפאלם עלה 1300).איך לעזעזאל הצלחת לשבור מקלדת Stowaway (בהנחה שהיא מהדגם הזה)?!חוץ מזה, המחיר של מקלדת לפאלם בארץ הוא פשוט מטורף, 700+ שקל, כשבארה"ב אתה יכול למצוא אותה ב77$ בחנות רגילה...
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים זה באמת מעצבן בארץ שאי אשפר לאתר פלאפאון גנוב. הגנבים עושים על זה שוק לא קטן (מי שמכיר את רחוב העצמאות בחיפה) . אני החזרתי כבר שני פלאפוני שמצאתי חבל שהשלישי היה כבר נעול כך שלא צלחתי ליצור קשר עם בעליו. נ.ב אחי גדול!!! ;D
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים גם יל גנבו פלאפון חחח מישהו ביקש להתיקשר ואני הייתי מסטול באוות זמן ונתתי לו הואו נעלם זה היה נוקיה 7650 שעלה לי מעל 3500 ש"ח!!!!!!!!
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים דווקא לחבר שלי שגנבו לו את הפלאפון שלו אני לא יודע אם היה לו ביטוח עליו.הוא התלונן על זה שנגנב לו הפלאפון. אז פלאפון אמרה לו שהיא מטפלת בזה והיא התקשה לאנשים שהבחור התקשר אליהם ואמרה להם אנחנו יודעים שמישהו התקשר אליך מהמספר הזה ואז הבחור נתן את השם והיה סיפור עם המשטרה אבל בסוף הסיפור הפלאפון הוחזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.