עבור לתוכן

מחפש ממיר מ RCA3 ל DVI או VGA

Featured Replies

פורסם

יש לי ממיר של HOT ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב.

מהממיר יוצא RCA3 שזה 3 בננות (צהוב לבן ואדום) ולמסך מחשב יש כניסות של DVI (צבע לבן) ו VGA (צבע כחול).

אין לי בעיה ואפילו אני מעוניין, במידה וזה משפר את איכות התמונה, להזמין מHOT ממיר HD ולחבר HDMI למסך מחשב

אומר שנית, המסך מחשב מקבל את הכניסות הבאות :

1.VGA

2.DVI-D

3. USB עם כניסה שמנה כזאת (הצורה היא בין טרפז לריבוע)

4. USB רגיל

5. איזשהו חיבור שנראה דומה למה שמחברים לפלייסטיישנים.. הצורה שלו היא מעין D..

חפשתי באינטרנט וראיתי כל מיני ממירים אבל שמעתי מחברים שלא כולם עובדים.

בקיצור השאלה שלי האם מישהו מכיר משהו איכותי (אפילו אם יהיה יקר,, העיקר שיהיה איכותי) שאוכל לקנות כדי לחבר בין השניים?

שאלה שנייה שלא קשורה לנושא הראשון:

אם אני קונה מפצל HDMI האם הוא פוגע באיכות התמונה? בכל מקרה איזה מפצל ממולץ לקנות? (אני מעוניין לחבר 3 מכשירים לטלויזיה בסלון שיש לה רק 2 כניסות HDMI)

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אתה חייב ממיר "פיזי" שכן אין כבל שיכול להמיר את האותות שציינת, מה שכן לא יותר פשוט להחליף ממיר לאחד מתקדם עם HDMI ופשוט לקנות כבל לDVI וזהו ?

כמו כן בנוגע ל3 לא יודע איזה מסך יש לך בדיוק, אבל לפי התיאור שלך זה חיבור DISPLAY PORT ולא USB.

פורסם
  • מחבר

לממיר HD של HOT יש יציאה HDMI ולמסך מחשב יש אפשרות כניסה DVI יש כבל HDMI ל DVI שפועל טוב? אם כן , מהו?

בנוגע ל-3

נכון כנראה זה DISPLAY PORT כפי שציינת אבל גם יש חיבורי USB רגילים (כמו שאתה מחבר עכבר ומקלדת וכו'..)

פורסם

מצטער אבל אני לא מבין את התתנסחות שלך, כבל HDMI לDVI יש, מה זה "שעובד טוב" אין סיבה שזה לא יעבוד טוב כל עוד הכבל נורמלי/איכותי.

פורסם
  • מחבר

קניתי כבל כמו שאמרת והכל עובד.. סתם נלחצתי מכל מיני התכתבויות שראיתי בחיפוש בגוגל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים