פורסם 2015 במרץ 2310 שנים שלום,משום מה ביומיים האחרונים כל עמוד אינטרנט שאני פותחת מתפרש כמעט על כל המסך ומכסה גם את השורה של "שולחן העבודה" בתחתית המסך.הכוונה לאותה שורה בה יש אפשרות לראות את סרגל השפה, כפתור התחל וכו'.המשמעות היא שבכל פעם שאני רוצה לעבור מדף אינטרנט למסמך וורד למשל, אני צריכה לסגור את חלון האינטרנט, לחזור למסך הבית ואז לגשת למסמך הפתוח.מצרפת דוגמא בקובץ המצורף.המסך לא מוגדר על מסך מלא (F11)!!!איך אני מבטלת את זה? האם מדובר בעדכון של ה-CHROM?
פורסם 2015 במרץ 2410 שנים מחבר מתנצלת על ההקפצה, אבל ממה אשמח אם למישהו יש כיוון...תודה מראש!שלום,משום מה ביומיים האחרונים כל עמוד אינטרנט שאני פותחת מתפרש כמעט על כל המסך ומכסה גם את השורה של "שולחן העבודה" בתחתית המסך.הכוונה לאותה שורה בה יש אפשרות לראות את סרגל השפה, כפתור התחל וכו'.המשמעות היא שבכל פעם שאני רוצה לעבור מדף אינטרנט למסמך וורד למשל, אני צריכה לסגור את חלון האינטרנט, לחזור למסך הבית ואז לגשת למסמך הפתוח.מצרפת דוגמא בקובץ המצורף.המסך לא מוגדר על מסך מלא (F11)!!!איך אני מבטלת את זה? האם מדובר בעדכון של ה-CHROM?
פורסם 2015 במרץ 2510 שנים ניסית אולי הסרה והתקנה מחדש של התוכנה ?אם כן וזה לא עזר תעשי סריקה של וירוסים ובנוסף גם סריקה עם MALWAREקישור
פורסם 2015 במרץ 2510 שנים http://www.shaneycrawford.com/2013/10/how-to-fix-the-taskbar-problem-in-google-chrome/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.