עבור לתוכן

נקסוס 7 2012 עם אנדרואיד 5.1 עובד מאוד לאט

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש/ לי מכשיר כמו שציינתי בכותרת - נקסוס 7 2012. מאז שהתקנתי את האנדרואיד 5 וגם עם העדכון ל-5.1 הוא עובד מאוד לאט. התגובה של המסך מגע היא איטית וגם פתיחה של אפליקציות היא מאוד איטית. ניסיתי לעשות לו הארד ריסט אבל זה לא פתר את הבעייה. מה עוד ניתן לעשות? אני מעדיף לא לעשות לו רוט כי אין לי כרגע זמן בשביל ללמוד את כל הפרוצדורה ולהתעסק עם זה.

תודה לעונים

פורסם

כמה המכשיר עמוס באפליקציות וזבל ? אם ממש הרבה אז צריך לנקות. בכל אופן בדרך כלל מומלץ לעשות factory reset כאשר מעדכנים מערכת הפעלה (מוחק את כל המידע האישי)

פורסם
  • מחבר

המכשיר לא עמוס מפני שמותקנים עליו מעט דברים - מתוך 32 ג'יגה זכרון פנויים 25.4 ג'יגה. עשיתי factory reset אחרי שהתקנתי את האנדרואיד 5.0, זה לא עזר ומאז גם היה עדכון של 5.1 שאחריו לא עשיתי ריסט. יש עוד משהו שאפשר לעשות? לעשות עוד פעם factory reset? הפעולה פשוט לוקחת הרבה זמן והשאלה אם זה יביא תועלת.

פורסם

ידוע שנקסוס 7 2012 מקרטע עם לוליפופ. תחזור אחורה.

פורסם
  • מחבר

איך אני חוזר אחורה? כל הידע שלי הוא בתחום ה-PC ובאנדרואיד אין לי הרבה ידע ואף פעם לא עשיתי התקנה מאפס

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה. עברתי על המדריך ואני מקווה לעשות את זה בחג. רק רציתי לשאול - יש סיכוי שיצא עדכון ללוליפופ שיעבוד טוב על הנקסוס 7 או שכדאי לחזור לקיטקט ולא לעדכן יותר?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היה לי נקסוס 7 2012 והוא נהפך לעגלה גם עם 4.4 עד שיום אחד דום לב ולא ונדלק יותר

החומרה של הנקסוס 7 חרא על הפנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים