עבור לתוכן

דילמה בבחירת מארז וספק.

Featured Replies

פורסם

אני דיי בדילמה מה לעשות. אני מתכנן לקנות מחשב והמארז והספק שבחרתי הם NZXT Phantom 530 + FSP Raider 650W יוצא 760 ש"ח. המליצו לי לבחור בספק אחר איכותי יותר של SeaSonic אבל מה שהוא בא רק בניפרד מהמארז, והמארז ללא הבאנדל עולה יותר אז ניסיתי לרדת למארז אחר. NZXT 410. הוא עולה 600 ש"ח יחד עם ה-SeaSonic 550W 80 GOLD זה יוצא אלף שקל. השאלה האם זה באמת קריטי ומשתלם? המפרט הוא I7, כרטיס מסך GTX970 וזיכרון וכו' 16GB, איחסון SSD ו-HDD. מצטער שאני קצר בפרטים.

השאלה שגם עולה לי איזה מהמארזים טוב יותר והאם גם כדאי להשאיר אותם עם המאווררים שהם מגיעים איתם בלי להוסיף עוד כמה מאווררים לחיזוק. אני יודע שזה לא פורום קירור אבל אני מתכנן להביא את ה-I30 CO של ארקטיק קולינג. הוא לא יהיה צפוף במארז קטן יותר?

תודה רבה.

פורסם

מהן הדרישות שלך מהמארז? שקט\מראה\איכות בניה? אני חושב שיש אופציות יותר טובות מהפאנטומים.

FSP Raider ספק מעולה ויחזיק לך את המערכת ללא בעיה אין לך מה לחשוש, לא קריטי וממש לא משתלם להחליף אותו.

I30 CO יתאים לשני המארזים (16ס"מ), 410 יכול להכיל קירור בגובה 17ס"מ ו530 - בגובה 18ס"מ.

פורסם
  • מחבר

הדרישות מהמארז זה איכות בניה, פחות שקט או מראה אבל אם זה בא כבונוס אז למה לא. ב-TMS לא ראיתי אופציות יותר טובות מה-NZXT 530 יחד עם הבאנדל.

נראה לי שאני אלך על זה. תודה רבה לך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים