עבור לתוכן

המלצה לאוזניות over-ear איכותיות

Featured Replies

פורסם

מה קורה חברים?

אז ה-akg 518le שלי התחילו מעט לקרטע (והם גם לא ממש נוחות למען האמת), לכן אני מחפש אלטרנטיבה טובה יותר, רק הפעם לא on ear אלא over ear.

נניח שהתקציב הוא עד איזור ה-200 דולר, אם כי אם צריך לחרוג - זה גם בסדר. זה בעיקר נועד למוזיקה (flac) ופה ושם משחקים וסרטים.

לפי ביקורות והמלצות שקראתי, הרבה משבחים את m50x של audio technica ואני יכול לרכוש אותן באיזור ה-170~ דולר (ארה"ב), במקום המחיר הרגיל שלהן שהוא לרוב באיזור ה-200-250 דולר. היתרון בו, שבגרסא החדשה הוא מגיע עם מיני-מגבר fiio e6) שזה מעולה כי לכרטיס הקול שלי (אסוס סונר DX) אין הגברה לאוזניות.

מה דעתכם? הצעות/אלטרנטיבות/הערות יתקבלו בברכה.

פורסם

אני משתמשת ב-M50x ומאוד מרוצה, אני אוהבת את הסאונד שלהן והן נוחות לי.

פורסם

אני קניתי את ה-ATH-M50 (לא M50x, ה-M50 הרגילות) שלי בגרמניה ב-140 יורו ועד עכשיו לא מצאתי משהו שמתקרב לזה. אחרי 3 שנים של שימוש בלי הפסקה כרית הראש מתחילה להתפורר לי, אז קניתי במבצע את ה-Beats Pro שהן באמת יפהפיות, חזקות, איכותיות, אבל עם כרית הראש המתפוררת, חזרתי מהר מאוד ל-M50.

ה-M50 הן שילוב מוצלח מאוד של נוחות (אני יושב איתן שעות שלמות בלי להרגיש, ויש לי אוזניים מאוד רגישות שכואבות מהר עם כל אוזניות אחרות, כולל ה-Beats), סאונד שמתאים גם למוזיקה וגם למשחקים, ובניגוד לאוזניות יקרות בהרבה, הן שומרות על איזון יפה בין סאונד נקי ואיכותי ובין סאונד 'כייפי' - באסים מצויינים ברמה של רמקולים, בלי הגזמה, אבל כאלה שלא מציפים את המוזיקה/סאונד.

אגב, קניתי איתן את המגבר FiiO E10, והוא ממש לא נחוץ. אולי אפילו להפך, כשהוא התקלקל לי לאחר שנה וחצי-שנתיים גיליתי שהוא אפילו קצת הפריע לאיכות, לטעמי, אבל אם זה מגיע חינם, אז אין מה לחשוב פעמיים. לך על זה.

פורסם
  • מחבר

אם כך, לפי מה שאני רואה - ה-m50x הוא אכן הבחירה הטובה ביותר בתקציב שלי.

לגבי ה-fiio, מבחינתי זה בונוס נחמד. העוצמה שכרגע הסונר DX מספק לי לאוזניות היא לא ממש גבוהה, לכן זה או המגבר הזה או לרכוש כרטיס קול עם מגבר מובנה (שכרגע זו לא ממש אופציה מבחינתי).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מציע שתבדוק את ה-M50 באופן אישי. לי הן מאוד לא נוחות. עם פאדים וואלור הן מעט יותר נוחות, אבל עדיין לא ברמה של האוזניות שבהן אני משתמש - Beyerdynamic DT-990-Pro-250 פתוחות ו-Denon AH-D1100 סגורות. הסאונד של האודיוטכניקה מצויין, אבל אם האוזניות לא נוחות זה לא עוזר הרבה.

פורסם

לי אישית יש את הSENHEISSER HD598, הן פשוט מדהימות, מאד תלוי בסגנון מוסיקה שלך כמובן. וגם השאלה היא האם אתה מוכן לזה שהן מרעישות לסביבה (סגנון פתוח), מה שכן, הן סופר נוחות והצליל שלהן פשוט מדהים, אני אשכרה כמעט לא משתמש ברמקולים שלי :) אני תפסתי אותן בamazon.de בהנחה עלה לי ~190 דולר אחרי משלוח לארץ (הגיע תוך שלושה ימים בערך)

לגבי נושא ההגבר, אני עם אותו כרטיס קול, וזה אכן בעייתי... לי יש גם Schiit Magni 2 לא מגע אפילו לחצי הגבר ואני מרוצה עד הגג, אבל זה תוספת של עוד 100 דולר~ השאלה שוב היא מה אתה שומע..

פורסם

כשקניתי את ה-M50 שלי הלכתי לחנות מוזיקה ובדקתי כמה אוזניות שונות, ביניהן ה-DT-990 - הן היו נוחות ברמה שקשה לתאר, כמו כרית לאוזן. הגזימו שם עם החומר שהן עשויות ממנו, אפשר ללכת לישון עם הדברים האלה :)

לצערי פחות אהבתי את הסאונד שלהן, הוא היה לטעמי פחות חם מאשר ה-M50. מוזר שהן לא נוחות לך, הן די רחבות וגדולות. שאלה אישית וקצת לא במקום (מצטער מראש, ואתה בהחלט מוזמן להתעלם): איך האוזניים שלך בנויות? יותר עגולות או יותר מאורכות/אליפסיות? כי ה-M-50 הן מאוד אליפסיות וה-DT-990 עגולות לגמרי.

לגבי ה-Sennheiser...לא יודע, אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות. היו לי 2 סנהייזר בחיים: In-Ear שנשמעו עלובות כמו אוזניות בעשרה שקל בשוק למרות שהן עלו כ-400 שקל (כנראה הייתה להן הרבה התנגדות והיה צריך מגבר איכותי כדי להניע אותן, אבל לא ידעתי את זה אז) ועוד זוג שעלו 700 והיו איכותיות למדי, אבל האוזניים שלי הזיעו בהן כמו במקלחת. אבל בלי קשר לזה, האיכות שלהן עדיין לא גרמה לי להתלהב כמו שה-M50 גרמו לי בחנות הסאונד ההיא. הרגשתי שפתאום כל השירים שלי התעוררו לחיים.

פורסם

מבחינת נוחות הבעיות העקריות שהיו לי עם ה-M50 הן בעיקר שהקשת קטנה והדוקה מדי (לחץ גם למעלה וגם בצדדים). פחות הייתה לי בעיה עם הכריות, אבל גם כאן אני מעדיף כריות שהחלק הפנימי שלהן לא נוגע כלל באוזניים, כמו בדנון וב-DT990. ב-M50 הכריות נוגעות באוזניים (לפחות אצלי), אבל בשימוש קצר זה היה הדבר שפחות העיק עלי.

פורסם
כשקניתי את ה-M50 שלי הלכתי לחנות מוזיקה ובדקתי כמה אוזניות שונות, ביניהן ה-DT-990 - הן היו נוחות ברמה שקשה לתאר, כמו כרית לאוזן. הגזימו שם עם החומר שהן עשויות ממנו, אפשר ללכת לישון עם הדברים האלה :)

לצערי פחות אהבתי את הסאונד שלהן, הוא היה לטעמי פחות חם מאשר ה-M50. מוזר שהן לא נוחות לך, הן די רחבות וגדולות. שאלה אישית וקצת לא במקום (מצטער מראש, ואתה בהחלט מוזמן להתעלם): איך האוזניים שלך בנויות? יותר עגולות או יותר מאורכות/אליפסיות? כי ה-M-50 הן מאוד אליפסיות וה-DT-990 עגולות לגמרי.

לגבי ה-Sennheiser...לא יודע, אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות. היו לי 2 סנהייזר בחיים: In-Ear שנשמעו עלובות כמו אוזניות בעשרה שקל בשוק למרות שהן עלו כ-400 שקל (כנראה הייתה להן הרבה התנגדות והיה צריך מגבר איכותי כדי להניע אותן, אבל לא ידעתי את זה אז) ועוד זוג שעלו 700 והיו איכותיות למדי, אבל האוזניים שלי הזיעו בהן כמו במקלחת. אבל בלי קשר לזה, האיכות שלהן עדיין לא גרמה לי להתלהב כמו שה-M50 גרמו לי בחנות הסאונד ההיא. הרגשתי שפתאום כל השירים שלי התעוררו לחיים.

תקפוץ בהזדמנות לקילומבו אם יש לך במקרה DAC נייד ותחבר שם את הIE60 או ה80 (ההבדל לא מאד גדול ביניהן), כIN EAR אני לא חושב שתמצא יותר טוב מזה :) לגבי הHD598 ספציפית, החומר שמהן הן עשויות נהדר, אני יכול לשבת איתן שעות בלי להרגיש בכלל את האוזניות, ואני לא מזיע בהן (ואני מזיע בד"כ בקלות רבה). מה שכן, יכול להיות שצריך EQ בנסוף לרק מגבר, כי הEQ המובנה שלהן לא בהכרח מתאים לכל מי ששומע איתן, הבאס שלהן מדהים, אם אתה משחק עם הEQ שיגביר את הבאס...

פורסם

האמת שהן נראות טוב מאוד! אבל הן Open-back, לא כוס התה שלי. אני בדרך כלל משתמש באוזניות כדי להכנס לתוך המשחק ולמנוע כמה שיותר רעשי רקע.

אני לא מנסה להתחרות או להשוות אלא רק מגיב לצורך הדיון, אבל עם ה-M50 אני לא שומע שום דבר מסביב עד רמה שאני קופץ כשאנשים נוגעים בי או מופיעים לידי בזמן משחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים