עבור לתוכן

מחשב לא מזהה כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

בגדול: למישהו יש רעיון מדוע שמחשב פתאום לא יזהה את הכרטיס מסך שלו?

פרטים: יש לי מחשב ישן (בן כ-6 שנים) בבית. לאחר שקניתי מחשב חדש העברתי אליו את הספק כח שהיה חדש יחסית. המחשב הישן ישב כמה חודשים במחסן.

כעת, על מנת שלא סתם לזרוק את המחשב הישן, העברתי אליו את הספק כח הישן של המחשב של ההורים שלי, על מנת לתת להם את המחשב הישן שלי. הוספתי אליו גם את ההארדיסק הישן שלהם (סתם כדי שיהיה להם אחסון כפול). אבל, מסיבה לא ברורה: לא רואים כלום כאשר המסך מחובר לכרטיס מסך, שעבד מצוין כאשר היה בחזקתי. מדובר בכרטיס מסך ישן יחסית שלא דורש חיבור לספק כח כך שלא מדובר במשהו שהספק כח לא עומד בו או משהו בסגנון. כרגע המחשב מחובר למסך דרך היציאה של הלוח אם ודרך שם הכל עובד תקין.

אפילו לא ברור לי אם הבעיה בכרטיס או בלוח אם. אני כן יודע שהמחשב פשוט כנראה לא מזהה אותו, מסיבה פשוטה: בעבר כשעוד השתמשתי במחשב הזה, היציאה של הלוח אם לא הייתה עובדת עד שלא הייתי מנתק פיזית את הכרטיס מסך. כעת היציאה הזו עובדת גם כשהוא מחובר, כך שכנראה שהמחשב מסיבה כלשהי לא מזהה שהוא מחובר בכלל. ניסיתי להוציא ולהחזיר אותו כמה פעמים, ואף לנתק את ההארדיסק שהוספתי. אף פעולה לא עזרה.

יש רעיונות?

פורסם

ניסית לחבר את הכרטיס מסך למקום אחר בלוח האם, או שכל הזמן חיברת אותו לאותו החריץ?

יכול להיות שהעברת את המחשבים איזה פין נסדק או משהו קרה..... או שהכרטיס נשרף בגלל כל הספקי כוח הישנים..

זורק רעיונות..

פורסם

כמה כח יש לספק הישן?

פורסם

תן מפרט מלא: לוח (דגם) מעבד ספק וכרטיס זה יכול להיות כל אחד מהדברים האלה

פורסם

האם לכרטיס שאתה מנסה לחבר יש יותר מיציאה אחת?

פורסם

שאלה בסיסית יותר: האם הגדרות הביוס אומרות למחשב לחפש כרטיס מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים