עבור לתוכן

למה בעצם כל כך הרבה אנשים בזוגיות?

Featured Replies

פורסם

נראה לי של99% מהאנשים כיום בכלל לא מתאימה זוגיות.

מה הסיבה שאנשים נכנסים לזוגיות?

למה אנחנו לא רואים הרבה אנשים בלי בני זוג שרק מבלים?

אני לא מבין למה כל העולם ואחותו צריכים להתחתן ולחיות בזוג.

יש סיטואציה שזוגיות זה דבר נפלא ומתאים, למשל כששני בני הזוג הם אנשים ענווים וטובי לב, אבל רוב בני האדם הם סתם חראות ומשום מה כולם צריכים לחיות בזוגיות.

אוליי אחת הסיבות העיקריות זה בשביל לעשות ילדים. אבל גם זה אני לא מבין למה כולם צריכים לעשות ילדים, רוב האנשים בכלל לא אוהבים את הילדים שלהם. וילדים זה כאב ראש רציני, במיוחד כשהם בעיתיים.

נראה לי שזה פשוט הכל מהאנרציה ומהצורך לחקות איזה צורת חיים שאנשים ראו בסרטים ובהולוויוד.

יש לזה שם, שאנשים חיים חיקוי של חיים במקום לחיות במציאות. כמו שאנשים יוצרים להם דמות בפייסבוק שלא בהכרח תואמת למציאות. ואני לא מדבר על סתם בשביל בדיחה, אלא אנשים שכל החיים שלהם זה להראות שיש להם חיים בפייסבוק.

• תגובות 63
  • צפיות 21.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חתונה זה לא לכל אחד , אם לא מצאת מישהי שאפשר לבטוח בה רד מזה . עדיף מאשר לטעום את טעם הגיהנום בגלל בן זוג "חארה " .

פורסם

הברבורים אותו זבל רק בלי הפייסבוק. לך תבין....

אהה וגם זאבים . אבל בהחלט יש מגוון התנהגויות תבחר מה שמתאים לך. כמו שאמרו : בלי לחץ. לגבי פייסבוק אתה צודק. נבדק מחקרית. רוב הפוסטים הם חיוביים . מעניין להשוות את זה לחדשות ששם המצב הפוך.

פורסם

האדם בכללי הוא יצור חברתי, הרמה הכי גבוהה שאפשר להגיע אליה מבחינת חברות זה להיות עם מישהו שלידו אפשר להוריד את כל המגננות ומהסיכות ולהרגיש רצוי למרות כל המגרעות.

זה משהו שקורה כמעט ורק במערכת זוגיות ולכן יש צורך כזה...

פורסם

זאת שאלה מאוד מורכבת.

נשים מגיל 27-28, מעוניינת ב 2 דברים, חתונה, וילדים. זאת המטרה הכי חשובה שלהם בחיים, היא מעל הכל, כולל מצב כלכלי ודברים מאוד חשובים.

הגבר מצד שני מחפש בת זוג לחיים משותפים.

הרבה מאוד זוגות מתחתנים מחוסר ברירה, כלומר, ברירת מחדל, הם מפחדים להשאר לבד, וננעלים על הבן, בת זוג הראשונים שרואים בהם לפחות פוטנציאל מינימלי.

האשה מובילה את המערכת יחסים, וכמובן דורשת חתונה וילדים כמה שיותר מהר.

אני מדבר רק על גילאים של 27 פלוס. כל מה שלפני זה נטו משחקים.

בסופו של דבר יותר קל לחיות בזוגיות מבחינה כלכלית, מצד שני זה בא על חשבון החופש והפרטיות של הבן אדם.

בארץ למשל כולם מתחתנים, כי ככה מקובל. בחו"ל הרבה מאוד זוגות חיים ביחד בלי להתחתן, שזה לדעתי הרבה יותר טוב.

שורה תחתונה, הפחד משתלט עלינו, ואנחנו מפחדים להשאר לבד.

פורסם

זה שהחתנתי היה אחת ההחלטות החשובות והטובות של חיי

זה מסדר לך את החיים בהרבה מובנים

כמובן שצריך גם לדעת עם מי להיות בזוגיות - זה יכול להרים אותך כמעט באותה מידה שזה יכול להוריד אותך יגון שאולה

פורסם

לא חושב שצריך להסביר למה צריך זוגיות.

אבל חתונה מצד שני... חוזה מצויין לנשים, חוזה איום ונורא עבור גברים.

אני באמת לא מבין למה גברים ממשיכים לחתום על החוזה הגרוע הזה בכל העולם.

תארו לכם שאתם פותחים עסק עם מישהו, אין מצב שהייתם מסכימים לתנאים דומים לתנאים שחוזה הנישואים ותהליך הגירושים מציעים - זאת פשוט החלטה מטומטמת ולא מושכלת.

מעבר לכך, רוב הזוגות הנשואים שאני נתקל בהם מתנהלים במערכת של שולט-נשלט. לא מוצא את המשיכה שבעניין הזה.

פורסם
זה שהחתנתי היה אחת ההחלטות החשובות והטובות של חיי

זה מסדר לך את החיים בהרבה מובנים

כמובן שצריך גם לדעת עם מי להיות בזוגיות - זה יכול להרים אותך כמעט באותה מידה שזה יכול להוריד אותך יגון שאולה

היי הייי

מאיפה החתימה ?.

פורסם

זוגיות זה דבר חדש יחסית

בעבר היו נישואים עם מספר נשים

פורסם

איך אפשר לשרוד עם 3/4 נשים ?.

פורסם

אני חושב ברצינות שרוב הנשואים מרוצים מהמלך הזה.

אם כך הם היחידים שיכלים להביע דעה כי הם היו גם רווקים וגם נשואים...

פורסם

צריך לשאול גם את הגרושים

פורסם
אני חושב ברצינות שרוב הנשואים מרוצים מהמלך הזה.

אם כך הם היחידים שיכלים להביע דעה כי הם היו גם רווקים וגם נשואים...

מה יעזור להם לא להיות מרוצים? זה כמו לקנות מוצר ולומר לכולם איזה מוצר טוב קנית ,אבל עמוק בפנים להתבאס ממנו - זה טבע האדם.

אני מאוד בעד זוגיות, אני פשוט לא מבין איזה סיבה יש לגבר לשמוח על חוזה גרוע שהוא חתם על מנת לנעול את הזוגיות הזאת לרעתו.

פורסם

הנעילה והחוזה הם לא לרעתו.

אם הוא יפרק את זה זה יהיה לרעתו.

אם אני קונה דירה בתל אביב ב800,000 ש''ח זו עיסקה פצצה, אם בהפרת חוזה אדרש לשלם 500,000 זה לא הופך את העיסקה לרעה אלא למחייבת יותר

- - - תגובה אוחדה: - - -

צריך לשאול גם את הגרושים

נכון. אבל צריך לשאול אותם על מוסד הנישואים\זוגיות בכללי ולא על המקרה הספצפי שלהם

פורסם

אי אפשר להשוות את החוזה עצמו לקניית מוצר, זה יותר דומה לפתיחת עסק עם חבר כשבמעמד פתיחת העסק אתה מתחייב שאם אתה או הוא יוצאים מהעסק אתה בלבד משלם פיצויים לשותף שלך בזמן שהוא שומר על החלק הארי בבעלות על העסק + אם לא תשלם לו או אם הוא רוצה לנקום בך על מנת לקבל את מבוקשו - יוטלו עליך סנקציות ותוכל לגמור בכלא.

התחייבות יכולה להיות דבר נחמד, אבל במקרה של שותפות היא צריכה להיות 50-50 בדיוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים