פורסם 2004 במרץ 2621 שנים שניהם בערך באותו מחיר (10 שקל לזה או לזה זה לא עקרוני)מה שמושך אותי לאלפא זה הצג הענק, המצלמה, הרדיו ועוד דברים מגניבים שיש בולנוקיה מושך אותי בעיקר השם. לא יודע לא בא לי להיות קורבן של חברה מעפנה... למישהו יש ניסיון ויכול לתת לי המלצה?תודה!
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים אני עם הנוקיההיתרון הגדול שלו מבחנתי זה שהוא פשוט פצפוןגם לנוקיה אפשר לקנות דיבורית רדיו ב-125 שקל בארץ, ככה שהשליטה על הרדיו נעשית דרך שלט ולא דרך המכשיר עצמו.
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים אני אישית הייתי בוחר נוקיה.. לא הייתי קונה גם את הדגם הראשון של ה alpha הזה...אולי את ה C3.. (הדגם הבא)אבל עד אז... אני קונה רק נוקיה אין כמוהם.
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים אהבתי בפרסומת של האלפה הזה שאמרו שהוא "מקליט סרטונים באיכות של עד 30 FPS". מעניין אם הcontrast שלו מהיר... :
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים בתור אחד שיש לו את ה3100, אני לא יכול להגיד על הנוקיה שומדבר רע, אבל גם לא יותר מידי דברים טובים, סה"כ מדובר בפלאפון ממוצע לכל הדעותהייתי ממליץ לך לשקול את הסימנס mc60, לא ראיתי במה מדובר, אבל יצא לי לראות הסימנמס M55 ואפילו שהתפריטים קצת מסתובכים, מבחינת פונקציות הוא יותר טוב...הMC60 אמור להיות הדגם היותר משוכלל שלו שכולל גם מצלמה מובנית
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים גם לי יש צביקה-פון, וגמני מרוצה לאללה. הפלאפון הכי נוח שהשתמשתי בו.לא מצאתי שומדבר רע בו, חות מהאינטרנט היקר של סלקום :-\
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים בנתיים אל תקנה אלפא, לך תדע מה קורה איתו, חכה שיעבור קצת זמן ואז אולי תשקול לקנות בהתאם לתגובות עליו...בקשר ל3100, אחלה מכשיר, אבל אין לו אינפרא, שזה קצת "מגבלה" אם אתה לא רוצה לשלם הרבה כסף על משחקים וצילצולים, או על כבל למכשיר...אם זה לא מפריע לך אז קח אותו.אם זה כן מפריע לך, הייתי ממליץ על ה6100 (יותר יקר)
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים הכל רק לא את הסימנס הזה !יש לו מסך מעפן... כל פיקסל בגודל העולם.... חבל על הזמן מסך ממש ממש גרוע...
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים ה3100 אחלה פלאפון באמת לא שמעתי עליו מילה רעהאתמול בצהרים סתם שיחקתי עם האלפה בהפסקה לא משהו רציניהוא נראה ממש חמוד ודיי פוזאיסטי הוא יהיה קניה מוצלחת ואני לא חושב שתתאכזבאני אישית הייתי הולך בכל זאת על ה 3100
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים בתור אחד שקרובים שלו עובדים ב EMBLAZEוגם אני עובד בעבודות מזדמנותיצא לי לראות את המכשירפשוט פצצה..שיחקתי איתו בערך שעתיים כי הייתי צריך לשמור שם על משהושום דבר רע לא יכול להגידומסך ענק ממש נוח..משהו סוף
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים alpha פי 99999 יותר טוב מהנוקיה. שווה לך עליו. מסך 65000 צבעים mp3 אם אני לא טועה. 16 פולי סטריאופוני-אם גם בזה אני לא טועה. משחקים themes כמו בווינדוס. משחקים יפים. מסך ענק. זיכרון גדול להרבה משחקים. ותמונות. ה-3100 בכלל לא צריך לעמוד בדרכך,לא מגיע לבייצים שלו.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים alpha פי 99999 יותר טוב מהנוקיה. שווה לך עליו. מסך 65000 צבעים mp3 אם אני לא טועה. 16 פולי סטריאופוני-אם גם בזה אני לא טועה. משחקים themes כמו בווינדוס. משחקים יפים. מסך ענק. זיכרון גדול להרבה משחקים. ותמונות. ה-3100 בכלל לא צריך לעמוד בדרכך,לא מגיע לבייצים שלו.אין לאלפא MP3...בסך הכל האלפא יותר טוב, אבל אני הייתי חושב פעמיים אם לקנות אותו או לא...קשה להשוות בין שני המכשירים האלה, כי הם לא בדיוק באותו קנה מידה
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים יש לי את ה alpha p8,ואני די מרוצה,מישהו אמר פה שיש לו רדיו,אז אין לו....כנס לORANGE תראה מה ההבדלים בין שניהם.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים אני חבר מאוד טוב של בכירים ביותר בחברה(ALPHACELL) ככה שאני יכול לארגן לי כזה במחיר די טוב... אבל הוא פשוט ענק!!!!!!!! וביננו.....מה עדיף פלאפון עם MP3 ענק או בלי קטן...(מי לעזאזל צריך ת'ימים בפלאפון שלו? ) וגם אין מה לדבר הממשק של נוקיה....אין עליו פשוט אין! אז את האלפא ל :flushthetoilet: ואת הנוקיה ל איתן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.