עבור לתוכן

למה בעצם כל כך הרבה אנשים בזוגיות?

Featured Replies

פורסם

זוגיות? כן.

חתונה וילדים? וואלה, לא. קחו כלב.

• תגובות 63
  • צפיות 21.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חתונה וילדים? כן.

מנוי פיס ויונדאי אוטומטית? וואלה, לא. קחו דוב קואלה.

1198420-5.jpg

פורסם
זוגיות? כן.

חתונה וילדים? וואלה, לא. קחו כלב.

הבעיה שלעתים זוגיות באה עם חתונה וילדים כחבילת באנדל.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאחת הבעיות היא שרוב האנשים לחוצים. מכל מיני סיבות.

גם אם יש מישהי מתאימה יכול להיות שלא תוכל לחיות איתה בגלל אילוצים אחרים.

למשל עבודה מלחיצה, או השעון הביולוגי.

בכלל, אוליי זה רק אני אבל אני רואה הרבה אנשים לחוצים, חלקם כועסים ביום יום. כולם נוהרים ממקום אחד לשני במכוניות, למסעדות אבל הם לא ממש יכולים לשבת במקום אחד יותר מדי זמן(למעט העבודה).

בגלל זה הם גם רואים את זה כביזבוז לדבר עם אנשים או לעשות דברים שלא "מקדמים" אותם לכאורה.

אם יש לך משרה מלאה ובנוסף יש לך פרויקטון קטן שאתה עושה בזמן הפנוי שלך, נשאר מאוד מעט זמן לדברים אחרים. גם אם תמצא מישהי, יכול להיות שכל הזמן תהיה עצבני וחסר זמן בגלל המרוץ של החיים.

אז נראה לי שבגדול אנשים יכולים להיות נחמדים אם הם רוצים, פשוט כולם לחוצים.

כמובן שיש את אלה שנולדו עשירים ככורח ועושים עם הזמן שלהם מה שהם רוצים, לכאלה מגיע להשרף באש הגיהנום. חחח.

פורסם

דבר ראשון - כקורח .

יש מצב שנתת תיאור של עצמך ?.

פורסם

אכן, לפי כל הפוסטים הקודמים כנראה שSargon קצת תיאר את עצמו.

אך, טעות בידך אדון Sargon.

אתן דוגמא מעצמי: אני נשוי ומאושר, עם ילדה קטנה ומתוקה, אני ואשתי לומדים לתואר ראשון, קצת מצטמצמים בשנים הקרובות בגלל שכר הלימוד וההוצאות הנלוות, במקביל אני עובד שלושת רבעי משרה. תאמין או לא,

הציונים שלי בתואר טובים (85+) אני קם עם חיוך בבוקר והולך לישון עם חיוך ולמרות הלחצים, לדעתי החיים שלי יפים יותר משהייתי רווק.

אין טעם לשפוך תסכול כל כך הרבה.

בחייאת, קח 300 ש"ח, לך לבאר הקרוב לביתך ותתחיל להנות. אם אין לך ניסיון, תתחיל לצבור אותו.

אתה לא תצליח אם לא תטעה ולא תטעה אם לא תנסה.

די.

"אנשים לחוצים" WTF? ברור שאני לחוץ כשאני צריך לסדר את החשבון בבנק בשביל ההוראות קבע, ברור שאני לחוץ כשיש לי עבודה להגיש או כשיש לי מבחן קשה קרוב, אך דבר אחד תכניס לך טוב טוב לראש:

את כל ה"לחצים" האלו יש לי מכיוון שיש לי משהו! יש לי לחץ מהבנק, כי יש לי דברים שאני עושה ויש לי סיפוק מהם. יש לי לחץ מהלימודים, כי אני (סליחה על המילה) פאקינג לומד לתואר!

מה עדיף? לשבת בבית ולראות סדרות או לשחק במחשב ולא להיות בלחץ מהבנק? לשבת בבית ולבזבז את הזמן לריק רק כדי שלא אעז לאמץ את מוחי וללמוד משהו חדש בכל יום?

מה זה "אנשים שעשירים כקורח, שיישרפו"? ומה עם אנשים שהתחילו בלי כסף וקרעו את עצמם כדי שיהיה להם כסף?

אתה יודע מי מאחל לעשירים למות ושישרפו? אלה שלא עושים כלום. לאלה שעושים משהו אין זמן לאחל לאחרים למות ו/או להישרף. כשיש להם זמן הם עושים את הדבר הבא: נהנים. כל אחד ומה שהוא אוהב. לא חייב דברים גרנדיוזיים.

Sargon, No hard feeling, פשוט חבל לי התסכול שלך, קח את עצמך בידיים.

אין לי שום כוונה להעליב ו/או לפגוע, אני רק מנסה להעביר לך מסר.

אחלה לילה שיהיה לנו

דובי :)

נערך על-ידי דובי770

פורסם
  • מחבר

דובי, לחץ וסטרס זה לא טוב לך. ולא, אתה לא חייב להיות בסטרס בשביל לעשות משהוא שאתה אוהב.

בתקופת הלימודים אני מסכים שאי אפשר להמנע מסטרס אבל זה לא ככה כל החיים(בשאיפה).

ותתפלא אפשר לעשות דברים ולהנות מהם גם אם יש לך פלוס בבנק :P

פורסם

איך אדם רווק משלם את כל ההוצאות שנופלות עליו?

אם לרווק נקבע בדיקה רפואית מי יהיה המלווה שלו?

מי יעזור לרווק בתקופה לא טובה או חס וחלילה מחלה קשה?

גם אני חשבתי שרווקות זה טוב אבל לכל דבר יש צדדים שליליים

אולי חברי הפורום יעזרו אחד לשני

נערך על-ידי watch out

פורסם

Sargon אני יודע שה"לחץ וסטרס" זה זמני, עד שנסיים את התארים שלנו, הנקודה היא שגם אם יש לחץ וסטרס ולא משנה מה, אפשר גם להנות ואפילו מאוד מהחיים בשונה מהפוסטים שלך שבו אתה מציג את חיי הזוגיות ו/או נישואין כדבר קשה.

זה לא הדיון הראשון שלך שבו אני מסביר את זה.

פורסם

דובי, אנשים הם שונים.

אדם אחד שואף לשקט,שלווה ולקידום ההנאות שלו - גם אם זה אומר שהוא יחוש קצת בדידות פה ושם בזמן שאדם שני מרגיש שהחיים שלו יהיו מלאי משמעות אם הוא יהיה נשוי,ירצה את האישה,יגדל ילדים ויהיה עסוק כל היום בריצות ובקניות.

העיקר שכל אחד יעשה את מה שמתאים לו.

נערך על-ידי RDvd

פורסם
:)
פורסם

הרגע הזה , שאפילו צאק נוריס , לא מבין מה קורה פה :

SFmaya8SV3bNU5JHFwSs1iagKnAYRl7CUSU-IpYZmtTYArdVZJGabpmf3nPMopeqE8zKTmY=s152

פורסם

אתן דוגמא מעצמי: אני נשוי ומאושר, עם ילדה קטנה ומתוקה, אני ואשתי לומדים לתואר ראשון, קצת מצטמצמים בשנים הקרובות בגלל שכר הלימוד וההוצאות הנלוות, במקביל אני עובד שלושת רבעי משרה. תאמין או לא,

הציונים שלי בתואר טובים (85+) אני קם עם חיוך בבוקר והולך לישון עם חיוך ולמרות הלחצים, לדעתי החיים שלי יפים יותר משהייתי רווק.

אין טעם לשפוך תסכול כל כך הרבה.

בחייאת, קח 300 ש"ח, לך לבאר הקרוב לביתך ותתחיל להנות. אם אין לך ניסיון, תתחיל לצבור אותו.

אתה לא תצליח אם לא תטעה ולא תטעה אם לא תנסה.

די.

"אנשים לחוצים" WTF? ברור שאני לחוץ כשאני צריך לסדר את החשבון בבנק בשביל ההוראות קבע, ברור שאני לחוץ כשיש לי עבודה להגיש או כשיש לי מבחן קשה קרוב, אך דבר אחד תכניס לך טוב טוב לראש:

את כל ה"לחצים" האלו יש לי מכיוון שיש לי משהו!

יש לי לחץ מהבנק, כי יש לי דברים שאני עושה ויש לי סיפוק מהם. יש לי לחץ מהלימודים, כי אני (סליחה על המילה) פאקינג לומד לתואר!

מה עדיף? לשבת בבית ולראות סדרות או לשחק במחשב ולא להיות בלחץ מהבנק? לשבת בבית ולבזבז את הזמן לריק רק כדי שלא אעז לאמץ את מוחי וללמוד משהו חדש בכל יום?

מה זה "אנשים שעשירים כקורח, שיישרפו"? ומה עם אנשים שהתחילו בלי כסף וקרעו את עצמם כדי שיהיה להם כסף?

אתה יודע מי מאחל לעשירים למות ושישרפו? אלה שלא עושים כלום. לאלה שעושים משהו אין זמן לאחל לאחרים למות ו/או להישרף. כשיש להם זמן הם עושים את הדבר הבא: נהנים. כל אחד ומה שהוא אוהב. לא חייב דברים גרנדיוזיים.

אחת התגובות המנוסחות והבוגרות בדיון הזה ובכלל.

(להסרת ספק: ברצינות והזדהות גמורה ללא שמץ סרקזם)

פורסם

לדעתי יש פה כמה שמתייחסים לזוגיות באופן רובוטי מידי. אבל עזבו הכל, שכל אחד יחיה איך שהוא רוצה. בין אם זה לבד, בין אם זה בסטוצים ובין אם זה בזוגיות. אנחנו מבזבזים מלא זמן בלבקר את המעשים של האחר במקום להבין שלכל בנאדם אופי שונה וקבלת החלטות שונה.

פורסם

דובי - תמיד ידעת שאתה רוצה את הסגנון חיים הזה? או שהבנת שזה לא כזה נורא רק אחרי שנכנסת לזה?

אישה+ילד+עבודה+לימודים נראה לי סיוט. אני מבחינתי, רוצה לדחות את הילדים (אם בכלל) כמה שרק אפשר. מעניין אותי אם יש מישהו שחשב כמוני בהתחלה ואז גילה שכל הלחץ הזה לא כזה נורא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים