עבור לתוכן

המחשב קורס בעומס

Featured Replies

פורסם

המחשב הנייד שלי קורס בעבודה שוטפת בתוכנות גרפיות שונות, לא משנה איזה תוכנה או כמה תוכנות פתוחות או כמה הזיכרון והמעבד חנוקים, פשוט שאני עובד על תוכנה מסויימת כמו: פוטושופ, ריינו, צ'ינמה 4די ואוטוקד במקביל או כל תוכנה לבד. המחשב פשוט קופא, התקיעות יכולות לבוא פעם ביום או אפילו כל כמה שעות. זה במיוחד מתסכל בתוכנות בלי אוטוסייב..

המפרט של המחשב הנייד מדגם lenovo G510.

Core i7-4700MQ Processor

Intel® HD Graphics 4600

AMD Redeon R7 M265

X2 4 GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz (שניהם של שני חברות שונות בעלי אותו מהירות, אבל מישום מה עובדים במתחים שונים, תמונה למטה)

crucial cr256 mx100 ssd drive

עם מערכת הפעלה של וינדוס 8.1 .

המחשב כמעט תמיד מחובר למסך חיצוני על ידי חיבור HDMI, למעשה מתפקד כמחשב נייח.

חשוב להגיד שאין בעיה של חימום יתר של המעבד, הקריסה לא תמיד קורת בעומס מירבי.

אין בעיה של אבק במאוררים, והמחשב תמיד על משטח קירור עם מארוור ענק מתחתיו.

אני חושד שהבעיה באה מהכרטיס מסך של AMD, לפני חודש רציתי לעדכן את הדרייברים אבל תמיד ההתקנה נפסקת בכלל שגיעה, אז הדרייברים שמותקנים עכשיו מ 11/2014.

וגם אני לא יכול להכנס לתוכנות והפונקציות הנלוות של הדריברים של AMD.

גם שאני עובד בcinema 4D משטחים עם טקסטורה שקופה מוצגים בשחור אטום, וזה לאמור להיות כך.

איזה תוכנות אני יכול להריד בשביל להריץ בדיקות בשביל לבודד את החומרה הסוררת שיוצרת את הבעיה?

האם זה בעיה שיש הבדלים של מתחים בין הסטיקים של הזכרונות?

איך אפשר לבטל את המאיץ הגרפי של אינטל?

..

attachment.php?attachmentid=8434&stc=1&d=1428656624attachment.php?attachmentid=8435&stc=1&d=1428656624

נערך על-ידי Emanuel.T.B

פורסם

אני בכול זאת מציעה לך לנקות טוב טוב את המאווררים ויכול להיות שצריך להחליף את המשחת קירור תחת גוף קירור יש מצב שהיא התייבשה.

האם המחשב נמצא במסגרת אחריות? אם כן תן להם לשבור את הראש.

פורסם
  • מחבר

קניתי את המחשב בקיץ בארץ כך שיש לי עדיין אחריות, הבעיה שאני גר באיטליה, ואין לי מושג אם יש לי אחריות בין לאומית, אבל זה לא ממש משנה, כי השירות פה חוץ מדל פשוט זווועה.

אני גר בפירנצה ובשביל לשלוח את המחשב למעבדה נציג שירות פה בפירנצה שולח את המחשב למילנו ואז המחשב חוזר אלי מתוקן עד 30 יום, במקרה הטוב, זה לא בא בחשבון...

כמו שכבר אמרתי בדקתי את החום המעבד בעומס של 100 אחוז של שעתיים (רינדור עם VRAY) ואין שום בעיה..

בזמן שאני קורע את המעבד כמו רינדורים של כמה שעות טובות המחשב לא קורס, לפעמים התוכנה קורסת שאני מנתק את הכבל HDMI.

פורסם

יכול להיות שבעצם הבעיה היא בעצם בכניסת HDMI רופפת שכאשר אתה מנתק את הכבל אתה יוצר קצר והמחשב נכבה ונידלק. תנסה לבדוק את החיבור כאשר המחשב כבוי. תבדוק האם החיבור חופשי מדי.

פורסם

תנקה קובצי TEMP

תבדוק שיש לך לפחות 5 GB ריקים ב- C

פורסם
  • מחבר

המערכת הפעלה מתוחזקת, אני תמיד מנקה, ושומר על שטח בכונן SSD למערכת הפעלה.

היום בלילה אני יריץ MEMTEST לראות אולי יש התנגשות בין שני הסטיקים. אחד בא עם המחשב, זה שבמתח נמוך יותר, והשני הוספתי.

אם הבעיה זה הזיכרון, אני גם ככה מתכוון לשדרג ל16 גיגה בתקופה הקרובה, אז ננשך שפתיים עד אז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים