עבור לתוכן

זה רק אני או שבעיתון מעריב שונאים את AMD?

Featured Replies

פורסם

זה ממש מעצבן אותי אז אני רוצה לשתף אותכם... :Dשאני קורא את העיתון "עסקים@מחשבים" של מעריב אז תמיד יש את המדור הזה של קניית מחשב

ותמיד רשום שם דברים שמשבחים את אינטל ולעומת זאת מקטינים את חברת AMD

כמו "למי שאין הרבה כסף ולא רוצה לקנות מעבדים מהירות שעון נמוכה וקאש נמוך מחברת AMD

שיקנה סלרון" או שאומרים שאנשים בורחים מ AMD כי הם משקרים בנוגע למהירות השעון שלהם

ובכלל אין מילה אחת טובה עליהם מכתבים כמו אסף מרגלית ... וגם אף פעם לא ממליצים לאנשים שם לקנות AMD לעומת כל הפורומים שאני מכיר... אני לא מבין למה בכלל מעריב מעסיק את אותם "מומחים למחשבים"

ולא אנשים מהפורום פה... אם מעריב כתוב על פוליטיקה כמו שהוא מומחה במחשבים זה סימן מדאיג!!!!!!

פורסם

קראתי אותו דבר בדיוק

אכן מדאיג ביותר

פורסם

לדעתי כל המדור הזה בכלל בושה...

פורסם

באמת מה אתם מצפים ממדור מחשביעם בעיתון?

היה להם איזה פעם אחת "מילון המחשבים השלם" היו שם כ"כ הרבה טעויות שזה היה מפחיד (למרות שחלק מהן אפילו מבינים גדולים יחסית עושים כמו למשל כתבו ש RDRAM יותר מהיר מדואל DDR)

פורסם

ולא אנשים מהפורום פה... אם מעריב כתוב על פוליטיקה כמו שהוא מומחה במחשבים זה סימן מדאיג!!!!!!

מה זאת אומרת "אם"? זו לא שאלה בכלל, מעריב (וידיעות) הם שני צהובונים שמתיימרים להיות עיתונים רציניים.. מי שקורא את הכותרות שמופיעות בהם כל יום יכול לחשוב שהאפוקליפסה עומדת להגיע בכל רגע.

פורסם

הRDRAM באמת יותר מהיר, אבל הביצועים שלו שווים לתחת יחסית למהירות שלו. אולי הבנאדם רואה RDRAM במהירות של 800MHZ ומחליט שהוא עובד טוב יותר מDDR400 DUAL CHANNEL. הבנאדם טיפש, אבל הRDRAM באמת יותר מהיר.

פורסם

זה נובע מטמטום ובורות של האנשים שם.. מה שנשאר זה רק לרחם עליהם.

פורסם

כבר טחנתי את הויכוח הזה מיליון פעמים

RDRAM עובד ב 32 ביט ודואל DDR עובד ב 128 ביט אז RDRAM 800 הוא רק חצי מ DDR 400 (שדרך אגב ה RDRAM עובד ב 400 מה"צ וה DDR ב 200 קוראים להם כפול בגלל השתי פעולות למחזור ששניהם יודעים לעשות)

באותה מידה RDRAM 1066 בעצם שווה ערך לדואל DDR 266

SAD BUT TRUE

נ.ב. DDR רגיל לא בדואל עובד ב 64 ביט ולכן DDR400 שווה ערך ל RDRAM 800

פורסם

יונתן, התכוונתי מהיר יותר מבחינת מהירות שעון. אני יודע שהDDR מספק ביצועים הרבה יותר טובים מהRDRAM

פורסם

כן באתי עכשיו לערוך את ההודעה שלי כי הבנתי אותך אבל קצת הקדמת אותי אופס...

פורסם

מה זאת אומרת "אם"? זו לא שאלה בכלל, מעריב (וידיעות) הם שני צהובונים שמתיימרים להיות עיתונים רציניים.. מי שקורא את הכותרות שמופיעות בהם כל יום יכול לחשוב שהאפוקליפסה עומדת להגיע בכל רגע.

זה לא רק מעריב וידיעות, זה רוב אמצעי התקשורת בארץ (ובעולם). אני לא חושב שעוד יש דבר כזה "סיקור חדשותי אובייקטיבי", בכל נושא, וגם במחשבים. לכל אחד יש אינטרס/דעה, ואין היום כמעט אנשים שמתעלמים מזה ומביאים את המצב as is.

עצוב.

פורסם

לכן צריך "להזהר" מכתבות שקוראים בעיתון בכל תחום. אנחנו יודעים שמבחינת מחשבים הם מדברים שטויות אבל לפעמים אנחנו רואים שהם מתייחסים למצלמות, מכונות כביסה, מכוניות ועוד הרבה תחומים שבהם הם "מתמחים" אנחנו שוכחים שאלו אותם אנשים שמדברים שטויות על מחשבים ולכן לא צריך לקחת ברצינות יתרה את ההמלצות

פורסם

אולי פשוט אינטל משלמים להם כסף וזהו.

פורסם

אני לא זוכר בחתימה של מי זה היה כאן אבל (באנגלית לקחתי את החירות לתרגם):

אף פעם אל תטען שמשהו נעשה מרשעות אם אפשרי בה במידה להסביר את זה ע"י טיפשות

אני באמת חושב שפשוט אין להם מושג מה זה AMD והם תקועים אי שם בימי ה K6 כשAMD היו באמת רק חיקוי זול

פורסם

הם לא התפתחו, יש את הראשים האלה שעדיין חושבים שAMD לא מתאים לWindows.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים