פורסם 2015 באפריל 210 שנים היי, לפני כמה זמן (האמת שכבר הרבה) התחילה לי בעיה של מסכים כחולים, כיוון שאני עצלן ובאותה תקופה לא הייתי יושב הרבה על המחשב לא ייחסתי לזה חשביבות. היום החלטתי לטפל בזה, אך כשאני בודק עם תוכנה איזה מסכים כחולים יש לי אני מקבל רשימת שגיאות שונות: APC_INDEX_MISMATCH DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (פעמיים) IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (תשעה פעמים) KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED (שישה עשר פעמים) MEMORY_MANAGEMENT (חמישה פעמים) NTFS_FILE_SYSTEM (ארבעה פעמים) PFN_LIST_CORRUPT SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (חמישה םעמים. יש לציין שזה רק מה- 4 חודשים האחרונים.. אשמח לעזרה והדרכה כיצד אני יכול לפטור את הבעיה- הרצתי כבר MEMTEST בדיקה מלאה שמצאה שהזכרונות תקינים. תודה מראש!
פורסם 2015 באפריל 210 שנים NTFS_FILE_SYSTEMבדיקת יצרן לדיסק הקשיחיש לך את כל הנסיבות למסכים באתר של מיקרוסופט https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/hh450912(v=vs.85).aspxאגב מהי מערכת ההפעלה שלך ? נערך 2015 באפריל 210 שנים על-ידי shimonta
פורסם 2015 באפריל 210 שנים עשית את עידכון הגירסה שמתקן את הבאג בSSD שלך? , יש בעיות ביצועים בדיסק הקשיח הזה.תבדוק בתוכנה של סמסונג מה מצב הדיסק קשיח שלך.
פורסם 2015 באפריל 410 שנים מחבר עדכון: אחרי פירמוט והכל נפסקו המסכים הכחולים אבל יש קפיאות רנדומליות אבל לעיתים רחוקות, למישו יש רעיון איך בודקים את זה?
פורסם 2015 באפריל 510 שנים ביצעת את עידכוני הוינדוס? דרייברים הכי עדכניים?בדקת אם יש גירסת ביוס עדכנית ללוח?
פורסם 2015 באפריל 610 שנים מחבר לוח: Z77A-G45מעבד I5-3570Kקירור H100Iספק- SS 620Wזכרון corsair vengence LP 4GBX2כ.מסך AMD R9 280X Vapor ו SSD Samsung 840 EVOומערכת הפעלה וינדוס 8.
פורסם 2015 באפריל 810 שנים מחבר עדכון קל: לאחר הפירמוט הפסיקו הקפיאות אבל יש קריסות של המחשב (בלי מסך כחול) העברתי את המעבד בדיקת מאמץ של OCCT של 3 שעות.יש למישו רעיון איך למצוא את הבעיה בזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.