עבור לתוכן

ייעוץ לפני שליחת כרטיס מסך בחזרה ל- TMS

Featured Replies

פורסם

היי

המחשב של אחי התחיל לעשות בעיות בחודש האחרון, החומרה המדוברת:

Intel Core i5 4430 3Ghz

Gigabyte GA-B85M-HD3

FSP RAIDER 550W

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 x2

WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5

אתחיל מהסוף: לאחר פירמוט (מ- WIN7 64 BIT פורמט ל WIN8.1 PRO) אותם הבעיות קורות, ניסיתי גם עם DRIVER ישן יותר של ATI וגם עם החדש ביותר, בשתי המערכות, אותם הבעיות, לכן אני חושב שזה חומרה (כרטיס מסך)... הבעיות/סימפטומים:

1. יש קריסה של התצוגה לכמה שניות הכל מחשיך וחוזר

2. מסכים כחולים עם קוד שגיאה atikmpag.sys

3. קריסה של דרייבר הכרטיס מסך (XXX הפסיק לפעל ושוחזר / ההודעה הג'נרית הזאת שמופיעה...)

4. לפעמים המחשב לא עושה POST בכלל, כל המאוררים נדלקים ואחרי בערך 3 שניות הוא מרסט את עצמו ומנסה להדליק את עצמו שוב ונכשל

בניתוק הכבלים (4 פינים כפול 2 כבלים) שהולכים אל הכרטיס מסך וחיבור כבל הוידאו אל הכרטיס המובנה בלוח, הבעיות הללו לא קורות

דיברתי עם TMS והסברתי להם בדיוק את מה שציינתי פה (עדיין יש אחריות), הם מבקשים שאשלח אליהם את הכרטיס (בעלות שליחה על חשבוני...), אני רק רוצה לוודא לפני שאני שולח שאכן מדובר בכרטיס מסך. (אין לי עוד מערכת לבדוק עליה, אז זה לא אופציה)

מהתיאור למעלה (מדוייק כמה שקרוב למציאות) מה דעתכם?

דיברתי עם TMS נציג שירות שלהם אמר שאשלח את הכרטיס מסך והם יבדקו אבל הרגשתי שאני מוביל יותר מידי את השיחה לפתרון וזה לא סימן כ"כ חיובי... שכן אולי זה לא מדוייק בכלל, בסוף יתברר שהבעיה בספק כוח או משהו הזוי כזה.

נערך על-ידי YAHOOGEEK

פורסם

זה נשמע כמו כרטיס מסך או ספק כוח.

במיוחד האחרונה נשמעת כמו ספק כח.

היה לי את הכרטיס והוא עשה לי בעיות שונות (לא קריסות, אבל בעיה בהתעוררות ממצב שינה), לאחר הרבה בדיקות עם TMS במעבדה שלהם גילינו שזו בעיה שלפעמים מתרחשת בשילוב מסויים של חומרה.

אם הייתי אתה הייתי מביא את כל המחשב לבדוק אולי מדובר בספק הכוח בכלל.

פורסם

זה קורה בזמן משחקים ?

אם כן ,

תנסה ל הוריד תוכנה בשם MSI Afterburner

לי היה את כל הקריסות האלה , בכל מקום ראיתי שהבעיה היא בספק כוח עד שמישהו אמר לי להוריד את התכונה הזאת וזה פשוט פתר לי את הבעיה. ולא הייתה שום בעיה עם ספק כוח

אתה מוריד מתקין ומריץ פשוט ברקע בזמן משחק.

בהצלחה

פורסם

^ איך זה קשור? התוכנה בכלל לא מיועדת לפתור בעיות, רק להביא מידע על כרטיס המסך.

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי בוודאות מה התכונה עושה אבל זה מה שהבנתי.

הכרטיס מסך שלי זה ה GTX660 sparkle . לא עשיתי שום אוברקולוק או משהו כזה אבל הבחור שהביא לי את התוכנה טען שיש סוג של אוברקלוק מהחברה כבר או משהו כזה בכרטיס שלי.

וברגע שהכרטיס מסך מגיע למאמץ גבוה המחשב "חושב" שאם הוא יביא יותר מידי זרם הכרטיס מסך יישרף ואז הוא גורם לכיבוי של הכרטיס ובעצם לקריסה של המחשב.

והתוכנה בעצם גורם למחשב לדעת שאפשר להביא יותר זרם.

יכול להיות שההבנה שלי מוטעת רק מה שבטוח שלי היו כמעט בדיוק אותם תסמינים כמוך (ה 1.3.4 היו לי , 4 היה הכי נפוץ) , מה שבטוח התוכנה הזאת סידרה לי את זה (גם אני הייתי בשוק שהיא סידרה את זה כבר חשבתי לשלוח תמחשב לתיקון)

בכל מקרה אם הגעת למצב שאתה מפרמט אני לא חושב שלנסות להוריד את התוכנה הזאת זה יזיק, תן לזה נסיון , יפעל יפעל, לא יפעל לפחות ניסית

בהצלחה !

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני לא בטוח שהבנתי בוודאות מה התכונה עושה אבל זה מה שהבנתי.

הכרטיס מסך שלי זה ה GTX660 sparkle . לא עשיתי שום אוברקולוק או משהו כזה אבל הבחור שהביא לי את התוכנה טען שיש סוג של אוברקלוק מהחברה כבר או משהו כזה בכרטיס שלי.

וברגע שהכרטיס מסך מגיע למאמץ גבוה המחשב "חושב" שאם הוא יביא יותר מידי זרם הכרטיס מסך יישרף ואז הוא גורם לכיבוי של הכרטיס ובעצם לקריסה של המחשב.

והתוכנה בעצם גורם למחשב לדעת שאפשר להביא יותר זרם.

יכול להיות שההבנה שלי מוטעת רק מה שבטוח שלי היו כמעט בדיוק אותם תסמינים כמוך (ה 1.3.4 היו לי , 4 היה הכי נפוץ) , מה שבטוח התוכנה הזאת סידרה לי את זה (גם אני הייתי בשוק שהיא סידרה את זה כבר חשבתי לשלוח תמחשב לתיקון)

בכל מקרה אם הגעת למצב שאתה מפרמט אני לא חושב שלנסות להוריד את התוכנה הזאת זה יזיק, תן לזה נסיון , יפעל יפעל, לא יפעל לפחות ניסית

בהצלחה !

פורסם

^ זה לא נכון, זאת תוכנת ניטור בזמן אמת. התוכננה לא עושה כלום בעצמה, רק מציגה נתונים. אתה יכול לשנות דברים ידנית, אבל בלי לשחק עם התוכנה היא לא עושה כלום חוץ מלהראות לך נתונים בזמן אמת.

פורסם
^ זה לא נכון, זאת תוכנת ניטור בזמן אמת. התוכננה לא עושה כלום בעצמה, רק מציגה נתונים. אתה יכול לשנות דברים ידנית, אבל בלי לשחק עם התוכנה היא לא עושה כלום חוץ מלהראות לך נתונים בזמן אמת.

אני לא אתווכח איתך כי אני באמת לא מבין יותר מידי , אבל בכל מקרה , תוכל להסביר לי איך זה פתר לי את הבעיה,

בבקשה קישור לדיון שאני פתחתי לפני חצי שנה בערך ושם יש את כל הסיפור שסיפרתי לגביי התוכנה

זה בגדול ההסבר שלו לגביי התוכנה והבעיה

"

בכרטיסי מסך OC

WIN לא יודע לזהות OC ומזהה כאילו הכרטיס בעומס מעל למה שצריך ולכן קורס

בתוכנה יש הגדרה (מובנית..לא צריך לעשות כלום חוץ מלהתקין ולהריץ) נחוצה לאפשר עבודה תקינה של הכרטיס כשהוא OC

מול WIN

בהצלחה..."

נערך על-ידי Shmuel Cohen

פורסם
  • מחבר

טוב מסתבר שזה קורה גם בכרטיס המובנה בלוח אם!! פשוט לא השקעתי מספיק זמן לבדוק בחיבור הזה מסתבר...

אני שולל בעיה בכרטיס אם ככה ? נשארתי עם ספק כוח / זכרונות ?

מריץ MEMTEST בהמלצת טכנאי TMS... נראה מה יצא

פורסם
טוב מסתבר שזה קורה גם בכרטיס המובנה בלוח אם!! פשוט לא השקעתי מספיק זמן לבדוק בחיבור הזה מסתבר... אני שולל בעיה בכרטיס אם ככה ? נשארתי עם ספק כוח / זכרונות ? מריץ MEMTEST בהמלצת טכנאי TMS... נראה מה יצא

תן נסיון ל MSI Afterburner במקרה הכי גרוע תמחק את זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים