עבור לתוכן

Fm Transmitter

Featured Replies

פורסם

אז יש לי Ihp 120, וחוץ מיכולת הניווט בין הקבצים הזוועתית שלו אני מרוצה, ומחכה שבאפריל (אמן סלע) ייצא האפגרייד ויהיה לנו עברית (שפה יפה) במכשיר.

אני ממש ממש רוצה לחבר את המכשיר לכל מקום (אוטו, אוטו שני, סטריאו של חברים וכ') והפתרון האידיאלי הוא משדר FM. לא כ"כ אכפת לי איזה סוג וכ'... סוללת 9 V או 2 AA או 2 AAA,

4 תדרים או דיגיטלי... רצוי שיהיה קטן.

למישהו יש מושג איפה משיגים בארץ? אין לי כוח לחכות למשלוחים מחו"ל שוב!! >:(

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הי,

ה- FM Transmitor הטוב בעולם מיוצר ע"י Monster. הוא מתחבר למצית ורכב ומשדר בסטריאו למקלט הרדיו (אפשרי במספר תדרים).

ביקשתי מחברים לקנות לי את המוצר בחו"ל ובמקרה קיבלתי שניים, כך שאם תרצה אוכל למכור לך אחד (חדש באריזה).

האימייל שלי הוא: orenmam@aquanet.co.il

ביי,

אורן

פורסם

אתה יכול לכתוב מספר מילים על השדר FM הזה ? (איכות בארץ, עליה על תדרים בנסיעה וכו'...)

פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי את ה Belkin Tunecast 1. ההבדלים בינו לבין השני בעיקר בנוחות: בשני תצוגה דיגיטלית ואפשרות לקבוע כל תדר על הסקאלה, בנוסף הוא נכבה לבד אחרי דקה שהוא לא משמיע כלום אז זה חוסך התעסקות מיותרת, ויש לו כניסת Ac.

בראשון 4 תדרים בד"כ קל למצוא אחד נקי, או יותר נקי מהאחרים, מופעל באמצעות 2 סוללות AAA והיה ממש יותר זול. קניתי באי-ביי עלה 8$ למשלוח ו7$ למכשיר (15$). הסוללות מחזיקות הרבה זמן. המכשיר בכלליות עושה את העבודה אך לא כ"כ נהדר. אני ממש מצמיד את המכשיר לרדיו או לסביבת האנטנה כדי לדעת שאני מקבל את הקליטה הכי טובה, כי הגלים כ"כ קצרים שממרחק מטר מטר וחצי כבר ממש יש הפרעות. אני יודע שזה ממש סטנדרטי למכשירים האלו ויש משדרים קצת יותר חזקים של 50 מטר שפותרים את הבעיה, אבל יותר בזבזניים בסוללות. בסופו של דבר זה משיג מטרה כי אני יכול להתחבר עם זה לכל מקום, אבל תצפו לאיכות של רדיו כי זה מה יש. בסופו של דבר, ממליץ בחום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים