עבור לתוכן

מעוניין לפתח אפליקציה ורוצה לדעת מה ללמוד בשביל זה

Featured Replies

פורסם

שלום :)

אני מעוניין לפתח אפליקציה אשר המטרה שלה היא להסתנכרן באופן אוטומטי עם אתרי אינטרנט מסוימים.

הבעיה היא שהידע שלי מאוד בסיסי בכל הנוגע לעולם התכנות... ולכן הייתי מעוניין לדעת איזה נושאים עליי לדעת וללמוד בשביל לפתח אפליקציה אשר עושה את הדבר הנ"ל ברמה ובאיכות גבוהה.

איזו שפת תכנות? סביבת עבודה? איזה יידע אני צריך בשביל לדעת להסתנכרן עם אתרים מסוימים? וכל היוצא בכך...

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

קודם כל השאלה היא האם אתה רוצה ללמוד לפתח לאייפון או לאנדרואיד (או לווינדוז פון רחמנא ליצלן). לדעתי עדיף אנדרואיד כי אתה יכול לפתח באופן חופשי בלי צורך במאק, באייפון, וברשיון מפתח של אפל.

אחרי שבחרת, תמצא שיש עשרות אם לא מאות מדריכים ברשת. לאנדרואיד מפתחים בשפת Java. אתה יכול למצוא מדריכים לJava, מדריכים לאנדרואיד (בהנחה שאתה כבר יודע Java) ומדריכים שילמדו אותך הכל מאפס. המדריכים גם יסבירו לך איזה סביבת עבודה אתה צריך להתקין ואיך להשתמש בה (הסתייגות: עד לא מזמן פיתוח לאנדרואיד נעשה בסביבת העבודה Eclipse ולכן רוב המדריכים משתמשים בה, אבל לאחרונה אנדרואיד עברו באופן רשמי ל-Android Studio, שזו סביבת פיתוח שונה לחלוטין... אז יכול להיות שיהיה קשה למצוא מדריך מתאים).

פורסם
  • מחבר
קודם כל השאלה היא האם אתה רוצה ללמוד לפתח לאייפון או לאנדרואיד (או לווינדוז פון רחמנא ליצלן). לדעתי עדיף אנדרואיד כי אתה יכול לפתח באופן חופשי בלי צורך במאק, באייפון, וברשיון מפתח של אפל.

אחרי שבחרת, תמצא שיש עשרות אם לא מאות מדריכים ברשת. לאנדרואיד מפתחים בשפת Java. אתה יכול למצוא מדריכים לJava, מדריכים לאנדרואיד (בהנחה שאתה כבר יודע Java) ומדריכים שילמדו אותך הכל מאפס. המדריכים גם יסבירו לך איזה סביבת עבודה אתה צריך להתקין ואיך להשתמש בה (הסתייגות: עד לא מזמן פיתוח לאנדרואיד נעשה בסביבת העבודה Eclipse ולכן רוב המדריכים משתמשים בה, אבל לאחרונה אנדרואיד עברו באופן רשמי ל-Android Studio, שזו סביבת פיתוח שונה לחלוטין... אז יכול להיות שיהיה קשה למצוא מדריך מתאים).

כן כנראה שאנדרואיד זה הכיוון העיקרי שלי.. תודה רבה!

במדריכים האלה אני אמצא גם את כל מה שאני צריך לגבי אתרי אינטרנט וכו'?

ושוב תודה על העזרה :)

פורסם

אם אתה רוצה לפתח כדי ללמוד זה דבר יפה, אבל אם אתה חושב ללמוד כדי לפתח אפליקציה שאתה חושב שהינה רעיון חדש כדאי שתבדוק אם הרעיון הזה לא ממומש כבר בהצלחה עם שלל קוראי ה-RSS למיניהם.

פורסם

אנדרואיד סטודיו זה כבר הסטנדרט, יש המון מדריכים והמון ספריות חיצוניות מתקשרות לפרויקט דרך מערכת ה-gradle.

בכל מקרה יש הרבה מה ללמוד, תתחיל מ-JAVA ואז תעבור לאנדרואיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים