עבור לתוכן

התלבטות אשר קשורה בקצת כסף, הממ עזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, אני שוקל פה עניין ברצינות.

מה אתם אומרים שווה להשקיע 2500 על מכונית על שלט מונעת על ניטרו, מי שמבים בזה קצת אני קונה Hyper 7 PCR מחבר שנסעה רק חצי גלון! היא גם שודרגה מעט ואני מקבל איתה ה-כ-ו-ל! ( ד'א 2500 להייפר זה זיל הזול )

עכשיו אני מפחד שתוך חודש ככה ימאס לי מכל העסק ממש אין לי מושג אם שווה להשקיע תכסף.. ממש לא חסר לי כסף ואין לי שום בעיה להוציא גם 7000 ש'ח על מכונית, אבל רציתי להתחיל פה בקטן. מה אתם אומרים, שווה לקחת את הסיכון ואולי לזרוק אותה עוד חודש ? ד'א אם למישהו פה יש מכונית כזו, אני אשמח לשמוע את דעתכם גם בנושא המכונית עצמה.

מקווה שהייתי ברור מספיק, תודה.

פורסם

אתה יכול לקנות ואחרי זה למכור...

פורסם

אם תסיע את המכונית במידה (נגיד רק בסופי שבוע)

אז נראה לי שתמיד הייה לך טעם של עוד. ויש קהילה דיי גדולה למכוניות האלה אז אם תהייה חלק ממנה זה יהפוך את זה רק ליותר כייף ;)

פורסם

אני קניתי לפני בערך חודש אם לא יותר יד שניה ממישהו מאוד מומלץ!

אני לא יודע מזה HYPER 7 PCR, אבל אני קניתי מכונית כביש LD3, שזו מכונית שנחשבת לאחת הטובות.

יש לה 2 הילוכים ובתאוריה היא יכולה לסגור 100 קמ"ש לפי מה שהבנתי ואף יותר..

(כמובן שמאוד מאוד קשה לשלוט עליהן במהירויות כאלה, ובמהירות גבוהה יש סכנה גבוהה של התפחות וכודומה..)

אני מאוד מרוצה מהמכונית, הוא מכר לי אותה ב1150 שקל (במקור חדשה עולה כ~2000 שקל, והוא עוד שם אגזוז חדש

ומשופר..)..

המכונית הייתה אצלו חצי שנה ולא עברה כל כך הרבה מיכלים..הוא רצה למכור אותה מכיוון שרצה לרכוש באגי.

רק אל תיתן לחברים שלך לגעת בזה בלי תידרוך!

לי נקרע פול סטארט והייתי צריך לקנות חדש.. :-\

וזה עסק לא קטן להשקעה..צריך גם לדעת לכוון את המנוע על מנת שלא יתחמם יותר מידי ויפיק עוצמה טובה בהתאם.

אני לא כל כך מבין בכיוונים אבל מטעויות לומדים, ואולי אני אבוא למפגש כלשהו מתישהו שמומחים יסבירו לי ויעזרו לי לכוון

את המנוע שוב.. :)

פורסם

תחכה שמאפיסטו יגיע הוא מבין בדברים האלה.

פורסם

זה תחביב קצת יקר זה כן

באגי נחשב ל"זול" מבחינת תיקונים

אני לא מאמין שימאס לך אחרי חודש

אני ממש לא אוהב באגי אז אני לא יכול ליחס לרכב אבל המחיר הוא לטעמי יקר מאד

פורסם

תשמע , אחרי כל השיחות שלנו באייסיקיו , וכל השטויות שאתה קונה , תקנה באגי . מקסימום אני אקנה אותה ממך עוד חודש =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים