עבור לתוכן

בעיה במחשב

Featured Replies

פורסם

זה יהיה טיפה ארוך אבל אני אשתדל שלא.אז המפרט שלי הוא ככה

מעבד: intel core i5 4670k 3.40 ghz

כרטיס מסך: gtx 770 2g

ראם:16g אני לא זוכר את המהירות אבל נראה לי 1600mhz

בחצי שנה האחרונה המחשב שלי התחיל לרדת משמעותית בביצועים.משחקים שכל מחשב יכול להריץ והמחשב שלי יכול להריץ בהגדרות הכי גבוהות בלי להתאמץ כבר בקושי רצים לי על low או very low.משחקים חדשים כמו far cry 4/3 ועוד בסגנון(שגם אותם אני יכול להריץ על high/very high)אפילו לא עובדים,שנייה אחרי שאני נכנס אליהם המחשב שלי קופא ויוצא מהמשחק וכותב לי בצד שמאל למטה driver stopped responding and has recovered.אם לציין שגם המחשב שלי יותר מתחמם לאחרונה אבל לא עד כדי כך וגם אני רואה שהמאווררים והכל בסדר וניקיתי את המחשב אך למרות זאת זה קצת מתחמם.וגם המשחקים שאני עוד מריץ על low בשביל שלא יתקעו למשל csgo פעם בכמה זמן קופאים ויש מסך שחור ואז אני מוריד את המשחק יש לי את השגיאה driver stopped responding and has recovered ואז אני מחזיר את המשחק והוא עובד אבל זה קורה כל 15-20 דקות אפילו פחות וגם שאני במשחק בלובי ובוחר דברים,אז כל דבר שאני עושה יש תקיעה כזאת ל-0.5 שנייה .אני לא יודע אם לשלוח לתיקון כי אני אפילו לא יודע מה הבעיה ובתכלס הם לא מבינים כלום אם המחשב עובד אז בשבילם הכל בסדר והם לא באמת מתקנים.

תודה לעוזרים.

נערך על-ידי ofirsa

פורסם

תוריד ותתקין את התוכנה speedfan אני מצרף סרטון שמראה איך להוריד אותה לאחר שהורדת והתקנת תיכנס למשחק שקופץ החוצה בזמן שהתוכנה speedfan עובדת ברגע שהוא קופץ החוצה תבדוק את הטמפרטורות של כרטיס המסך והמעבד אם זה מעל 75 או 80 זה לא סימן טוב יש לך כנראה בעיה של התחממות מצרף סרטון...

פורסם

תתחיל מהלהסיר לגמרי את הדרייבר של כרטיס המסך כולל הסרה עם DDU

http://www.wagnardmobile.com/DDU/

לאחר מכן תתקין את הגירסה האחרונה של הדרייבר לכרטיס מסך מהאתר של נוידיה

פורסם
  • מחבר
תוריד ותתקין את התוכנה speedfan אני מצרף סרטון שמראה איך להוריד אותה לאחר שהורדת והתקנת תיכנס למשחק שקופץ החוצה בזמן שהתוכנה speedfan עובדת ברגע שהוא קופץ החוצה תבדוק את הטמפרטורות של כרטיס המסך והמעבד אם זה מעל 75 או 80 זה לא סימן טוב יש לך כנראה בעיה של התחממות מצרף סרטון...

בדקתי את זה.הכל בערך בין 40-50 והgpu הגיע ל 55 והיה סימן כזה של אש בתוכנה.וגם שאני במשחק בלובי ובוחר דברים,אז כל דבר שאני עושה יש תקיעה כזאת ל-0.5 שנייה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

תתחיל מהלהסיר לגמרי את הדרייבר של כרטיס המסך כולל הסרה עם DDU

http://www.wagnardmobile.com/DDU/

לאחר מכן תתקין את הגירסה האחרונה של הדרייבר לכרטיס מסך מהאתר של נוידיה

לגבי מה שאתה אמרת עשיתי את זה כבר מזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים