עבור לתוכן

התלבטות בין 2 מסכים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לרכוש מסך חדש בתקציב עד 1000 ₪.

יש את האופציה המוכרת והטובה של dell p2414

ויש לי אופציה נוספת של מסך benq gl2760h- מסך 27 אבל עם פאנל TN.

כיום יש לי מסך עם פאנל TN ואני נורא מסופק ממנו.

השימושים שלי במסך -אינטרנט ומשחקים.

האלה האם לרדת בגודל המסך לטובת הפאנל או לא.

תודה

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום. :hi:

אני ממליץ לך לנסות להתרשם ממסך IPS איפשהו בתצוגה או אצל חבר, כדי שתוכל להחליט האם זה שווה לך או לא.

פורסם
  • מחבר

לגיסי יש את הדל המדובר ואכן מסך מרשים אבל לא נראה לי שזה משהו כל כך מורגש.

יכול להיות כי אני יושב ממש מול המסך ולכן הצבעים נראים לי רגילים.

פורסם

אז כבר ענית לעצמך על השאלה, לא? :)

פורסם
  • מחבר

ממש לא,אני מחפש מישהו שמבין והיה לו את שניהם(הפאנלים) על מנת שיגיד לי אם זה כל כך מורגש.

פורסם

אני מבין, ועבדתי עם כאלה ועם כאלה, ואני אומר לך שזה מאוד מורגש.

האם בגלל שאמרתי לך, עכשיו תתחיל לראות אחרת? :)

פורסם

שמע עד שלא 'העזתי' לעבור למכשיר S3, הסתפקתי יפה מאוד במסך קטן כמו של אייפון.

לאחר המעבר? השאר היסטוריה. לא קיימת בטבע האפשרות לחזור למסך גודל אייפון.

אם לא יודעים שמשהו חסר אז אין לך בעיה עד לרגע שבו אתה מכיר ולומד, אחרי זה כבר איאפשר לחזור אחורה.

אני ממליץ לך על המאמר הנהדר הזה כדי לנסות ללמוד ולהבין את ההבדלים לפחות תיאורתית:

http://www.tftcentral.co.uk/articles/panel_technologies.htm

אפילו תרפרף שם רק בדגומאות כדי להבין את הרעיון גם משהו . ..

יחד עם זאת, נדמה לי שקצת קשה לוותר על גודל 27 לטובת IPS 24 ולכן אני חושב שכדאי לחרוג קצת בתקציב וללכת על מסך 27 IPS.

איזה? הכל תלוי בסכום החריגה. הזול ביותר שמצאתי ממותג נורמלי זה זה :

https://www.tms.co.il/product/14269

אני גם חושב לרכוש אותו =]

פורסם

ב IPS יש תופעות גם שאין ב TN כשמוצג רקע שחור. ומה זה גודל אייפון ? יש היום אייפונים של 5.5" בדיוק כמו באנדרויד.

פורסם
  • מחבר

ואתה ממליץ לוותר על ips ?

פורסם
  • מחבר

מה לגבי פאנל va ביחס לips?

פורסם

לא, אני מציע לבצע השוואה אם זה אפשרי ולהחליט באופן אישי. גם יש אנשים שיעדיפו דברים כמו 144HZ או GSYNC על פני (ולפעמים במחיר דומה) התוספת של IPS.

פורסם
ב IPS יש תופעות גם שאין ב TN כשמוצג רקע שחור. ומה זה גודל אייפון ? יש היום אייפונים של 5.5" בדיוק כמו באנדרויד.

אם עברתי לגלקסי S3 סביר והגיוני שדיברתי על אייפון 4 ואם לא אז אני מצהיר בזאת שדיברתי על מסך גודל אייפון 4.

אגב האייפון האחד והיחיד שהוא 5.5 זה 6+ והוא כלכך חריג בנוף שפשוט אףחד לא קונה אותו.

ואם כבר מישהו קונה אותו הוא לרוב לא מרוצה (למי שתהה אני מוכר מכשירים, אני מבין בזה. כל הנתונים מבוססים על סמך המכירות בשטח =] )

בקשר למגרעות של IPS על פני TN, אז כן, גם אני חשבתי שזה נורא שS3 לא ייכנס לי בכיס.. חיים עם זה ככה. הפלוסים כאן שוקלים הרבה יותר מהמינוסים.

העניין היחידי כאן הוא באמת המחיר ..

פורסם
  • מחבר

אז נראה לי שאחפש מסך 27 עם פאנל ips .

מה לגבי va?

פורסם

אף אחד לא קונה אייפון 6+ טוב לדעת... כדאי שתודיע לאנשים כי אף אחד לא יודע את זה.... (אולי בארץ יש עם זה סוגייה, אבל אני לא ראיתי, אני צופה באנשים עם מכשירים, הנתונים מהשטח).

פורסם

כמובן שאני מדבר באופן יחסי לשאר האייפונים בשוק ואיך לא גם מקצין באופן דרסטי את הממצעים לשם ההמחשה בלבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים