עבור לתוכן

אני צריך שני לוחות אם ל AMD שמשתווים לAN7

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחבר של אבא שלי מחשב ואין לו אביט רק גיגהבייט ואסוס הוא אמר לי שהוא יכול לסדר לי תלוח הזה בהצעה הכוללת של המחשב במחיר טוב של 700+-:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=341

איך הוא , הבנתי שהAN7 הכי טוב ל- ATALON XP זה נכון?? כי אם כן אני יקנה מחנות אחרת באינטרנט כבר!!

ויש לו של גיגהבייט שהוא גם ברמה של ה AN7 ובאותו טווח מחירים או במאה שקל יותר+-??

פורסם

הדבר היחיד בעולם שמשתווה ל AN7 זה המוות !

שום דבר אחר בעולם לא משתווה לו ...

זה הלוח הכי גרוע שיצא עד היום ל ABIT - אולי חוץ מ NF7 REV1 - וכשמדובר ב ABIT - זה אומר שהמהנדסים שם התאמצו מאוד להגיע להישג העלוב הזה ...

מהנדסי החמאס יכלו לתכנן לוח יותר מוצלח מזה ...

לאחר הסיכום הקצר על הלוח הזה - כל דבר שתקנה של GIGABYTE או ASUS - אני מקווה שתבין שיהיה יותר טוב ....

פורסם
  • מחבר

???????אחי אתה רציני בכל מפרט שנתתי פה ובפורומים אחרים תקעתי את האביט ובכלל לא היו שום דעות שליליות לגביו.

מחכה לעוד תגובות.....

פורסם

סתם שטויות smsm אל תדבר על מה שאתה לא מבין.

ה NF-7 REV 2.0 לוח מעולה אין לי שום בעיה איתו ולא רק זה הוא מעולה מכל הבחינות שזה פיצ'רים\אפשרויו\oc ועוד הרבה.

פורסם

ליצנים פה לא חסר - אל תתרגש מכל מה שהמליצו לך ...

E-D-A - זה שלך יש NF7-S הופך אותך לבעל ניסיון עם AN7 ? טוב לדעת ...

תסתכלו במפרט שלי - היו לי 2 כאלה ...

אחד נמכר אחרי סיוטים רבים והשני אצל היבואן שמסרב להחליף אותו אחרי חודשיים של החלפות חוזרות ונשנות ....

מי שממליץ לך עליו לא יודע על מה הוא מדבר - הוא פשוט ראה לוח חדש של ABIT ו- יאללה בוא נמליץ עליו ...

תשמע לבעל ניסיון - תתרחק מהנבלה הזאת !

פורסם

סתם שטויות smsm אל תדבר על מה שאתה לא מבין.

ה NF-7 REV 2.0 לוח מעולה אין לי שום בעיה איתו ולא רק זה הוא מעולה מכל הבחינות שזה פיצ'רים\אפשרויו\oc ועוד הרבה.

לא הבנתי אתה מסטול או משהו ? הוא שואל על AN7 ואתה אומר ל SMSM לא לדבר שטויות כי הוא לא מבין? אתה בן אדם מצחיק...

NF7 לוח פצצה לכל הדעות זה עדיין לא הופך את הלוח הבא של ABIT ללוח האותה הרמה...

תקשיב לבן אדם משכיל ומבין כמו smsm...

פורסם

לא מבין למה את כ'כ משמיץ את הלוח

בלי עין הרע טפו טפו טפו הלוח פועל מעולה

ואני מרוצה ממנו מאוד....

פורסם

מצטער חשבתי שהוא מדבר על הסדרה של ה NF-7 (ואם תשים לב הוא אמר שהלוח היחיד הטוב מבחינתו זה rev 1 שידוע שה rev 2 יותר טוב).

בכל מקרה רציתי להגיד שאני מכיר מישהו עם לוח AN 7 ואין לו בעיות אבל הוא כבר הגיב.

פורסם

זה הלוח הכי גרוע שיצא עד היום ל ABIT - אולי חוץ מ NF7 REV1 - וכשמדובר ב ABIT - זה אומר שהמהנדסים שם התאמצו מאוד להגיע להישג העלוב הזה ...

ואו e-d-a אחי.. הבנת הנקרא... הוא אמר שrev1 זה לוח מעפן.. :-X

פורסם

בקשר ללירן - כן, הוא בבאס 200 ראיתי , תשאל אותו אם הוא הצליח לעבור באס 210 עם הלוח הזה ...

פורסם

LOL אני עייף היום, רצתי 4 K היום ו50 שכיבות סמיכה ו30 כפיפות בטן, ואתמול 2 k ו50 שכיבות סמיכה ו30 כפיפות בטן ואתמול.

ככה שאני עייף :) תחשבו בזה שלא הזזתי את התחת חצי שנה.

פורסם

בקשר ללירן - כן, הוא בבאס 200 ראיתי , תשאל אותו אם הוא הצליח לעבור באס 210 עם הלוח הזה ...

הגעתי ל200*9.5 אני פועל ככה כבר חודש+

אני לא ממש מאלה שנותנים בראש,לא הוספתי מתחים ולא כלום-ניסתי לסגור 210 לא הצלחתי

בשום פנים ואופן (בלי מתחים)

יכול להיות שזה פשוט מזל רע, תאמין לי זה קורה היה לי אפוקס שכולם אמרו שהוא עילוי וכ'ו וכ'ו

ה8RDA+

לא הצלחתי לעלות מעל באס 185 וים בעיות תאימות של הלוח...

כל עניין של מזל...

פורסם

לירן, תכיר בזה - אני יודע שזה כואב - אבל גם אני ניסיתי וניסיתי עד שהלוח שבר אותי - הלוח לא יעבור באס 200-205 ...

חוץ מזה - גם לך כבר הייתה בעיה עם לוח מת, ספק מת וכו' וכו' ....

תאמין לי - זה הכל ה GURU המטונף הזה !

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחח נראה לי שכחתם ממני!!!!!

אז לקחת את האסוס??

פורסם

לדעתי ושל כמה אחרים הבחירה הכי טובה תיהיה NF-7 כלשהו (תבחר איזה שמתאים לך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים