עבור לתוכן

voodoo3

Featured Replies

פורסם

לאחר שצירפתי לוודוו מאוורר העלתי את המהירות מ-166 ל-185.

העניין הוא שב- 3dmark2001SE נראה שיפור קטן מאוד (אם בכלל אפשר לקרוא לזה "שיפור")

מ-380 ל384 (640X480)

זה כל מה שאני אמור לקבל או שאני מפספס משהו?

פורסם

שינית את מהירות הזיכרון?

פורסם

איזה מעבד יש לך? ברזולוציה הזאת זה צוואר הבקבוק העיקרי, אפילו בשביל V3.

Prog.

פורסם

נתחיל בזה, תריץ את הבדיקה על ההגדרות ההתחליות של ה3DMARK, שזה 786-1024.

ו.. מה המפרט מחשב שללך?

דבר שני, אתה לגמרי לא צריך לקבל כאלה תוצאות.

פורסם

שאלתי את השאלה הזאת כבר אבל אני לא זוכר את הנושא. ??? ???

השאלה היתה האםיש נוסחא קבועה ב3dmark , זאת אומרת , אם אני מקבל 100 נקודות יותר , זה יתן לי יותר X פריימרים לשנייה במשחק כל שהוא?

תודה

פורסם

אני חושב ככה, אבל בכל משחק זה שונה במעט..

התוצאה היא הערכה שלה לגבי הביוצעים של המכונה שלך בכל הקשור בהאצת 3D.

פורסם
  • מחבר

נתחיל בזה, תריץ את הבדיקה על ההגדרות ההתחליות של ה3DMARK, שזה 786-1024.

ו.. מה המפרט מחשב שללך?

דבר שני, אתה לגמרי לא צריך לקבל כאלה תוצאות.

מעבד p2-300 + לוח BX,

256MB SDRAM

voodoo3 3000

הרצתי את הבדיקה שוב על ההגדרות ההתחליות של התוכנה הפעם שהמעבד "מומהר" ל 75 כפול 4.5 (337) וכרטיס המסך על default וקיבלתי תוצאה "משופרת" של 415.

זאת אומרת, כפי שנאמר: המעבד הוא צוואר הבקבוק(?)

יש טעם לנסות שוב להמהיר את כ.המסך?

פורסם

לא.

גם לי היה V3 עם מעבד דומה, וברגע שעברתי למעבד מהיר יותר (Duron 850) היה שיפור עצום בביצועים. משחקים שקרטעו התחילו לרוץ חלק. ממש נהניתי מהוודוו.

אם יש לך תקציב מוגבל, תחשוב על מעבד חדש ולא על כרטיס מסך חדש. השיפור יורגש בכל היישומים, לא רק בביצועים הגראפיים של המחשב שלך.

Prog.

פורסם

איזה גרסת וינדוס? 98 או 95?

(אני מניח שאתה לא משתמש ב2000 או XP בגלל המעבד.)

איזה דריברים?

בכל מקרה, תוצאה יותר טובה מעט, אבל עדין די גרועה.. :-/

פורסם
  • מחבר

לא.

גם לי היה V3 עם מעבד דומה, וברגע שעברתי למעבד מהיר יותר (Duron 850) היה שיפור עצום בביצועים. משחקים שקרטעו התחילו לרוץ חלק. ממש נהניתי מהוודוו.

אם יש לך תקציב מוגבל, תחשוב על מעבד חדש ולא על כרטיס מסך חדש. השיפור יורגש בכל היישומים, לא רק בביצועים הגראפיים של המחשב שלך.

Prog.

מזמן רציתי לעבור ל DURON הבעייה היא שבגלל עליית הזכרונות אני נמנע מלקנות לוח מבוסס DDR (תקציב) ולמרות שיש לי זכרונות SDRAM 133 נראה לי קצת טפשי לקנות לוח מבוסס 133 כרגע שיש לוחות 266 במחיר דומה (יש כבר אפילו 333)

אני מנסה לסחוב עוד כמה חודשים עם ה P2 (עד ירידת מחירי הזכרונות)

אם רק הייתי יכול לפתוח לו את המכפלה ולהוציא ממנו 450...

פורסם
  • מחבר

איזה גרסת וינדוס? 98 או 95?

(אני מניח שאתה לא משתמש ב2000 או XP בגלל המעבד.)

איזה דריברים?

בכל מקרה, תוצאה יותר טובה מעט, אבל עדין די גרועה.. :-/

2000 רצה יפה על P2 ניסיתי XP וזה היה די רע

עד היום עבדתי עם הדריברים הרשמיים אבל אתמול הורדתי דריברים חדשים צד שלישי(doze - כתוב שזה משהו משהו :))

2000 כמע' הפעלה עיקרית (98 ו LINUX משניות)

p2-300

lucky star BX

Voodoo 3 3000

2* 128 SDRAM 133

HD 30 MB 7200 WD

פורסם

מזמן רציתי לעבור ל DURON הבעייה היא שבגלל עליית הזכרונות אני נמנע מלקנות לוח מבוסס DDR (תקציב) ולמרות שיש לי זכרונות SDRAM 133 נראה לי קצת טפשי לקנות לוח מבוסס 133 כרגע שיש לוחות 266 במחיר דומה (יש כבר אפילו 333)

יש פתרון טוב וזול למצב שלך: לוח אם מבוסס SiS735. ה-K7S5A של Elitegroup הוא דוגמא טובה. אתה יכול להתחיל עם ה-SDR שיש לך היום, וכשהמחירים ירדו לעבור ל-DDR.

יש על הלוח הזה הרבה ביקורות מעולות, גם ממשתמשים וגם מאתרים מקצועיים, ובשביל ה-420 ש"ח שהוא עולה בארץ הוא נותן תמורה מעולה.

יש לו אפילו כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים...

Prog.

פורסם

המלצה כלבבי !!! ;)

פורסם
  • מחבר

יש פתרון טוב וזול למצב שלך: לוח אם מבוסס SiS735. ה-K7S5A של Elitegroup הוא דוגמא טובה. אתה יכול להתחיל עם ה-SDR שיש לך היום, וכשהמחירים ירדו לעבור ל-DDR.

יש על הלוח הזה הרבה ביקורות מעולות, גם ממשתמשים וגם מאתרים מקצועיים, ובשביל ה-420 ש"ח שהוא עולה בארץ הוא נותן תמורה מעולה.

יש לו אפילו כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים...

Prog.

הלוח באמת היה יכול להיות פתרון מושלם.

הוא מקבל ביקורות טובות בכל מקום אבל עשיתי עליו "בדיקה מקיפה" וראיתי (לפי מס פורומים שונים ואתר התמיכה שלהם) שהרבה אנשים נתקלו בבעיות יציבות עם הלוח הזה אני לא בטוח שהוא כל כך אמין כפי שהוא נראה ממבט ראשון.

http://www.geek.com/news/geeknews/2001nov/bch20011129009082.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים