עבור לתוכן

האם לא צריך לשים צמיד מתכת בזמן התקנת זיכרונות?

Featured Replies

פורסם

סתם נזכרתי בסרטון הדרכה שראיתי בפי סי פוביה שם הוא הראה איך להתקין זיכרונות,אך לא ציין ענידת צמיד מתכתי.

האם צמיד כזה הוא חובה?.

כי לפי ליאו מטק טי וי זה ממש חשוב לענוד אחד.

ואם כן מאיפה קונים כאלה?.

פורסם

לא.

פורסם

תחזיק בברזל קודם לכן וזהו .

פורסם

ממש לא חובה ולמען האמת מיותר למדי, אך המלצה שלי היא לא להתקין את הזכרונות כאשר עומדים על שטיח או רצפת PVC שידועות בכך שהן יוצרות חשמל סטטי. כמו כן מומלץ לתקין את הזכרון כאשר יחפים, וכך מבטלים כמעט לחלוטין כל סיכון.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה.

אני לא זוכר בדיוק מתי ליאו אמר להשתמש בצמיד כזה,הנחתי שזה בזמן התקנת זיכרון,האם יש ישנם מקרים אחרים בהם זה הכרח?.

פורסם

בגדול המקרים בהם זה הכרחי הם במקרים שמטפלים במחשב בסביבה רוויה בחשמל סטטי.

פורסם

ממש לא חובה ולמען האמת מיותר למדי, אך המלצה שלי היא לא להתקין את הזכרונות כאשר עומדים על שטיח או רצפת PVC שידועות בכך שהן יוצרות חשמל סטטי. כמו כן מומלץ לתקין את הזכרון כאשר יחפים, וכך מבטלים כמעט לחלוטין כל סיכון.

מדובר רק בזכרונות? או גם בפריטים אחרים?

פורסם

בכל רכיב אלקטרוני , אבל מספיק שתיגעו במתכת(נגיד בדלת של המארז) וזה ינטרל את החשמל הסטטי בגוף שלכם.

פורסם

צמיד לא עושה שום דבר, הצמיד מחובר בחוט להארקה וזה מה שדואג שלא יהיה חשמל סטאטי בגוף.

זה מועיל כשעובדים באופן קבוע עם ציוד רגיש ואי אפשר כל הזמן לפרוק את הגוף ידנית בכל מני גופים, אז משתמשים בצמיד - יש גם כאלו שמתחברים לרגל במקום ליד.

למשתמש שמדי פעם פותח את המחשב מספיק לשים יד על חלק מתכת חשוף במארז לכמה שניות לפני שנוגעים בציוד הפנימי, וכשמתקינים רכיב חדש להחזיק את השקית הסטאטית ביד כמה שניות לפני שמוציאים את הרכיב שבפנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים