עבור לתוכן

המחשב לא מזהה מדפסת לא מראה במנהל התקנים ותוקע את העכבר

Featured Replies

פורסם

יש לי מדפסת officejet 4500

מעוניין להתקין אותה לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס

הורדתי מהאתר של HP את ההתקנה. ואז כאשר מגיע השלב שאני צריך לחבר את ה USB של המדפסת הוא לא מזהה שאני מחבר

זה היה לפני כמה ימים,והוא פשוט לא זיהה

היום אני מנסה סתם לחבר את המדפסת לראות אם הוא מזהה אותה ב DEVICE MENEGEMENT (והתשובה לא)

מה שקורה זה שהמחשב מחליט לתקוע את העבר פתאום(שגם מחובר ל USB), הנורה של העכבר דולקת אבל הוא פשוט לא זז

ניתקתי את המדפסת הוצאתי והכנסתי את העכבר ואז אחרי דקה של הוא חזר לעבוד

אשמח לעזרה בפתרון הבעיות הנ"ל

תודה

פורסם

כרגע מחוברים בUSB עכבר ומקלדת בלבד?!

נסה לנתק את המדפסת, האם העכבר עובד כראוי או שעדיין יש בעיות ולהפך (נתן את העכבר נסה עכבר אחר)

באופן כללי מומלץ לנסות יציאות USB אחרות, נסה לחבר בUSB שמאחורי המחשב ולא בפאנל הקדמי שלו

עדכן וננסה לעזור

פורסם
  • מחבר
כרגע מחוברים בUSB עכבר ומקלדת בלבד?!

נסה לנתק את המדפסת, האם העכבר עובד כראוי או שעדיין יש בעיות ולהפך (נתן את העכבר נסה עכבר אחר)

באופן כללי מומלץ לנסות יציאות USB אחרות, נסה לחבר בUSB שמאחורי המחשב ולא בפאנל הקדמי שלו

עדכן וננסה לעזור

העבר היה מחובר מאחורה המדפסת מאחורה

ניסתי עכשיו לחבר את העכבר מאחורה, והוא שוב לא עבד(נורה דולקת ולא זז) עד שעשיתי דרך מנהל ההתקנים עידכון לדריבר שלו(לקח זמן עד שזיהה) ואז עבד, ועכשיו שוב אם אני מנתק את העכבר הוא לא עובד לכמה דק עד שהמחשב מפעיל אותו

אין לי עכבר אחר לבדוק

פורסם

רגע, אז בסופו של דבר הוא מזהה אותו והוא עובד כמו שצריך? (העכבר) אם כך אין בעצם בעיה עם העכבר אלא רק המדפסת שלא מזוהה

פורסם
  • מחבר
רגע, אז בסופו של דבר הוא מזהה אותו והוא עובד כמו שצריך? (העכבר) אם כך אין בעצם בעיה עם העכבר אלא רק המדפסת שלא מזוהה

לא...

עכשיו חיברתי את המדפסת ואז הוא תקע לי את העכבר לדקה (נו שויין אם זה רק בפעם הראשונה שאני מחבר למרות שזה מוזר)

ועכשיו אני לא רואה שהוא מזהה את המדפסת במנהל ההתקנים כלל

פורסם

על איזו מערכת הפעלה מדובר?

פורסם
  • מחבר
על איזו מערכת הפעלה מדובר?

סליחה שכחתי לציין

ווינדוס 7

פורסם

אני מציע שתנתק אותה מהמחשב, תתקין Revo uninstaller ואיתה תסיר לחלוטין את ההתקנה של המדפסת, ריסטרט, ואז תוריד את הדרייבר העדכני המתאים מהאתר של hp, חבר את המדפסת כשתתבקש במהלך ההתקנה,ו.. עדכן.. ד"א קודם לכן, לפני ההתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, המדפסת עבדה כרגיל.?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים