עבור לתוכן

סוף סוף INTEL ניצחה את amd?

Featured Replies

פורסם

היי

קראתי את ההשוואה הזאת שנערך בpcMARK2004 ואינטל סוף סוף ניצחה את AMD בתוצאות בל3dmark04

להשוואה:

לתוצאה של AMD:

http://www.simhq.com/_technology/technology_022s.html

לתוצאה של INTEL

http://www.simhq.com/_technology/technology_022t.html

אבל היו עוד בנצ'רמרקים אחרים ולא בכולם ניצחה אינטל:

http://www.simhq.com/_technology/technology_022b.html

אז רציתי לגעת את מי אתם מעדיפים?

אני מעדיף את INTEL כי יש לה את הוותק והניסיון.

פורסם

משום מה זה האתר היחיד שלא הגיע חמסקנה שכל עוד מדובר על משחקים אז ה FX-53 זה המעבד ההכי טוב שקיים כרגע

ואל תשכח שה EE עולה איזה 2000 שקל יותר מה FX

עריכה אחרי שקראתי את כל הכתבה:

הם כן ממלימצים בעצמם על ה FX כי יש לו ביצועים כמעט זהים (חוץ מבמבחנים סינטטיים שלא אומרים כלום בעולם האמיתי)

Directly comparing the FX-53 with the 3.40GHz EE is easy. Neither is for sale currently on the street. We have no idea when the 3.40GHz EE will be for sale. We got word from AMD that the FX-53 is for sale and should be in stores soon. Pricing is where we draw a distinction. The FX-53 is roughly $270 cheaper for essentially identical performance. Both CPUs offer fabulous performance but with AMDs FX-53 having a near 30% cheaper price and 64-bit performance for future OS and games, its gets our nod for SimHQ recommendation

פורסם

חסר לך E ב-ISRAL

כותבים ISRAEL

פורסם

תרשה לי לצטט: "Both CPUs offer fabulous performance but with AMDs FX-53 having a near 30% cheaper price and 64-bit performance for future OS and games, its gets our nod for SimHQ recommendation."

או שאתה לא מבין אנגלית או שאתה לא קראת עד הסוף

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני יודע איך כותבים ISRAEL פשוט היה לי חסר מקום ( כי מתחת היה כתוב אינדונזיה)

ואני קראתי רק את ההתחלה וכבר אמרתי שהסתמכתי על התוצאה של 3DMARK2004 !

ואני גם לא אמרתי שאינטל יותר טובה אמרתי שהתוצאה שלה יותר טובה :P ::)

פורסם

יופי אז INTEL "ניצחה" (גם לא בדיוק התוצאות צמודות)

אבל תגיד משהו, מי יקנה את ה EE? הוא עולה כמעט כמו מחשב שלם, ה FX לפחות עם מחיר מציאותי.

זה כמו תמיד AMD יותר זולים לכן הם יקנו אותם יותר, וזה גם בלי להחשיב את העובדה שהFX הוא 64 ביט והתוכנות אפילו לא יכולות לנצל את העובדה הזאת לכן "חביבי" AMD מנצחת את INTEL בקלות כמו בכל פעם.

פורסם
  • מחבר

עוד פעם, תביו אני לא אמרתי שINTEL מנצחת את AMD אני אמרתי שהתוצאות של יותר טובות ב3DMARK04

ורק שתדע שיש אנשים (עשירים) שיקנו את הEE

פורסם

אתה בכלל קראת את הכתבה?

זה לא 3DMARK 2004 כי אין כזאת תוכנה מדובר כאן על PCMARK 2004 שזה מבחן סינטטי לחלוטין שאף בר-דעת לא יקנה מעבד אך ורק לפי זה

וכמו שנאמר מלא פעמים בכל מה שקשור למשחקים ה FX הרבה יותר טוב מכל מעבד אחר ובכל השאר הוא לא הרבה פחות טוב מה EE אז אם השימוש העיקרי שלך זה משחקים אין לך למה לחשוב על ה EE

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי קרעתי חלק מהכתבה.

ובכלל לא חשבתי לקנות את המעבדים באלה ( אני בנתיים מרוצה מהמעבד שלי)

ומה, אתה אוצר שאין כזאת תוכנה (3dmark04) אני מישתמש בתוכנה הזאת.

ואני כבר יודע שהFX קורע כל מעבד במה שקשור למשחקים.

פורסם

יש PCMARK 2004 ויש 3DMARK 2003 אין כזה דבר 3DMARK 2004 וגם כניראה שלא יהיה כי יוצאת גרסה חדשה רק אם יוצא DIRECTX חדש וזה לא אמור לקרות השנה (נראה לי)

פורסם
  • מחבר

אוקי, סליחה התבלבלטי בשם של בתוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים