עבור לתוכן

המחשב-על-כונן USB של אינטל מגיע אל החנויות, נחטף כמו לחמניות חמות

Featured Replies

פורסם

כמה חודשים אחרי שצ\'יפזילה הכריזה רשמית על מחשב ה-Compute Stick הזערורי והמרשים הוא נוחת בחנויות המקוונות ברשת - במחירים קורצים שמסייעים למלאי להיעלם בתוך פחות מיממה

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a2%d7%9c-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa/

פורסם

הדבר הזה מסוגל לנגן סרטים ב-4K?

ממשק ה-HDMI 1.4a עובד עם 4K@30Hz נכון?

פורסם

בטוח בכמעט מאה אחוז שלא. Haswell ומלעה בעיקרון כוללים תמיכה בOutput של 4K , וגם אז אני בספק שהוא תומך בהאצת חומרה לתוכן כזה ,במיוחד לא HEVC , אבל ל FHD הוא יעשה את העבודה מעולה.

פורסם

זה יכול לשמש בתור סוג של סטרימר?

נמאס לי כל הזמן להעתיק סרטים לדיסק און קי ולצפות בTV.

פורסם

בעקרון , זה יכול לעשות הכל , מריץ Windows 8.1 מלא (בגרסת ה"בינג" מה שהופך את הרשיון לחינמי בשביל אינטל) , מעבד אטום קצת חלש אבל יש האצת חומרה לוידאו עד 1080p , ככה שאם ביצועי הרשת האלחוטית יאפשרו אין סיבה שהוא לא יצליח למשוך סרטים וסדרות ולנגן אותם בלי בעיה.

פורסם

אני עובד עם הוטבוקס2, מקווה שזה יספיק.

בינתיים שמתי לב שאין את הסטיק של אינטל בשום מקום זה ממש נעלם, הסינים "תפסו" גל והמחיר שהם דורשים

לא רחוק מהמקורי.

פורסם

כשראיתי את הידיעה הזו החלטתי באמת לבדוק מה הסינים עשו עם החומרה הזו.

ואכן בהתאם לציפיות שלי מצאתי מוצר מטורף:

http://www.banggood.com/Chuwi-Vi8-Super-Z3735F-Quad-Core-1_83GHz-8-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-968268.html

הטאבלט הזה פשוט מדהים למחיר שלו.

דואל בוט אנדרואיד ווינדוס, ביצועים טובים. קל, סוללה סבבה, וניתן לחבר לו HDMI ורכזת USB ולהפוך אותו למחשב מלא.

כל זה כרגע במחיר של 360 שח... מוטרף לדעתי.

אישית אין לי שימוש בזה, אבל זה כלכך זול שזה מפתה.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

הUSB 2.0 הוא deal breaker מבחינתי.

כל המטרה שלי במחשב כזה הוא חיבור אל דיסק קשיח חיצוני 4TB (למטרת הורדות) ובשביל זה צריך וחייב USB 3.0

פורסם

למה אתה חושב שאתה חייב USB3 לצורך העניין?

פורסם

למה דבר כזה יכול לשמש אותי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים