פורסם 2004 במרץ 2521 שנים שלום לכם,אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב,ובחרתי את לוח האם A7V600-X,מתוצרת חברת ASUS.חשבתי לשלב אותו עם זכרונות Geil Ultra,אבל התברר לי שבכול החנויות אין אותו במלאי.האפשרוית שלי היו :א. להמתין 4-5 שבועות עד הגעת הזכרונות.ב.לקחת זכרונות מסדרת VauleRam,בעלי תזמונים פחות טובים,ומיעודים לשוק הנמוך.ג.לקחת את הזכרונות מתוצרת קיגסטון,מסדרת HyperX לשוק הגבוה.לינק,לחנות שלהם שבה מופיעים התזמונים:http://tinyurl.com/2jwznלינק לDatasheet בקובץ PDF:http://www.valueram.com/datasheets/KHX2700_512.pdfאבל מי ששיבש לי את השמחה,שמצאתי זכרון חלופי )רגע,שחכתי לברר אם הוא במלאי בארץ,אני מעריך שכן(שבדף ההאתמה ללוח לא נכתב שהוא מתאים,הנה דף ההתאמה שלהם:http://tinyurl.com/2zyklשלחתי מייל לתמיכה,ושאלתי אם הזכרונות מתאימם )למרות שנכתב שלא(,קיבלתי מהתמיכה שהלם תשובה,והם אמרו לי שהם לא בדקו את הזכרונות,ושלא יוכלו לספר\ק לי תמיכה מלאה אם ארכוש את הזכרונות הצירוף הלוח,ומסתבר שבטעות שלחתי פעמיים (גם לתמיכה וגם לשרות לקוחות(,והנציג השני כתב לי בפירוש,חברת קינגסטון לא ממליצה להשתמש בזכרונות בצירוף הלוח אם.ולכן אני פונה אליכם,מה אתם ממליצים לי לעשות?
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים לדעתי לך על הOCZ 3500 על תזמונים בהתאם לדרישותיך.אם אתה רוצה משהו יותר טוב, נסה של מושקין משהו.או אולי אתה רוצה קורסייר.
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים מחבר לדעתי לך על הOCZ 3500 על תזמונים בהתאם לדרישותיך.אם אתה רוצה משהו יותר טוב, נסה של מושקין משהו.או אולי אתה רוצה קורסייר.אני לא מליין בשביל OCZ,אלה של קינגסטון עולים 653 ש"ח.
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים לך על OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Series הם בערך באותו מחיר של kingston, ויש להם אחלה תזמונים.יש לי את הזיכרון הזה, אתה לא תתצטער.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.