עבור לתוכן

אפשר לשחזר קבצים שנמחקו לצמיתות?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי הארד דיסק נייד ובטעות מחקתי ממנו תיקייה עם המון המון תמונות ומחקתי אותה ע"י לחיצה של shift + delete.

ניסיתי שלוש תוכנות שונות של שחזור קבצים וכולן מצליחות לשחזר רק איזה 100 תמונות שנמחקו רק ע"י לחיצה על delete והופיעו בסל המחזור ומשם עשיתי רוקן סל מחזור ואז הן נמחקו לצמיתות.

יש אפשרות לשחזר את התמונות שנמחקו? זאת תיקייה מאוד מאוד חשובה זה תמונות שצברתי במשך 10 שנים, כל מה שתגידו אני מוכן לנסות.

האם שחזור מערכת יעזור במקרה הזה? הרי זה משחזר את המערכת עצמה ולא את הכונן הנייד אבל אם הוא יהיה מחובר למחשב זה יכול להשפיע עליו גם?

תודה.

פורסם

שחזור מערכת לא יועיל. אם לא עשית יותר מדי פעולות כתיבה על הכונן לא אמורה להיות שום בעיה לשחזר את הקבצים הנ"ל. באיזה תוכנות השתמשת?

פורסם

אפשר להקים את המתים לתחיה?

פורסם
אפשר להקים את המתים לתחיה?

כן, אם גופתם השתמרה.

פעולת מחיקה רגילה אינה באמת מוחקת את המידע, היא רק מנתקת את הקבצים מהאינדקס ופותחת את השטח לכתיבה.

רק כשנכתבו פעולות חדשות על השטח בו היו קודם הנתונים, נוצר מצב בו אי אפשר לשחזר את אותם הקבצים.

פורסם

תנסה recuva

פורסם
  • מחבר

איזה חברות שחזור יש?

לאחר שמחקתי בטעות את התמונות העתקתי חלק מהתמונות שהיו קיימות במחשב עצמו בחזרה לכונן, הכונן הוא בנפח של 1T והתמונות שהעתקתי בחזרה מנצלות רק כמה גי'גה. זה משמעותי וזה כאילו כתבתי כבר על הכונן ועכשיו היה בעייתי לשחזר?

השתמשתי ב Recuva, PC Inspector File Recovery, TestDisk, Restoration.

כולן מצאו את התמונות שנמחקו במחיקה הרגילה והגיעו לסל מחזור אבל אף תוכנה לא מצאה את התמונות שנמחקו ע"י shift + delete ישירות מהכונן הנייד.

בתוכנה Recuva עשיתי חיפוש עמוק, זה מצא לי כל מיני דברים אבל אי אפשר לראות מה זה דרך התוכנה, עשיתי שחזור של כל מה שזה מצא בחזרה למחשב אבל לוקח לזה המון המון זמן לשחזר אז אני עוד לא יודע אם זה מצא מה שאני צריך.

עריכה:

בגלל שהשחזור לקח מלא זמן אז ביטלתי אותו וניסיתי לשחזר סתם קובץ אחד אקראי אבל זה רושם שגיאה ולא משחזר.

פורסם

תנסה עם OnTrack

יודעת לחפש קבצים שנמחקו גם מהפח(שיפט+דליט למעשה)

ויש גם פונקציה לשחזור מדיסק מפורמט שאיתה יש יותר סיכויים למצוא אך לוקחת הרבה זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים