פורסם 2004 במרץ 2621 שנים אוקיי אז המחשב פעל כמה שעות ככה פתאום מסך כחול עם ההודעה הבאה:ALCXWDM.SYS ADDRES F75OC215 BASE AT F74B4000, DATASTAMP 3E5DB8556מה זה אומר ומה הבעיה?המון תודה!
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים fucked up AC '97 sound drivers אני בטוח שאם היית מחפש לבד ב-google את הצירוף "blue screen ALCXWDM.SYS" היית מוצא בדיוק את מה שאני מצאתיתתקין את הדריבר לכרטיס קול מחדש
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים ALCXWDM.SYS זה חלק מהדריבר של ה-AC97 §Ecalip - במסך הכחול לא היה כתוב שום דבר על ALCXWDM.SYS ככה שזה לא ממש קשור
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים מחבר fucked up AC '97 sound drivers אני בטוח שאם היית מחפש לבד ב-google את הצירוף "blue screen ALCXWDM.SYS" היית מוצא בדיוק את מה שאני מצאתיתתקין את הדריבר לכרטיס קול מחדשחיפשתי בגוגל ומצאתי את זה באמת אבל אתה יודע תמיד טוב לקבל עזרה מכמה מקורות כדי לחזקת את ההחלטה מה הבעיה ולהתמקד טוב יותר בבעיה!בטוח שאם אני יתקין מחדש את הדרייבר זה יעזור? כי אחרי הכל מה השוני אם אני מוחק את הדרייבר שיש לי כרגע ואז מתקין בדיוק את אותו אחד?המון תודה!
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים מין הסתם אל תתקין אותו אחד, חפש אחד חדש באתר הייצרןאין לי מושג אם זה יעזור או לא, זה מה שכתוב ב-google. שווה לנסות
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים מחבר אוקיי תודה רבה גבר!אתה יודע אולי את האתר של היצרן שאני יוכל להוריד משם דרייברים?תודה רבה!
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים פיי... לא מצאתי את אתר היצרן של AC '97 :-\אבל, מצאית לך דרייברים שאני מקווה שהם מעודכנים... תנסה את זה קודםhttp://download.com.com/3000-2120-10252026.htmlואם זה לא עובד אז את זה...http://download.com.com/3000-2120-10238712.htmlהבאתי לך שת'ה לינקים כי אני לא יודע של איזה חברה הכרטיס...
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים מחבר אוקיי, תודה רבה לכולם!נ.ב, זה הדרייבר? אני רוצה להיות בטוח פשוט, תודה רבה!http://www.abit-usa.com/downloads/driver/drivers.php?categories=1&model=25הראשון שברשימה. (Audio Driver for Windows Xp...)עריכה: יכול להיות שזו בעית חומרה או שזה רק דרייבר?
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים אין דבר כזה דרייבר ל AC97, זה כמו לבקש דרייבר ל OpenGL.זה חלק מהדרייבר הספציפי לכרטיס שלך, הוא צריך פשוט לתמוך בז ואין לזה דרייבר כללי.ALC=Realtekhttp://www.realtek.com.tw/
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים מחבר amiram, לא הבנתי אותך.אני יודע שAC97 זה לא שם הכרטיס עצמו השם זה REALTEK.עכשיו לא הבנתי מה אתה אומר לי, בעצם הפתרון לבעיה הוא לא בדרייבר או מה? לא הבנתי את ההודעה שלך נסח אותה מחדש בבקשה.תודה רבה!עריכה: אני מוצא כל מיני דרייברים! יעזור אם תוכל להפנות אותי לבדיוק מה שאני צריך!אני מצאתי באתר של הלוח שלי (ABIT) דרייברים לכרטיס קול, לא מצויין בדיוק שזה רילטק. מה אני עושה עכשיו?
פורסם 2004 במרץ 3021 שנים שלום לך גבר גבר ,תשמעמענין אותי לדעת אם התגברת על הבעיה בדרך הנ"ל כי אז אני ילמד משהוא חדש...עוד לא נתקלתי בדריבר של כרטיס קול מובנה שפתאום לא מעודכן.במידה ולא הצלחת תודיע לנו אני אשמח לעזורנ.בלנו זה לי ו"לחמדתי"
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים היי עשיתי פירמוט למחשב אתמול ואין לי סאונד במחשב. הכרטיס קול שלי עד כמה שאני יודע נמצא על לוח האם. המדיה פלייר שלי עובד מראה שהשיר פועל אבל עדין אין סאונד מה עלי לעשות? והאם אני נצריך דריבר?
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים אמרתי לך כבר בת'ראד שפתחת... חפש באתר של לוח האם שלך את הדרייברים.בקשר לפותח הת'ראד... תוריד את הדרייברים מהאתר של הלוח אם שלך (במקרה שלך... ABIT), זה יתן לך את הדרייברים המעודכנים ביותר והמתאימים ביותר ללוח אם שלך.וכן... יכולות להיות בעיות פתאום מדרייבר שהיה, לדוגמא אם הוספת משהו חדש ויש התנגשות בין שנייהם. או דברים אחרים.תתקין את הדרייבר ותגיד מה קורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.