פורסם 2004 במרץ 2621 שנים שלום לכולםאני חייב את העזרה שלכםאני רוצה לשנות ולצבוע את החדר שליואני צריך את העזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי בטריקים או להמליץ לי על אתרים או על טיפים שלכם אם עשיתםאני יודע שבשפה של המחשבים זה נקרא מודינג אז אולי תעזרו לי לעשות מודינג לחדר שלי בבקשהההה
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים שלום לך! אני במקצוע מעצבת תעשייתית אבל גם עיצוב פנים אני בהחלט יכולה, עכשיו אני הולכת לבצע טכניקת צביעה בחדר מכוער בבסיס גם כן כדי שיראה כמו לובי של בית מלון. אם אתה צרייך עזרה אז פנה אליי בפרטי ואני אשמח לעזור לך!
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים שלום לכולם אני חייב את העזרה שלכם אני רוצה לשנות ולצבוע את החדר שלי ואני צריך את העזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי בטריקים או להמליץ לי על אתרים או על טיפים שלכם אם עשיתם אני יודע שבשפה של המחשבים זה נקרא מודינג אז אולי תעזרו לי לעשות מודינג לחדר שלי בבקשהההה תן לדימיון שלך לרחף. תרגיש שאתה יכול לעשות את זה. תחשוב על שבירת השגרה ועל דברים מיוחדים שאתה אוהב. כך לך צבע עדין וחם. תארגן תאורה מתאימה ואתה מלך. "סביבת העבודה שלי".
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים מחבר תודה אחי אבל אני לא מחפש סביבת עבודה אתה יודע כול מיני שטיות אם צבעים על הקיר כול מיני פטנטים
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים אם אתה מכיר את "בורגרס בר" יש להם אלמנט של "מריחה" בצבע על הקיר, שכאילו רואים את הפסים של המברשת או משהו כזה, איך עושים את זה? תצבע עם ספוג, זה יוצא נחמד.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים מחבר כן חשבתי על ספוג אב לאני רוצה דוגמאות מאתרים וכול מיני שטיות כאלה יענו שבלונותאין לאף אחד??
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים איזה סגנון שבלונות אתה רוצה?יש בהום סנטר ובחנויות בסגנון, ואתה תמיד יכול להתיעץ עם היועץ צבע שיש בכל חנות כזו.אתה יכול גם לנסות את האתר של טמבור http://www.tambour.co.il/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.