עבור לתוכן

וירוס לא מרפה

Featured Replies

פורסם

יש לי וירוס שמדביק את המחשב שלי כל פעם מחדש. אחרי פירמוטים מלאים והתקנת הווינדוס מחדש (לא ריקבורי אלא התקנה מאפס!) הוירוס מתקין את עצמו מחדש. הסימפטום שחוזר על עצמו כל פעם באותו אופן בדיוק הוא הקפצה של פרסומת כל כמה דקות של איזו חנות באליאקספרס והפעם, אחרי הפירמוט האחרון, גם של איזה כלי להסרת אדוור (איזה כיף זה שאדוור מפנה אותך לכלי להסרת אדוור שהוא גם בטח פיקטיבי). וזה נראה כאילו הותקן איזה תוסף בדפדפן, כי כל כמה דקות הדפדפן "ננעל" באופן שלחיצת עכבר בדפדפן לא גורמת לתגובה אלא משחררת את "הנעילה". תוך הקפצת הפופ אפ. טוב אז אני אומר לעצמי מה יותר הגיוני מזה שאיזו תוכנה חינמית שאני מתקין כל פעם מתקינה לי גם איזה משהו עוין? אז הפעם לא התקנתי שום תוכנה שאולי יכולה להיות בעייתית. חוץ מדריברים מהאתרים הרשמיים, תוכנת קספרסקי מהאתר הרשמי ופיירפוקס מהאתר הרשמי לא התקנתי כלום, ועדיין הוירוס חזר.

יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב זה לא הראוטר כי שאר המחשבים ברשת בסדר ובכל זאת איפסתי אותו אחרי הפירמוט.

פורסם

למה לא לחקור עם process explorer/process monitor במקום לנחש?

עריכה:

מה לא היה ברור לך בכל החפירות של הדיון שלך מפני חודשיים?

נערך על-ידי multicore

פורסם
  • מחבר

חחח אז עלית עליי. חשבתי שהבעיה נפתרה אחרי פירמוט כל המחשבים במקביל, אבל עכשיו היא חזרה ובגדול. ועכשיו בדיוק נורטון הקפיץ לי שהוא חסם מתקפה מהאתר cttsrv.com במחשב אחר. טוב אני הולך להחליף ראוטר, כי הבנתי שיכול להיות שהוא בעייתי. אבל אם זה לא יעזור אז מה תגיד?

זה לא טרולינג, זו באמת בעיה שאני מתמודד איתה כבר חודשים. וחוץ מזה שזה מעצבן קצת, זה מגביל את השימוש שלי, כי אני מפחד.

נ.ב במחשבים שיש לי נורטון אין לי פופ אפים מהאדוור, כי הוא חוסם אותם כל פעם ודווקא במחשב שיש לי קספרסקי שאמור להיות הכי טוב כל הזמן קופצים פופ אפים של האדוור. אז אולי כל מה שאומרים על קספרסקי זה עניין של מיתוג ותו לא?

נערך על-ידי דןזט

פורסם

תשתמש בMalwareBytes.

פורסם

למה שלא תפעיל את המוח במקום להפעיל תוכנות קסם?

כבר נתנו לך כיוונים אפשריים של פעולה ואבחון.

פורסם

זה נקרא אקספרס פיינד תסיר את זה, אתה פשוט מתקין את זה עם adobe reader [h=3][/h]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים