פורסם 2015 במרץ 3110 שנים פרטים על המחשב יש לציין שהוא בקושי חודש אצלי. ניקנה הכל מאמזון וזה הספק שיש לי http://www.amazon.com/CORSAIR-CP-9020062-NA-RM-RM1000-Certified/dp/B00Q8L2PLC/ref=sr_1_27?s=pc&ie=UTF8&qid=1427787305&sr=1-27&keywords=power+supply כרטיס מסך http://www.amazon.com/gp/product/B00P9RDI9Y/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 עד אתמול בלילה הכל היה בסדר. לא יודע מה הבעיה אני מאוד מקווה שזה לא הספק. למה יקח זמן לשלוח להם בחזרה. בנוסף פתחתי את המארז וראיתי שכבל חשמל נגע בכרטיס זיכרון ראם. הכבל כמובן היה מכוסה הוצאתי אותו בינתיים הכל בסדר.
פורסם 2015 במרץ 3110 שנים עשית ניטור לטמפ' המעבד כאשר המחשב במנוחה וכאשר הוא בעומס ? יתכן שהמחשב מכבה את עצמו כהגנה מהתחממות יתר שיכולה לנבוע מחיבור לא אדוק של המעבד לגוף הקירור.
פורסם 2015 במרץ 3110 שנים מחבר לא עשיתי בדיקה של טמפ. יש לך תוכנה שעושה את זה ויכולה להציג את הפרטים גם בזמן משחק?
פורסם 2015 במרץ 3110 שנים יש לך המון תוכנות שעושות את זה, אתה יכול להשתמש ב MSI afterburnerhttps://gaming.msi.com/features/afterburner אתה יכול להעמיס את המעבד באמצעות מגוון תוכנות אני מעדיף את Prime95 את כרטיס המסך אתה יכולה להשתמש ב 3Dmark לדעתי מספיק טוב כדי לבדוק תקינות של הכרטיס.תתחיל בבדיקות המעבד קודם.
פורסם 2015 באפריל 610 שנים מחבר חשד לספק כוח תקול. הוצאתי את הכרטיס מסך ואני עכשיו עם המובנה והבעיה ממשיכה. אבל זה קורה פעם בכמה זמן ניראה שהכרטיס מסך שהיה מחובר זירז את הכיבוי האוטומטי.יש צורך להחליף ספק?
פורסם 2015 באפריל 610 שנים מהו המפרט המלא שלך? האם המחשב כבה בעומס כאשר ביצעת את הבדיקות שהצעתי לך? האם בדקת טמפ' ? תעלה בבקשה מהו מצב הטמפ' במצב של עומס ובמצב רגיל ללא שימוש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.