עבור לתוכן

אתר חדש שפתחתי לטובת הקהילה הישראלית

Featured Replies

פורסם

פתחתי אתר ויקי לטובת מידע אודות תוכנות ותוספים שמהווים הונאה למשתמש, ואז אי אפשר להסיר אותם או שהם לא עושים את העבודה, או שהם משתלטים על הדפדפן וכד' היום כבר רמת התחכום שלהם כזאת גבוהה שאפילו משתמשים מנוסים לא יודעים אם תוכנה היא אמיתית או הונאה.

מי כמוכם מבין את החשיבות של אתר כזה לטובת הקהילה הישראלית.

אם תוכלו לתת יד לטובת עזרה בהפצת הבשורה על האתר הזה.

הוא עדין ממש בחיתוליו, והכנסתי רק שני ערכים, אבל אני בטוח שלכל אחד יש מה לחדש שם.

http://arorim.wiki.co.il/

--עריכה--

אגב אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הרעיון:)

נערך על-ידי next25

פורסם

בשביל מה זה נחוץ בדיוק? הרי גם ככה ניתן למצוא מספיק מידע על כל דרעק כזה ברשת.

היה עדיף לחנך אנשים שימוש חכם במחשב.

פורסם
  • מחבר
בשביל מה זה נחוץ בדיוק? הרי גם ככה ניתן למצוא מספיק מידע על כל דרעק כזה ברשת.

היה עדיף לחנך אנשים שימוש חכם במחשב.

לדוגמא, הורדתי spyhunter, חיפשתי עליה מידע באינטרנט, והיא היתה נראת לי רצינית, קיצר התקנתי, חיכתי שעתיים עד שתסיים לסרוק את המחשב, וכשבאתי להפעיל את הניקוי היא ביקשה ממני 40$. זה רמאות, הונאה, ביזבזתי יום מהחיים שלי לגלות את זה... זו מטרת הויקי, לחשוף את הרמאות הזאת במפורש.

פורסם

נחמד .

איפה השמות של התוכנות ?.

פורסם

אם עשית משהו כזה, אז זה לא כל כך רמאות, אלא חוסר הבנה כללי.

תראה מה כמות הדיונים בפורום הזה (לשמזילינו עדיין לא התדרדר לבזיון של FXP) שבו אנשים מאישים כל דבר חריג כ"ווירוס" ומציינים עד כמה סורקים על ימין ועל שמאל.

פורסם
  • מחבר

באופן כללי באמת כך האינטרנט עובד. אבל לדעתי זה רמאות שהתרגלנו אליה, גם לעשות פרסומת שכתוב בתוכה "downloud" כמו שיש בכל האתרי הורדות זה רמאות, ימח שמם. כל טוב!

פורסם

מי התרגל לזה? אנשים שנופלים בפח כל הפעמים הזכרת זה לא בדיוק אנשים שמפעילים את הקופסא במהלך שימוש במחשב.

אין מה לעשות שזה הפך להיות למוצר המונים לפנח עשרים שנה, אבל פה זה לא (בתקווה) אותם המונים שצריך להסביר להם כל פעם מחדש ש 1+1=2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים