עבור לתוכן

שאלה חשובה ביותר - רק למי שמבין במשחקי מחשב וחומרה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקי תלת מימד חדשים כמו Half Life 2. אני צריך המלצה טובה כי אני רוצה לקנות כרטיס מספיק טוב מצד אחד אבל לא יותר מדי יקר ומיותר מצד שני.

ראיתי כאן 2 כרטיסים ואני לא יודע אם אני חייב ללכת על השני או שהראשון מספיק.

http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA003&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7

או זה:

http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA004&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7

ותגידו, זה מחיר טוב או שאפשר להשיג את הכרטיסים האילו יותר בזול?

תודה,

רונן.

פורסם
  • מחבר

אבל מה שהצעת לי זה כבר ממה יקר. להוציא מעל 1500 ש"ח רק על כרטיס מסך? זה לא מוגזם???

אם לא ללכת על ה-SE אולי ללכת על 9600 עם 256MB?

זה נראה לי זול וטוב

http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA002&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7

ואנשים, אני מבין שיש כרטיסים משהו משהו אבל אני לא רוצה להוציא מעל 1000 ש"ח.

בבקשה תעזרו לי...

תודה,

רונן.

פורסם

אם אתה לא רוצה להוציא 1500 אתה יכול ב1200 לקחת GFFX 5900XT.

אבל ההבדלים ביניהם גדולים ואתה לא תתחרט שלקחת את הR9800P.

אני מצטער אם אני לא מפרט יותר מדי פשוט אני חייב לזוז.

פורסם

תראה. יש הרבה מאד תעמולה בתחום של מחשבים. ההגיון שלך להשקיע במשהו שיהיה טוב לHL2 ידוע, אבל יציאת המשחקים נדחית וגם הם יכולים לעבוד עם כרטיסים פחות מהירים מהכי הכי מהיר .. אין כמעט משחקים שמתמשים ב DX9 למרות שמדברים על זה הרבה זמן !.

בקיצור , אל תתפתה לקנות עכשיו משהו בשביל מה שיהיה , המחירים הם כאלה וירידת המחיר היא כזו שזה לא נכון להתנהג כך.

בכל זמן יש את הכרטיס שנותן הכי הרבה בשביל הביצויעים הנדרשים כעת. תקרא את זה שוב. וביצועי הכרטיס תלויים במעבד. כלומר כרטיס חזק מדי למעבד נתון זה בזבוז כסף עבור יכולת לא מנוצלת.

אז תמצא את האופטימום שלך , יתכן ו GF4 יתן לך ביצועים טובים ויפנה לך כסף למשהו יותר חשוב. תבנה מערכת מאוזנת, אתה יכול להסתכל במערכות המומלצות באתר זה.

פורסם

אחי לקנות SE זה כמו לקנות שברולט קורבט עם שני גלגלים!

הביצועים שלו ממש גרועים לעומת הפרו, שמחירו ירד פלאים בזמן הארון והוא נחשב לכרטיס הכי שווה והכי מומלט כמעט לכל צרכן.

אני מחכה עד שמחירו ירד עוד קצת ואז אני מתכוון לקנות אותו. מציע לך לעשות אותו דבר.

אם אתה רוצה פירוט הבדלים בין ה SE ל PRO אז שלח הודעה בפרטי.

פורסם
  • מחבר

תגובה ל-Cooler-Master:

תראה, מה שהצעתי לי זה עדיין מאוד יקר. אני מחפש כרטיס טוב שאוכל לשחק בו משחקים, לא צריך את הדבר הכי טוב בעולם.

חבר שלי קנה מחשב שלם ב-2500 ש"ח עם RADEON 9200 שאולי עולה 400 ש"ח והוא משחק בכל המשחקים הכי חדשים.

וחוץ מזה, החנות הזו שהצעת לי יקרה, ראיתי את הכרטיס הזה ביותר זול.

השאלה היא האם הכרטיסים ששאלתי עליהם בהודעה הראשונה מספיק טובים לשחקן ממוצע.

פורסם

הבן אדם רוצה כרטיס שיריץ לו את HL2!! הוא לא רוצה מפלצת FPS ב1500 שקל!!!

9600XT תיהיה הבחירה הטובה ביותר!

ההבדל בין 128MB ל256MB הוא זניח ביותר.... מכיוון שהמשחקים כיום לא משתמשים ב256MB, אפילו לא ב90!

ואפילו שהמשחקים שישתמשו ב256MB יגיעו, הכרטיס שלך יהיה מיושן וחלש בכדי להפעיל אותם! ד"א זכרונות 256MB איטיים בהרבה מזכרונות 128MB וגרועים בהרבה לOC.

קח את ה9600XT של ספיר עם ה128MB. הוא עולה בסביבות ה1000 שקל ויש מקומות שתוכל להשיג אותו ב950.

כרטיס מעולה + משתלם + בחירה לטווח ארוך + מריץ את HL2 על 50FPS ומעלה ;D

אצל חבר שלך בעל הR9200P אתה תיראה משחק רץ בצורה כזו לדוגמא: איש הולך

בעוד אצלך עם כרטיס תומך DX9 כגון ה9600XT תיראה משחק רץ כך: איש הולך השיער מתנוףף מאחוריו ומרוב החום מתחיל ליראות את אפקט ההתקפות על המדרכה היבשה... אז הוא מגלה שזה מים! מים אמיתיים ומדהימים ביופים! האיש שותה ומתחיל לרוץ, הוא רץ ממש מהר ונתקע בקיר וניצוצות עפים בעוד אש עוקבת אחריהם! האיש מגיע ל300 קמ"ש ואפקט תישתוש התנוע מתעתע אותו!! הכל ניראה כאילו זה סרט!!

ווואי איזה בזבוז של כתיבה....... אבל אתה מבין לאן אני חותר... אם אתה לא יודע אז HL2 מנצל את מלוא התמיכה של DX9 ולשחק בלעדי זה, זה יהיה פשוט מכה!! משחק בDX9 בלי DX9.....

אבל יכול ליהיות שזה לא איכפת לך!! ואתה סתם רוצה לירות על מפלצות ברזולוציה של 640X480! הבחירה היא שלך

פורסם

taltaltal אם הכרטיס שהצעתי לך יקר מידי אז ללא ספק הרידאון 9600xt כמו שרועי הציעה הוא בחירה טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים