עבור לתוכן

מישהו מוכן לתת לי הסבר מפורט על fps.......?

Featured Replies

פורסם

תשמעו אני לא כל כך מבין בביצועים של כרטיסי מסך, ורציתי לשאול מזה fps?-נראה לי שזה משהו שקשור בביצועי הכרטיס במשחק.....

ואם מישהו יכול להסביר לי כיצד ניתן לבדוק כמה fps מנוצלים במשחק???

תודה רבה לכל העוזרים ;)

פורסם

fps - זה כלומר frames per secondes כלומר מסגרות לשניה -נגיד אתה רואה סרט הרי זה אוסף של תמונות בסרט יש 25 מסגרות(תמונות)

לשניה ומשחקים כאשר הוא מצליח לתת יותר תמונות -שכמובן צורך יותר כוח עיבוד ומסמל את מהירותו-אז התמונה הרבה יותר חלקה וגם המשחק

במשחקים פחות מ30fps לא נחשב שחיק כי אז יש תקיעות מובן וד"א

******off topic*******

ד"א עם המפרט שלי בfar cray אני מגיע על הכל בhigh (לא very high ) ברצולוציה 1024*768 (מעל30fps ) לדעתי זה מצויין אבל bf:v לא עובר את ה20 אוף זה מעצבן אותי ביותר (רק החלק של bf:v החלק של farcray אני אפילו לא מאמין שזה עובד מזל)

פורסם

שני דברים:

קודם כל FRAMES זה גם תמונות (לא חייב מסגרות) :)

דבר שני BFV שמתי לב שהוא ממש כבד אז ככה שאל תדאג. לי יש 512 MB

ו FX 5200 והוא עובד לי בערך על 20 FPS ככה שבטח הם ישחררו איזה PATCH שיתקן את זה.

פורסם

דבר שני BFV שמתי לב שהוא ממש כבד אז ככה שאל תדאג. לי יש 512 MB

ו FX 5200 והוא עובד לי בערך על 20 FPS ככה שבטח הם ישחררו איזה PATCH שיתקן את זה.

שום פאצ' לא יעזור יש לך ח** כרטיס מסך

פורסם

לי יש 9800 פרו ;D

\ואני מביא בVIETNAM 60 FPS וFAR CRY גם משהו כזה אולי 50

פורסם

עם מה בודקים

FPS?

יש תוכנה להכל

או בכל משחק לחפש שייראה לי נתונים?

פורסם

יש פקודות שאפשר לכתוב בקונסול (~) כדי לראות את זה. במנוע של אנריל הפקודה היא STAT FPS

אפשר להשתמש גפ בתוכנה חיצונית כמו www.fraps.com

פורסם
  • מחבר

איך אני מוצא למשל כמה fps רצים ב-(BT (battle field ??

ובכלל, לכל משחק יש פקודות אחרות?אז איך אני אמור לדעת אותם?

ואיך אתם מוצאים כמה fps רצים במשחק מסוים-כי כמו שראיתי פה כמה אמרו לכמה fps הם מגיעים.......

פורסם

dorav, תסתכל הודעה אחת מעליך ותקבל את התשובה שלך

פורסם

לי יש 9800 פרו ;D

\ואני מביא בVIETNAM 60 FPS וFAR CRY גם משהו כזה אולי 50

גבר...

היה דיון מורחב על כמה fps צריך כדי שמשחק יעובד שחיק,ו bf:v פעול לא משהו אצלי אבל אי אפשר להגיד שזה לא טוב

פורסם

בדרך כלל המסך עובד על 60HZ במשחקים.... שזה אומר שהוא מקרין 60 תמונות בשניה על המסך... כך שאם אתה מקבל 1000FPS או 60FPS אתה לא תיראה הבדל... אבל כמה שיותר FPS המשחק יעבוד יותר חלק...

ד"א, כ.המסך עושה מאמצים לקבל 200 FPS במשחקים... אפילו שאתה לא תיראה הבדל בן 200 ל60 הכרטיס שלך מתאמץ!

לכן יש איזה משהו שמונע מהכרטיסי מסך להגיע ליותר מהHZים של המסך שהם בדרך כלל 60.

אז אם אתה מקבל 60FPS וזה לא עולה אז תמיד תזכרו שיש כזה דבר שנקרא VERTICAL SYNC שפשוט מונע מהFPS לעלות ואתה יכול לכבות אותו ע"H ביטול האפשרות הזו בלוח הבקרה של כ.המסך שלך.

שוב, זה לא יתן לך כלום... רק סיפוק שיש לך יותר מ100 FPS או משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים