עבור לתוכן

איזה 9800pro?

Featured Replies

פורסם

מה בנוגע לחברה CLUB3D אני מביא אותו במחיר ממש טוב כמו ה SAPHIRE וגם שנתיים אחריות ולא שנה.

השאלה האם הקירור שלו זהה או לא והאם החברה הזו טובה ואם בכלל יש הבדל ביצועים בין הכרטיס הזה לBBA ול SAPHIRE וכו'?

פורסם

כדאי להיזהר מ club3d יכול להיות שהם הורידיו את המהירות שעון של הזכרונות והליבה.

פורסם

הכרטיסים של ספיר ושל קלאב זהים פיזית 100%, יש להם גם אותם מהיריות שעון.

פורסם

לא מאמין שהם יעשות דבר כזה ויקראו לכרטיס 9800PRO

אני גם מביא אותו RETAIL.

יש לך איזושהן הוכחות לזה?

פורסם

מה בנוגע לחברה CLUB3D אני מביא אותו במחיר ממש טוב כמו ה SAPHIRE וגם שנתיים אחריות ולא שנה.

השאלה האם הקירור שלו זהה או לא והאם החברה הזו טובה ואם בכלל יש הבדל ביצועים בין הכרטיס הזה לBBA ול SAPHIRE וכו'?

מאיפה אתה מביא כזה כרטיס עם שנתיים אחריות?!?!?

אני בדיוק היום מתכנן להזמין 9800PRO ואני גם מתלבט ועניין האחריות גם כן מאוד מעניין אותי

אגב, מה עם הכרטיס של GIGABYTE? האם יש הבדלים בצ'יפים של הזכרונות בין הכרטיסים השונים?

עריכה:

עניתי לחלק מהתשובות:

כל הכרטיסים הללו הם בדיוק אותו הדבר מבחינת ביצועים, לכולם יש צ'יפים של 2.8ns, ההבדלים הם הקירור, וטיפה הבדלים במחיר.

אם אתם מחפשים באנדל עשיר יחסית, קחו GIGABYTE, אם רוצים קרור שקט Sapphire, הClub3D הוא באמת טיפה Underclocked המהירויות שלו זה 378/675 במקום 380/680 בשאר הכרטיסים, הבדל זניח אני כמעט בטוח לוקח של ספייר בגלל שיש לו קרור יותר טוב בGPU.

פורסם

מה לגבי ASUS ?

נ.ב:

ראיתי שהם 3.3 ננו שניות ולא 2.8!

אפשר הוכחה בבקשה ? ;)

פורסם

מאיפה אתה מביא כזה כרטיס עם שנתיים אחריות?!?!?

אני בדיוק היום מתכנן להזמין 9800PRO ואני גם מתלבט ועניין האחריות גם כן מאוד מעניין אותי

אגב, מה עם הכרטיס של GIGABYTE? האם יש הבדלים בצ'יפים של הזכרונות בין הכרטיסים השונים?

עריכה:

עניתי לחלק מהתשובות:

כל הכרטיסים הללו הם בדיוק אותו הדבר מבחינת ביצועים, לכולם יש צ'יפים של 2.8ns, ההבדלים הם הקירור, וטיפה הבדלים במחיר.

אם אתם מחפשים באנדל עשיר יחסית, קחו GIGABYTE, אם רוצים קרור שקט Sapphire, הClub3D הוא באמת טיפה Underclocked המהירויות שלו זה 378/675 במקום 380/680 בשאר הכרטיסים, הבדל זניח אני כמעט בטוח לוקח של ספייר בגלל שיש לו קרור יותר טוב בGPU.

זה מה שכתוב באתר של CLUB 3D

Brand: ATI

Chip: R350

Form Factor: AGP 4/8X

GPU Mhz: 380

Memory MHz: 340

Video memory: 128 Mb

Memory Bandwith: 256 bit

Memory Type: BGA DDR

DVI: Yes

TV/OUT: Yes

ואלו הם של ATI BBA שהם בדיוק אותו הדבר אני לא וידע מאיפה הוצאתה ש CLUB3D הוא UNDECLCOKED

http://apps.ati.com/ATIcompare/result.asp

מה הנתונים של SAPHIRE?(נראה לי בדיוק אותו הדבר)

פורסם

יואוווווווו!!!!!!!!!!!!!!

קלאב = ספיר

אין שום הבדלים, שום!!!!!!! (היה הבדל פעם, שספיר יצרה את הR9800Pים שלה עם קירור מיוחד שהיה יותר טוב משל הריפרנס אבל הם הפסיקו ליצר אותו מזמן)

ספיר לא יותר שקט, הקלאב לא בDC, ולשתיהם יש אותם ביצועים בOC, לפותח הדיון, תקח את מה שיותר זול, אין שום הבדל בין הקלאב לספיר, לגבי הגיגה, לא יודע למה אבל אני שונא אותם.

פורסם

לזה שהתעניין איפה מוכרים את ה CLUB 3D ובשנתיים אחריות אז ראיתי שיש בלמיר מחשביםונראה לי שהוא ריטייל למרות שנאי קונה לא מהם אבל המחיר שלהם טוב 1533ש"ח ככה שלפי דעתי זו הקנייה הכי משתלמת נכון לכרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים