עבור לתוכן

העומס על המעבד שלי תקין?

Featured Replies

פורסם

ראיתי מבחני ביצועים על מערכת דומה לשלי על gta v והביצועים שלי לא טובים, סביב 40 fps בנהיגה. המליצו פה להעלות עדיפות במנהל משימות, ואז ראיתי שאני על 80% ניצול כח, נראה לי קצת גבוה... אני מיזמתי לא צריך כלום פועל ברקע, חוץ מאנטי וירוס והמשחק שאני משחק בו כרגע... המצב הזה תקין? איך משפרים את זה? תודה רבה

תודה

פורסם

מה מריץ הפרוסס של הJAVA? אני בספק אם זה משהו שקשור למשחק או לאנטיוירוס - ויכול להיות מאוד שהוא "סתם תקוע"

תנסה לחסל אותו ולראות אם יש שיפור

פורסם
  • מחבר

אחי אפשר הסבר יותר מפורט? אני לא מקצועי

פורסם

ראשית - נא להמנע משימוש ב"אחי" - יש רק 4 בני אדם בעולם הזה שיכולים לכנות אותי ככה (יצאנו מאותם הורים).

שנית - מה שהתכוונתי שאם תראה יש לך פרוסס של ~70 אחוז מנוע ג'אווה (שזה בעצם משמש תוכנות שנכתבו עבור סביבה כזו כדי לרוץ) - זה לא תקין וכנראה מה שתוקע לך את המחשב

תעיף את הפרוסס הזה (תהרוג אות תסיים אותו איך שלא תרצה לקרוא לזה) ותראה אם זה מסייע לך

אם אין לך שום תוכנה שזקוקה למענו ג'אווה - תעיף את הסביבת ריצה הזו בכלל מהמחשב (תעשה לה הסרה)

אגב - לגבי זה שאתה לא מקצועי - זה לא רלוונטי - אנחנו מסייעים כאן למגוון רחב של אנשים - (לדעתי) רובם המוחלט "לא מקצועי" - אז זה בסדר :)

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

תודה. אין לי מושג אם יש לי תתהליך שמשתמש בג'אווה, אולי פאלגין של הדפדפן כרום.. אני רואה סרטונים באתרים. אם אני משבית את הג'אווה במה זה יכול לפגוע?

פורסם

יכול להיות כל דבר - אבל לא משהו שיכול להפגע בצורה שלא תוכל להפעיל אחכ

מקסימום תצטרך להתקין מחדש

בכל מקרה תעקוב אחרי הפרוסס הזה ותראה אם הוא ממשיך להתנהג ככה - זה ממש לא תקין

פורסם

נראה לי ש JAVA בדפדפן לא מופיע כתהליך ב TASK MANAGER.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים