פורסם 2015 באפריל 1010 שנים מחבר הן עולות חצי מנספרסו (17 רגיל, 10 במבצע)צריך פשוט לדעת איפה לרכוש אותן.אגב, האם הן מספיק חזקות לכוס קפה הפוך גדול?
פורסם 2015 באפריל 1110 שנים גם אני לא מבין מה ההתלהבות הגדולה מנספרסו. נכון, נוחות שימוש ובלה בלה אבל בתכלס - קפה מחורבן. ניסיתי כמעט את כל הטעמים ואפילו החזקים ביותר מרגישים לי בעלי ארומה אדינה וטעם חלש.ניסיתי גם קפסולות של עלית - האמת לא רעות בהשוואה לנספרסו אבל שוב - אין טעם.הקפסולות האיכותיות ביותר ששתיתי הן של לוואצה. לצערי מכונת לוואצה נורמלית עולה פי 2-3 לעומת מכונת נספרסו מעפנה.
פורסם 2015 באפריל 1110 שנים אתה לא ממש בכיוון. מכונה של לבאצה עולה 500 שקל ב-yellow...גם קופי לואק קפה מחורבן, זה לא בהכרח רע
פורסם 2016 באוקטובר 99 שנים דרך אגב פעם הבאה שאתם קופצים לאירופה תבדקו מה המחיר שם, לפני כמה חודשים הייתי בברצלונה המחיר של נספרסו שם בערך 16 ש"ח לשרבול החלופיים אפילו יותר זולים מזה
פורסם 2017 באפריל 98 שנים מחבר סליחה על ה"הקפצה" מראש. פשוט יש לי פרטים להוסיף רכשתי באירופה (ספרד) את כל הקפסולות שיכולתי לשאת במזוודה עלות לשרוול היא 17 ש"ח (בהשוואה ל25 בארץ) עם זאת - ערכה לניקוי אבנית עולה שם 50 ש"ח (כשכאן ערכה עולה 25) הבנתי שגם נפוץ כיום לרכוש קפסולות מברלין ב20 ש"ח לשרוול כולל משלוח (בהזמנת 8 שרוולים) בנוסף - הפסקתי לשתות את הקפה עם סוכר. כעת הוא חזק יותר עבורי. אולי אפילו חזק מידי עם חלב. יכול להיות שאשנה את המינונים. יכול להיות שהקפסולות החלופיות יוכלו להתאים לי כרגע בעקבות חיזוק טעם הקפה, אבל אני לא בונה על זה. נערך 2017 באפריל 98 שנים על-ידי אור כהן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.