עבור לתוכן

HOTNET vs Bezeq International

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני יודע שהיו דיונים בעבר אבל הם מספיק מהעבר ולהערכתי לא בטוח יהיו רלוונטיים היום.

אני עם תשתית הוט 100Mb, ספק בזק בינ"ל - אותה מהירות, עד היום שלמתי בשנים האחרונות 30 ש"ח ובשנתיים האחרונות 40 ש"ח, עכשיו הם רוצים להעלות ל- 50 ש"ח :kopfpatsch: ואני אומר דיי!

השימוש העיקרי שלי הוא BF4 ולכן הייתי בשנים האחרונות עם בזק (לא בדקתי מישהו אחר). האם שווה עד כדי כך להשאר בבזק ולשלם הרבה יותר מאשר בהוט-נט - 150% יותר??? או אולי אפילו בספק אחר כל עוד הוא יותר זול מבזק בינ"ל.

מה אתם אומרים, מה מומלץ?

אם זה משנה אני ברחובות.

תודה.

פורסם

אז נסה הוטנט.

פורסם

הניסיון שלי עם HOTNET במשחקים מאוד חיובי, ממליץ גם לנסות את triple C ולאחרונה הם הורידו מחירים מעט (100M יעלה לך 40 שקל ואפשר לקנות מהם תשתית+ספק ב 100 או 110).

נערך על-ידי HuGeMouTh

פורסם

" 150% יותר" - זה ממש לא מדויק.

קודם כל המחיר הרשמי של השימור לקוחות בבזב"ל ללא ויכוח הוא 29.9ש"ח לחודש.

כל רבע שעה של ויכוח/שהייה על הקו מזכה בחודש חינם,

כך שחצי שעה של ויכוח (למי שיש כוח וזמן לזה כמובן) תיתן מחיר ממוצע של 24.9ש"ח לחודש במשך שנה.

דבר שני, כשמודדים אחוזים- צריך להסתכל על מחיר הבסיס הכולל מול מחיר התוספת הכולל.

בהוט נט: יש תשלום של 91-100ש"ח לתשתית ו 0-20ש"ח לספק (0 ללקוחות הוט מובייל).

בבזב"ל: יש תשלום של 91-100ש"ח לתשתית ו 25-30ש"ח לספק.

ההפרש יוצא כ 8% תוספת ולא 150%.

אני אישית כן משלם את ההפרש הזה.

האם אני ממליץ לאחרים להוסיף גם? לרוב האנשים ממש לא.

בזב"ל ממש לא חפה מבעיות:

תקלות שנמשכות מספר שבועות כל מספר חודשים (אינטרנט זוחל על 5-10 מגה במקום 100 במשך שבועות בכל שעות היום),

האטת מהירות בטורנטים בשעות העומס ל 20-40 מגה כמעט באופן קבוע, איטיות בגלישה לחו"ל....

נערך על-ידי alex_ne

פורסם

^^^

או במקום זה לעבור ל HOTNET ולשלם 20 שקל, לא צריך לדבר עם אף אחד, לא צריך לריב עם נציגים וזה מחיר קבוע. היתרון היחיד שיש ל 014 הוא שיש להם סיב אופטי נוסף לגיבוי, עד היום אולי פעמיים קרה לי שלא היה לי אינטרנט לכמה שעות (הוטנט) ואני איתם מאז שהחברה הוקמה. אצל 014 עם הגיבוי הזה היו מקרים שבמשך שבוע היו בעיות, בפעם האחרונה שהייתי ב 014 היה יותר משבוע שאפילו גוגל לא נפתח...

אם בכל זאת מוחרים לשלם יותר אז הגיוני ללכת לטריפל סי, הם מחוברים לכל הסיבים ולכן יש את הסיכוי הכי קטן ל down time.

פורסם
  • מחבר

" 150% יותר" - זה ממש לא מדויק.

קודם כל המחיר הרשמי של השימור לקוחות בבזב"ל ללא ויכוח הוא 29.9ש"ח לחודש.

כל רבע שעה של ויכוח/שהייה על הקו מזכה בחודש חינם,

כך שחצי שעה של ויכוח (למי שיש כוח וזמן לזה כמובן) תיתן מחיר ממוצע של 24.9ש"ח לחודש במשך שנה.

דבר שני, כשמודדים אחוזים- צריך להסתכל על מחיר הבסיס הכולל מול מחיר התוספת הכולל.

בהוט נט: יש תשלום של 91-100ש"ח לתשתית ו 0-20ש"ח לספק (0 ללקוחות הוט מובייל).

בבזב"ל: יש תשלום של 91-100ש"ח לתשתית ו 25-30ש"ח לספק.

ההפרש יוצא כ 8% תוספת ולא 150%.

אני אישית כן משלם את ההפרש הזה.

האם אני ממליץ לאחרים להוסיף גם? לרוב האנשים ממש לא.

בזב"ל ממש לא חפה מבעיות:

תקלות שנמשכות מספר שבועות כל מספר חודשים (אינטרנט זוחל על 5-10 מגה במקום 100 במשך שבועות בכל שעות היום),

האטת מהירות בטורנטים בשעות העומס ל 20-40 מגה כמעט באופן קבוע, איטיות בגלישה לחו"ל....

150% מדויק ביותר, אל תעשה חישובים של תשתית וכו, יש לי טריפל, אני מדבר על תשלום של 20 ש"ח אל מול 50 ש"ח שהציעו לי והתעקשו, לא הגעתי לשימור, כל מה ששאלתי האם כדי ורצוי להשאר בבזק בינל או לא, אם תגיד שכן אני כבר אגיע לשימור אם צריך ואריב איתם, אבל אם תגיד לי שאין הבדל אז לא מעניין אותי השימור שלהם ואין לי כוח לריב איתם.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אז נסה הוטנט.

תודה, תשובה פצצה............ :bash:

סייג לחוכמה, שתיקה! תנסה פעם.

- - - תגובה אוחדה: - - -

^^^

או במקום זה לעבור ל HOTNET ולשלם 20 שקל, לא צריך לדבר עם אף אחד, לא צריך לריב עם נציגים וזה מחיר קבוע. היתרון היחיד שיש ל 014 הוא שיש להם סיב אופטי נוסף לגיבוי, עד היום אולי פעמיים קרה לי שלא היה לי אינטרנט לכמה שעות (הוטנט) ואני איתם מאז שהחברה הוקמה. אצל 014 עם הגיבוי הזה היו מקרים שבמשך שבוע היו בעיות, בפעם האחרונה שהייתי ב 014 היה יותר משבוע שאפילו גוגל לא נפתח...

אם בכל זאת מוחרים לשלם יותר אז הגיוני ללכת לטריפל סי, הם מחוברים לכל הסיבים ולכן יש את הסיכוי הכי קטן ל down time.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים